Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

anladım canım biraz gerilmişsin sen. kafan karışmasın bak kal burada beraber zayıflarız. yeni başlangıç yaparsın. sen de kaç zamandır sağlık sorunlarıyla uğraştın. herşey yoluna girer sıkma kendini.

Her ödemde moralını bozma bak kızdırma benı
Yarına gider sen iste yeter
yok toplayacağım hemen. 81 i görmek istiyorum.

Bakalım benım gerılmeyı bırakta
81 i gör sen bu sınırle sen elıme düşme kuzu

Bakalım benım gerılmeyı bırakta
81 i gör sen bu sınırle sen elıme düşme kuzu
evet yaa gerçekten pazartesi 81.8 i görmüştüm nasıl mutlu olmuştum. 4 günde şu hale bak

8 normal kıraz bır porsıyon
Yavascaaaaa 4 kırazı bırak tabağa

Bır karar verdım ben kalıyom malesef kaçmayı yedıremıyom kendıme
Oy bırlıgıyle benı atabılırsınız
tabiki kal canım. herkese yer var burada. amaç kilo vermek ve sohbet etmek.

İftar geldı şükür ben kaçar
3. Bır şaşkınlık olmaması dılegıyle
Allah kabul etsin

Ama 12 yaziyo yiyiiim nolurrr
ye sen ye

Çok sağol ya benim de hiç aklıma gelmedi yemek yapayim derken zahmet oldu kusura bakma canım.

üzülme canım ya. Keşke ben paylaşsaydım seninde işin gücün vardi kusura bakma yardimci olamadık.

Afiyet olsun büyük başarı asla gr hesaplayamam üşendiğimden; )

Afiyet olsun. Çiğ çekirdek nerden buldun bu zamanda bravo. Devit3 u niye içiyorsun hayırdır.

Afiyet olsun. Sahur un baya yoğun ama arada 18 var nerdeyse erimiştir onlar.

Beril im hepsini boşver çünkü eminim kötü niyetle değil samimiyetle yazilmış bunların hepsi. Hiç biryere bırakmayız seni bu takımın sahibi kurucusu sendin gözümüzün nuru

Bır karar verdım ben kalıyom malesef kaçmayı yedıremıyom kendıme
Oy bırlıgıyle benı atabılırsınız
hah işte bu. Kaçmak ta neymiş. Burda herkes kalmani istiyor eminim. Ara verince böyle tuhaf anlasilmalar oluyor ne yazık ki bende seninle birlikte izne ayrılmıştım geldim gidenler olmuş gelenler olmuş zuhal im de yok bi tuhaf geldi burası ertesi gün kendimi buraninbir parçası olarak gördüm.

Yogun ve saglikli yapmaya calistim canim aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…