- 22 Eylül 2010
- 6.368
- 4.056
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #207.461
HarikasınızNe demek tatlım sen dr daha çok burda ol bizim menülere de öyle yorum yap sonuçta böyle böyle hepimiz bir sürü şey öğreniyoruz ve kilolardan kurtuluyoruz burası zaten bu amaçla kurulmuş
Geceyarsı aç uyanıyorum bi lokma yesem mi diyorum sonra deee get yat diyorumzalımmmm kızlar ben ilk başladıgımda rüyalarmda yiyordum yiyemediklerimi
kesinlikle haftaya bombayımcanısı bugünden basla pozitif enerji yollamaya bu hafta hiç olumsuz bişey duymak istemiyor aklınızdan bile gecirmicez anlaştık mı ne olursa olsun öğün atlamicaz cantanda hep bir alternatif atıştırmalık bulunsun cig kuruyemis vs gibi haftaya bomba gibi geleceksin eminin
Ne eliptigi canım oglusunla uyumak varkenhadi bakalım iyi olan kazansın meteor etkisi yaratalım bu hafta oglumu uyutunca 60dk eliptik yapsam mı acaba
he tamam canım ben sabitim 90a valla veriimde daha da yükselemem sanrıım fazlasını verirsem süpriz olsunyok canım bayram hedeflerimiz vardı ya onları
tamam canım aklımda buluncak bundan sonracanım maydonoz ve dereotu roka da ekle kahvaltılarına limon sık üstüne ödem sorununu çözer
kız yaşlımıyım ben gündüz uykusuda neymiş birikmiş filmlerim var onların karşısına geçer yaparım kork bendenNe eliptigi canım oglusunla uyumak varken
gunaydın zuhal sultanGünaydınnnnn can yoldaşlarım
Gözümü bi açtım eksiler havada uçuşuyorb
Biraz kendime geleyim herkesle tek tek ilgilecem
Geçen hafta 73.7
Bugün 73.1
Fark -600
Yüzde 0.81
kaptanım listeye göre hesaplada yedegimizde dursunGeçen hafta cuma:75
Bu hafta :74,3
Fark: 700
Yuzde 0,93
Onu hesapladim canımkaptanım listeye göre hesaplada yedegimizde dursun
rakibem ne dilersen dile :) kazandınBende bildirimi yapayım sonra mamamı yiyip gelecem
Aslında daha fazla bekliyodum ama şu 2 gündür fazla gitmemiş
Geçen hafta 97.7
Bugün 95.6
Fark 2.1
Yüzde 2.15
Bayram hedefi 16 -2.1 =kalan hedef 13.9
kaptanım harıkasınGeçen hafta cuma:75
Yuzde 0,93
hadi bakalım iyi olan kazansın meteor etkisi yaratalım bu hafta oglumu uyutunca 60dk eliptik yapsam mı acaba
Geceyarsı aç uyanıyorum bi lokma yesem mi diyorum sonra deee get yat diyorum
kesinlikle haftaya bombayımasla olumsuz söz duymıcaksınız kızlar
Geçen hafta 73.7
Bugün 73.1
Fark -600
Yüzde 0.81
Geçen hafta cuma:75
Yuzde 0,93
Bende bildirimi yapayım sonra mamamı yiyip gelecem
Aslında daha fazla bekliyodum ama şu 2 gündür fazla gitmemiş
Geçen hafta 97.7
Bugün 95.6
Fark 2.1
Yüzde 2.15
Bayram hedefi 16 -2.1 =kalan hedef 13.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?