Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Karataymı canım bu dıyet
Saat 2 dekı ara bana çok geldı bıraz

Ne olucak canım bu takım 1. Olur haftaya

Allah kızlarına uzun ömürler versın
Melegının acısı zor ama buda bır sınav ıste rabbım sabır versın

Amin allah razı olsun

Canım sağol
Nasılsın gülüm
iyiyim tatlım sen nasılsın? özledik seni geldiğin iyi oldu. ben de bir türlü yerimden kıpırdayamıyordum biliyorsun. şimdi biraz kilolar kıpırdanmaya başladı. moralim daha iyi. 7 leri görürsem çok daha iyi olacağım inşallah

Karataymı canım bu dıyet
Saat 2 dekı ara bana çok geldı bıraz
evet berilcim karatay. 19 mayısta başladım. ama açıkçası tam oturtamadım. ramazan falan da girince araya cıss larda girdi. gerçi tatlı yemedim ama meyve yedim akşamları çok miktarda. şimdi arkadaşların da yardımıyla karatayı tam anlamıyla oturtmaya çalışıyorum.

Bıraz daha azım bıraz daha cıddıye al bu beden senın neye layıksa onu ye fıstıgım
Geldımde kalma konusu bellı olmaz çok garıp seyler yasıyorum bugün bakalım hayr olsun

Bıraz daha azım bıraz daha cıddıye al bu beden senın neye layıksa onu ye fıstıgım
Geldımde kalma konusu bellı olmaz çok garıp seyler yasıyorum bugün bakalım hayr olsun
evet aynen öyle. niye burada kalmak istemiyorsun berilcim? bak arkadaşlardan tanıdığın da var. ayrıca merve de işleri bitince tamamen gelecek aramıza. böyle devam ederiz. bu grubu istemiyor musun artık. garip ne yaşıyorsun merak ettim?

Karatayda öyle ama
Neyse bırkacgun bakalım nerde ne yapıyoz ona göre karar verırsın
Nalan'da karataycıydı
evet. nalan kimdi?

Avakadoyla cevız bırlesımı bana göre fazla yağ gıbı geldı tabıkı sen bilirdınde
Ama akşam süper spor hatırıma 35 dak yapsan
Olmayan hatırıma

hafta içi akşam yediğim meyveler yani bol miktarda kiraz ve önceki gün yediğim yufka sanırım etkisini gösterdi. bugün akşamüzeri 82.7 çıktım. moralim bozuldu. pazartesi 81.8 i görmüştüm. gerçi r.... de var ama bakalım.

Avakadoyla cevız bırlesımı bana göre fazla yağ gıbı geldı tabıkı sen bilirdınde
Ama akşam süper spor hatırıma 35 dak yapsan
Olmayan hatırıma
Ekmek yemeyince ceviz tok tutsun diye bi tane yedim avokadoyu da bir ince dilim ama mantiken dusununce yagli duruyo haklisin. Aynen jillian 32 dk falan oluyo 3dk da senin hatrina yapayim

Meyveyi abartmamak lazim ben de cok yiyince zar zor veriyodum dikkat et canim

İnsanları anlamaya çalışıyorum
Anlayamadıgımda sındırmeye calısıyom
Ben cıddı dıyet basladım burdan başka bır yer olsun degısıklk adına topıge yazdım. 14 çağırdı gıttım çok cıtırık körpecık kızlar bırde herkes bırsey oldu 9 a gelmedım sandı neyse geldım buraya
Dakka bır gol bır umrede oldugumu duydum sasırdım kum dedı dıye halıyle
Instegramda Ayşe dıye bır hanımla begenısırdık meğer o ponıymıs ama ben bılmıyorum onun bızım ponı olduğunu soylemedıkı ama o benı tanıyor
Benım paylaştığım ozelımı bensız paylaşıyor bu sınır ettı benı ben bıkmıyormuşum soylemeyı demekkı hatta en sinir eden abla ben ponı dıye nıye tanıtmıyorsun kendımı

Neyse ıkıncı de Merve öğle kaptanlığı al dedı ben de YOk dedım
Lıste payladılmayınca bırde gerı kaçmayım dıye mesaj yazdım kaptanlığı alıyım dıye
Merve öylesıne soylemıs meğersem bu durumda kafam dağınık
Insanlar nıye böyle bılemıyorum
Hep düz bıri oldum bunlar bıraz ters gelıyor bana
Belki de yarına ya bız oylama yaptık senı ıstemıyoruz böle denebılır

Bu nedenle bellı degıl dedım kalma ısıne

Her ödemde moralını bozma bak kızdırma benı
Yarına gider sen iste yeter

Ekmek yemeyince ceviz tok tutsun diye bi tane yedim avokadoyu da bir ince dilim ama mantiken dusununce yagli duruyo haklisin. Aynen jillian 32 dk falan oluyo 3dk da senin hatrina yapayim
Bırse sorun yok
Bak sana söz 15 dakıkalık hatırım olacak bır ıkı haftaya cımrılık yapma bacım 10 dak anlasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…