- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #207.441
Duzelttim simdi canim unutmuşumCanım cumaya göre al pazartesine göre değil
Soz soz sozTamam fıstık ama sende dediğimi harfiyen yapcan söz mü
sen hedef demişken akşam hedefleride düşelim
Canim ilk hedef 75 benim 75 e dustummu 60 :)sen hedef demişken akşam hedefleride düşelim
Hihihi ayyyy eveeeeeeeet 7.4 tü 6.1 mi oldu wuhuu
Tamamdir canisiTamam sözü aldım ben bugünden itibaren
Canim ilk hedef 75 benim 75 e dustummu 60 :)
canısı bugünden basla pozitif enerji yollamaya bu hafta hiç olumsuz bişey duymak istemiyor aklınızdan bile gecirmicez anlaştık mı ne olursa olsun öğün atlamicaz cantanda hep bir alternatif atıştırmalık bulunsun cig kuruyemis vs gibi haftaya bomba gibi geleceksin emininGunaydinlar kizlar harikasiniz ya valla hepinizi tebrik ediyorum
Ben arti 200
Gecen hafta : 100.1
Bu hafta .100.1
Fark: 0
Yuzde beceremedim valllaaskrhpozitif
Offf haftaya 2li rakamlardayim canlar
Tamamdir canisi
Simdi domates
Salatalik peynir
Zeytin
1dilim ekmek
Haslanmis yumurta yiyorum
Nasil sizce
Teşekkür ederim sende her zamanki gibi süpersinKılıcı çıkarıyorum şimdi önce alıntılar rakibem
Şahanesn süpersin
Hey maşallah be rakibemheh nazar boncuğumu da koydum
Maşallah csnım çok çok güzel tebrikler
yok canım bayram hedeflerimiz vardı ya onlarıCanim ilk hedef 75 benim 75 e dustummu 60 :)
Bu çok iyi oluyor ya bişey yerken gereksizse aaaa kızlar buna laf söyler deyip yemiyorumTamam fıstık ama sende dediğimi harfiyen yapcan söz mü
canım maydonoz ve dereotu roka da ekle kahvaltılarına limon sık üstüne ödem sorununu çözerTamamdir canisi
Simdi domates
Salatalik peynir
Zeytin
1dilim ekmek
Haslanmis yumurta yiyorum
Nasil sizce
kız sus ben onu engin bilgilerimle yenerim o kuzu daha duymasın ama aramızdabefitlady fena valla haberin olsun Allah kolaylık versin bahar :))
Bu çok iyi oluyor ya bişey yerken gereksizse aaaa kızlar buna laf söyler deyip yemiyorumsağolun kızlar
zalımmmm kızlar ben ilk başladıgımda rüyalarmda yiyordum yiyemediklerimiBu çok iyi oluyor ya bişey yerken gereksizse aaaa kızlar buna laf söyler deyip yemiyorumsağolun kızlar
kız sus ben onu engin bilgilerimle yenerim o kuzu daha duymasın ama aramızda
Bak bak arkamdan neler diyor yeni rakibemmm o zaman hodrimeydan huhuuukız sus ben onu engin bilgilerimle yenerim o kuzu daha duymasın ama aramızda
Valla bence iki bahar ikisi de bomba bana göre
hadi bakalım iyi olan kazansın meteor etkisi yaratalım bu hafta oglumu uyutunca 60dk eliptik yapsam mı acabaBak bak arkamdan neler diyor yeni rakibemmm o zaman hodrimeydan huhuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?