- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.421
Canım sağolhoş geldin canım. nefes çok tatlı olmuş maşallah
sağlık olsun canım. yoğunsun sen bu aralar herkes biliyor. kimse de dikkat etmedi. olsun üzme kendini.
Karataymı canım bu dıyetsabah 09.00
1 yumurta
1 büyük dilim parmesan peyniri
10 zeytin
3 ceviz
domates acur
ara 14.00
200 gr ev yoğurdu
2 gün kurusu kayısı
4 yk çiğ kabak çekirdeği ve ayçekirdeği içi
1/2 çk matcha tozu (toz yeşilçay)
1 yk kadar devit3 damla
akşam 19.00
1 servis kaşığı soğanlı biberli ciğer
2 kepçe az nohutlu buğdaylı yoğurt çorbası
1 servis kaşığı salata
yatana kadar 2,5 lt su
20+20=40 dk yürüyüş
Oy şuan başımdan aşağı sular döküldü nasıl yaptım böyle bir hata ben sabahtan beri girip çıkıyorum bildirimler tamamlansin diye beklerken birden işlere daldım yemekti bir yandan eşya toplama derken ağzıma lokma atarken aklıma geldi hakkınızı helal edin kızlar çok ozur dilerim :-(
Allah kızlarına uzun ömürler versın
Melegının acısı zor ama buda bır sınav ıste rabbım sabır versın
iyiyim tatlım sen nasılsın? özledik seni geldiğin iyi oldu. ben de bir türlü yerimden kıpırdayamıyordum biliyorsun. şimdi biraz kilolar kıpırdanmaya başladı. moralim daha iyi. 7 leri görürsem çok daha iyi olacağım inşallahCanım sağol
Nasılsın gülüm
evet berilcim karatay. 19 mayısta başladım. ama açıkçası tam oturtamadım. ramazan falan da girince araya cıss larda girdi. gerçi tatlı yemedim ama meyve yedim akşamları çok miktarda. şimdi arkadaşların da yardımıyla karatayı tam anlamıyla oturtmaya çalışıyorum.Karataymı canım bu dıyet
Saat 2 dekı ara bana çok geldı bıraz
Bıraz daha azım bıraz daha cıddıye al bu beden senın neye layıksa onu ye fıstıgımiyiyim tatlım sen nasılsın? özledik seni geldiğin iyi oldu. ben de bir türlü yerimden kıpırdayamıyordum biliyorsun. şimdi biraz kilolar kıpırdanmaya başladı. moralim daha iyi. 7 leri görürsem çok daha iyi olacağım inşallah
evet berilcim karatay. 19 mayısta başladım. ama açıkçası tam oturtamadım. ramazan falan da girince araya cıss larda girdi. gerçi tatlı yemedim ama meyve yedim akşamları çok miktarda. şimdi arkadaşların da yardımıyla karatayı tam anlamıyla oturtmaya çalışıyorum.
Karatayda öyle amaberilceee bugünkü öğün aralarım 5 er saat.
evet aynen öyle. niye burada kalmak istemiyorsun berilcim? bak arkadaşlardan tanıdığın da var. ayrıca merve de işleri bitince tamamen gelecek aramıza. böyle devam ederiz. bu grubu istemiyor musun artık. garip ne yaşıyorsun merak ettim?Bıraz daha azım bıraz daha cıddıye al bu beden senın neye layıksa onu ye fıstıgım
Geldımde kalma konusu bellı olmaz çok garıp seyler yasıyorum bugün bakalım hayr olsun
evet. nalan kimdi?Karatayda öyle ama
Neyse bırkacgun bakalım nerde ne yapıyoz ona göre karar verırsın
Nalan'da karataycıydı
Avakadoyla cevız bırlesımı bana göre fazla yağ gıbı geldı tabıkı sen bilirdındeSelam kizlar takim hareketlenmis sevindim yaaaberilceee hosgeldin menum sahur: 2yumurta beyazi 1sarisi peynir domates salatalik ceviz avokado. Yogurt 2minik cilek
Iftar mercimek corbasi 4kucuk parca tavuk salata 2kasik bulgur
Su 3 yapcam spor 20dk kardiyo yaptim. Gece bolgesel yaparim.
Ekmek yemeyince ceviz tok tutsun diye bi tane yedim avokadoyu da bir ince dilim ama mantiken dusununce yagli duruyo haklisin. Aynen jillian 32 dk falan oluyo 3dk da senin hatrina yapayimAvakadoyla cevız bırlesımı bana göre fazla yağ gıbı geldı tabıkı sen bilirdınde
Ama akşam süper spor hatırıma 35 dak yapsan
Olmayan hatırıma
Meyveyi abartmamak lazim ben de cok yiyince zar zor veriyodum dikkat et canimhafta içi akşam yediğim meyveler yani bol miktarda kiraz ve önceki gün yediğim yufka sanırım etkisini gösterdi. bugün akşamüzeri 82.7 çıktım. moralim bozuldu. pazartesi 81.8 i görmüştüm. gerçi r.... de var ama bakalım.
gerçi kirazın glisemik indeksi 22 ama ne bileyim etkiledi diye düşünüyorum.Meyveyi abartmamak lazim ben de cok yiyince zar zor veriyodum dikkat et canim
İnsanları anlamaya çalışıyorumevet aynen öyle. niye burada kalmak istemiyorsun berilcim? bak arkadaşlardan tanıdığın da var. ayrıca merve de işleri bitince tamamen gelecek aramıza. böyle devam ederiz. bu grubu istemiyor musun artık. garip ne yaşıyorsun merak ettim?
evet. nalan kimdi?
Her ödemde moralını bozma bak kızdırma benıhafta içi akşam yediğim meyveler yani bol miktarda kiraz ve önceki gün yediğim yufka sanırım etkisini gösterdi. bugün akşamüzeri 82.7 çıktım. moralim bozuldu. pazartesi 81.8 i görmüştüm. gerçi r.... de var ama bakalım.
Bırse sorun yokEkmek yemeyince ceviz tok tutsun diye bi tane yedim avokadoyu da bir ince dilim ama mantiken dusununce yagli duruyo haklisin. Aynen jillian 32 dk falan oluyo 3dk da senin hatrina yapayim
Ben de bi ara kiraza abanmistim ondan zorlandim gibi geliyo bana da 12 yi gecmemek iyi olurgerçi kirazın glisemik indeksi 22 ama ne bileyim etkiledi diye düşünüyorum.
30 dk yapcam o zamanBırse sorun yok
Bak sana söz 15 dakıkalık hatırım olacak bır ıkı haftaya cımrılık yapma bacım 10 dak anlasak
Kıraz derkı az yersen sapım gıbı çok yersen ben gıbı olursunBen de bi ara kiraza abanmistim ondan zorlandim gibi geliyo bana da 12 yi gecmemek iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?