- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #202.441
Öpücük ve hatır sözüm söz30 dk yapcam o zaman
anladım canım biraz gerilmişsin sen. kafan karışmasın bak kal burada beraber zayıflarız. yeni başlangıç yaparsın. sen de kaç zamandır sağlık sorunlarıyla uğraştın. herşey yoluna girer sıkma kendini.İnsanları anlamaya çalışıyorum
Anlayamadıgımda sındırmeye calısıyom
Ben cıddı dıyet basladım burdan başka bır yer olsun degısıklk adına topıge yazdım. 14 çağırdı gıttım çok cıtırık körpecık kızlar bırde herkes bırsey oldu 9 a gelmedım sandı neyse geldım buraya
Dakka bır gol bır umrede oldugumu duydum sasırdım kum dedı dıye halıyle
Instegramda Ayşe dıye bır hanımla begenısırdık meğer o ponıymıs ama ben bılmıyorum onun bızım ponı olduğunu soylemedıkı ama o benı tanıyor
Benım paylaştığım ozelımı bensız paylaşıyor bu sınır ettı benı ben bıkmıyormuşum soylemeyı demekkı hatta en sinir eden abla ben ponı dıye nıye tanıtmıyorsun kendımı
Neyse ıkıncı de Merve öğle kaptanlığı al dedı ben de YOk dedım
Lıste payladılmayınca bırde gerı kaçmayım dıye mesaj yazdım kaptanlığı alıyım dıye
Merve öylesıne soylemıs meğersem bu durumda kafam dağınık
Insanlar nıye böyle bılemıyorum
Hep düz bıri oldum bunlar bıraz ters gelıyor bana
Belki de yarına ya bız oylama yaptık senı ıstemıyoruz böle denebılır
Bu nedenle bellı degıl dedım kalma ısıne
yok toplayacağım hemen. 81 i görmek istiyorum.Her ödemde moralını bozma bak kızdırma benı
Yarına gider sen iste yeter
Kıraz derkı az yersen sapım gıbı çok yersen ben gıbı olursun
Cok iyiymis haa tuttum bunu o zaman gidip 12 kiraz yiyeyim hemenKıraz derkı az yersen sapım gıbı çok yersen ben gıbı olursun
evet öyle sanırım. gerçi glisemik indeksi 22 ymiş ama.Ben de bi ara kiraza abanmistim ondan zorlandim gibi geliyo bana da 12 yi gecmemek iyi olur
Bakalım benım gerılmeyı bıraktaanladım canım biraz gerilmişsin sen. kafan karışmasın bak kal burada beraber zayıflarız. yeni başlangıç yaparsın. sen de kaç zamandır sağlık sorunlarıyla uğraştın. herşey yoluna girer sıkma kendini.
yok toplayacağım hemen. 81 i görmek istiyorum.
8 normal kıraz bır porsıyonCok iyiymis haa tuttum bunu o zaman gidip 12 kiraz yiyeyim hemen
8 normal kıraz bır porsıyonCok iyiymis haa tuttum bunu o zaman gidip 12 kiraz yiyeyim hemen
Ama 12 yaziyo yiyiiim nolurrr8 normal kıraz bır porsıyon
Yavascaaaaa 4 kırazı bırak tabağa
Kal kal kesinlikleBır karar verdım ben kalıyom malesef kaçmayı yedıremıyom kendıme
Oy bırlıgıyle benı atabılırsınız
Iftar mi geldii nerdesin ki seenİftar geldı şükür ben kaçar
3. Bır şaşkınlık olmaması dılegıyle
evet yaa gerçektenBakalım benım gerılmeyı bırakta
81 i gör sen bu sınırle sen elıme düşme kuzu
8 normal kıraz bır porsıyon
Yavascaaaaa 4 kırazı bırak tabağa
tabiki kal canım. herkese yer var burada. amaç kilo vermek ve sohbet etmek.Bır karar verdım ben kalıyom malesef kaçmayı yedıremıyom kendıme
Allah kabul etsinİftar geldı şükür ben kaçar
3. Bır şaşkınlık olmaması dılegıyle
ye sen yeAma 12 yaziyo yiyiiim nolurrr
Hahaha 30 40 tane yiyodum ya resmenevet yaa gerçektenpazartesi 81.8 i görmüştüm nasıl mutlu olmuştum. 4 günde şu hale bak
tabiki kal canım. herkese yer var burada. amaç kilo vermek ve sohbet etmek.
Allah kabul etsin
ye sen ye
ben geçen gün 40-45 tane yedim sanırımHahaha 30 40 tane yiyodum ya resmen
Çok sağol ya benim de hiç aklıma gelmedi yemek yapayim derken***9.TAKIM 521. Etap***
Habinar(69,5)sabit
Kitkurdu(95,6/95,3/0,3/0,31)
pamukseker19(78/)bildirimde bulunmadı
Tezbitsin(79,1/77,1/2/2,52)
bestt(61/60,9/0,1/0,16)
9. takım ortalaması0,598
inşallah doğru yapmışımdır kızlar... aceleyle bunları bulabildim
üzülme canım ya. Keşke ben paylaşsaydım seninde işin gücün vardi kusura bakma yardimci olamadık.Oy şuan başımdan aşağı sular döküldü nasıl yaptım böyle bir hata ben sabahtan beri girip çıkıyorum bildirimler tamamlansin diye beklerken birden işlere daldım yemekti bir yandan eşya toplama derken ağzıma lokma atarken aklıma geldi hakkınızı helal edin kızlar çok ozur dilerim :-(
Afiyet olsun büyük başarı asla gr hesaplayamam üşendiğimden; )Menümü paylaşayım
Kahvaltı 10: Karpuz 2 kase, süzme peynir 48 gr, pide 61 gr, beyaz dut 11 gr, ceviz 10 gr
Öğlen 15: 1.5 tabak etli kurufasülye,
Ara: 1 büyük fincan sütlü menengiç kahvesi, 170 gr yeşil elma
Bugün kendi rekorumı kırarak en fazla kaloriyi aldım vallaha toplam kalori 1284 kcal
Kilo verince şımardımama kurufasülye dün şişirir tartıda diye yememiştim bu akşam yedim gerçi listemizi yapamadık ama neyse olsun
Su 2 litreye tamamlarım
Lakin spor yok
Afiyet olsun. Çiğ çekirdek nerden buldun bu zamanda bravo. Devit3 u niye içiyorsun hayırdır.sabah 09.00
1 yumurta
1 büyük dilim parmesan peyniri
10 zeytin
3 ceviz
domates acur
ara 14.00
200 gr ev yoğurdu
2 gün kurusu kayısı
4 yk çiğ kabak çekirdeği ve ayçekirdeği içi
1/2 çk matcha tozu (toz yeşilçay)
1 yk kadar devit3 damla
akşam 19.00
1 servis kaşığı soğanlı biberli ciğer
2 kepçe az nohutlu buğdaylı yoğurt çorbası
1 servis kaşığı salata
yatana kadar 2,5 lt su
20+20=40 dk yürüyüş
Afiyet olsun. Sahur un baya yoğun ama arada 18 var nerdeyse erimiştir onlar.Selam kizlar takim hareketlenmis sevindim yaaaberilceee hosgeldin menum sahur: 2yumurta beyazi 1sarisi peynir domates salatalik ceviz avokado. Yogurt 2minik cilek
Iftar mercimek corbasi 4kucuk parca tavuk salata 2kasik bulgur
Su 3 yapcam spor 20dk kardiyo yaptim. Gece bolgesel yaparim.
Beril im hepsini boşver çünkü eminim kötü niyetle değil samimiyetle yazilmış bunların hepsi. Hiç biryere bırakmayız seni bu takımın sahibi kurucusu sendin gözümüzün nuruİnsanları anlamaya çalışıyorum
Anlayamadıgımda sındırmeye calısıyom
Ben cıddı dıyet basladım burdan başka bır yer olsun degısıklk adına topıge yazdım. 14 çağırdı gıttım çok cıtırık körpecık kızlar bırde herkes bırsey oldu 9 a gelmedım sandı neyse geldım buraya
Dakka bır gol bır umrede oldugumu duydum sasırdım kum dedı dıye halıyle
Instegramda Ayşe dıye bır hanımla begenısırdık meğer o ponıymıs ama ben bılmıyorum onun bızım ponı olduğunu soylemedıkı ama o benı tanıyor
Benım paylaştığım ozelımı bensız paylaşıyor bu sınır ettı benı ben bıkmıyormuşum soylemeyı demekkı hatta en sinir eden abla ben ponı dıye nıye tanıtmıyorsun kendımı
Neyse ıkıncı de Merve öğle kaptanlığı al dedı ben de YOk dedım
Lıste payladılmayınca bırde gerı kaçmayım dıye mesaj yazdım kaptanlığı alıyım dıye
Merve öylesıne soylemıs meğersem bu durumda kafam dağınık
Insanlar nıye böyle bılemıyorum
Hep düz bıri oldum bunlar bıraz ters gelıyor bana
Belki de yarına ya bız oylama yaptık senı ıstemıyoruz böle denebılır
Bu nedenle bellı degıl dedım kalma ısıne
hah işte bu. Kaçmak ta neymiş. Burda herkes kalmani istiyor eminim. Ara verince böyle tuhaf anlasilmalar oluyor ne yazık ki bende seninle birlikte izne ayrılmıştım geldim gidenler olmuş gelenler olmuş zuhal im de yok bi tuhaf geldi burası ertesi gün kendimi buraninbir parçası olarak gördüm.Bır karar verdım ben kalıyom malesef kaçmayı yedıremıyom kendıme
Ahahah kilo veremeyisimiz belli oldu kuzuben geçen gün 40-45 tane yedim sanırım
Yogun ve saglikli yapmaya calistim canim aynenÇok sağol ya benim de hiç aklıma gelmedi yemek yapayim derkenzahmet oldu kusura bakma canım.
üzülme canım ya. Keşke ben paylaşsaydım seninde işin gücün vardi kusura bakma yardimci olamadık.
Afiyet olsun büyük başarı asla gr hesaplayamam üşendiğimden; )
Afiyet olsun. Çiğ çekirdek nerden buldun bu zamanda bravo. Devit3 u niye içiyorsun hayırdır.
Afiyet olsun. Sahur un baya yoğun ama arada 18 var nerdeyse erimiştir onlar.
Beril im hepsini boşver çünkü eminim kötü niyetle değil samimiyetle yazilmış bunların hepsi. Hiç biryere bırakmayız seni bu takımın sahibi kurucusu sendin gözümüzün nuru
hah işte bu. Kaçmak ta neymiş. Burda herkes kalanı istiyor eminim. Ara verince böyle tuhaf anlasilmalar oluyor ne yazık ki bende seninle birlikte izne ayrılmıştım geldim gidenler olmuş gelenler olmuş zuhal im de yok bi tuhaf geldi burası ertesi gün kendimi buraninbir parçası olarak gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?