- Konu Sahibi Handandandan
-
- #207.421
wayyy geliyor güzel sonuçlar tebrikler canım harikasınEvet gençler kendini her daim genç hissedenler
Geçen cuma:69.8
Bu hafta:68.4
Fark:1.4
Yüzde:2.01
Günaydın rakibem @seydan94 hadi bakalım çıkar kılıcını
@Edibe12 canım Zuhal abla soruyor çünkü deneme süren doldu ama seninde ben bu işi yaparım listede olursam daha da dikkat ederim tıkır tıkır da veririm kilolu demem lazım iş sende yani ki kilolar sana inat gidiyor
@mefkurem en iyi ortileri yuzlerini toplayıp ikiye bölüp mu bulacağız yoksa ben ve Seyda gibi hafta boyu bıcır bıcır enerjik düzenli cici kızları mısececegiz top sende
Kilo bildiririm
Geçen hafta : 69.5
Bu hafta. : 68.5
Fark : - 1 kg
Hey maşallah be rakibemEvet gençler kendini her daim genç hissedenler
Geçen cuma:69.8
Bu hafta:68.4
Fark:1.4
Yüzde:2.01
Günaydın kızlar Bilirim yapayım önce
Geçen hafta.....104.2
Bu hafta...........101.9
Fark..................2.3
Elim titriyor yazarken çok sevindim
Merhaba kizlar ben bildirim yapip kacayim:
Annemde oldugum icin ayni tartiyla tartilamadim buradakine gore sonuc soyluyorum ins. Dogrudur
Gecen hafta: 82
Bu hafta:81
Fark : 1 kg
Bu arada doktor yeni bir diyet yazdi bana. Yagdan yana arindirilmis kilo vermeden ziyade beslenme yapisini degistiriyor safra kesesi icin de yararli. Kilo belki ayda 1 kg verebilirsin dedi. Bebegin uc ayi dolana kadar boyle olacak sonra biraz daha sıkı bir diyete gececegiz
sagool bızdık sen takımın bızdıgı kaldın iyi miSüpeeeer sonuççç Maşallah adaşımmm
hepimizin başarısı canım ilk defa bu kadar heyecanlıyım kaybettigim azim geri geldiwayyy geliyor güzel sonuçlar tebrikler canım harikasın
ayy süper cok sevşndim menülerden bellidi hadi haftayada 3lü rakamlara veda edelimGünaydın kızlar Bilirim yapayım önce
Geçen hafta.....104.2
Bu hafta...........101.9
çok geçmiş lsun en önemlisi senin ve bebbginin saglıgı dengeli bir programdır kesinMerhaba kizlar ben bildirim yapip kacayim:
Annemde oldugum icin ayni tartiyla tartilamadim buradakine gore sonuc soyluyorum ins. Dogrudur
Bu arada doktor yeni bir diyet yazdi bana. Yagdan yana arindirilmis kilo vermeden ziyade beslenme yapisini degistiriyor safra kesesi icin de yararli. Kilo belki ayda 1 kg verebilirsin dedi. Bebegin uc ayi dolana kadar boyle olacak sonra biraz daha sıkı bir diyete gececegiz
sagool bızdık sen takımın bızdıgı kaldın iyi mibu haftada seninle rövansım
hepimizin başarısı canım ilk defa bu kadar heyecanlıyım kaybettigim azim geri geldi
ayy süper cok sevşndim menülerden bellidi hadi haftayada 3lü rakamlara veda edelim
çok geçmiş lsun en önemlisi senin ve bebbginin saglıgı dengeli bir programdır kesin
beslenme yapın yanlıştı zaten canım birşey yemiyordun ki şimdi önemli olan saglık kısmı beslenmende düzene girer
harikasın canım benimGünaydın kızlar Bilirim yapayım önce
Geçen hafta.....104.2
Bu hafta...........101.9
Çok geçmiş olsun canım gayet güzel gitmiş süperMerhaba kizlar ben bildirim yapip kacayim:
Heyt be bugün tartılar konuşuyorKızlar benim kilo bildirimim gelsin o halde
Geçen hafta 62.4
Bugün 61.1
Fark 1.3
Yüzde 2.08
Heeee bi an tartı fotoğrafımda geliyor
şimdi tam anlamıyla yarışma oldu canım burasısagool bızdık sen takımın bızdıgı kaldın iyi mibu haftada seninle rövansım
hepimizin başarısı canım ilk defa bu kadar heyecanlıyım kaybettigim azim geri geldi
ayy süper cok sevşndim menülerden bellidi hadi haftayada 3lü rakamlara veda edelim
çok geçmiş lsun en önemlisi senin ve bebbginin saglıgı dengeli bir programdır kesin
beslenme yapın yanlıştı zaten canım birşey yemiyordun ki şimdi önemli olan saglık kısmı beslenmende düzene girer
harikasın canım benim
Çok geçmiş olsun canım gayet güzel gitmiş süper
Heyt be bugün tartılar konuşuyor
şimdi tam anlamıyla yarışma oldu canım burası
onunde saygı ile egiliyorum canım tebrik ederim orticim seninle yarışmak çok eglenceliydiKızlar benim kilo bildirimim gelsin o halde
Geçen hafta 62.4
Bugün 61.1
Fark 1.3
Yüzde 2.08
Heeee bi an tartı fotoğrafımda geliyor
artı iki yzu degilsin canım sabitsin pazartesileri karıştırma lütfen cumadan cumaya baz alcan cuma bidlirimde peşindeyim hafta bıyu menulerinin seninGunaydinlar kizlar harikasiniz ya valla hepinizi tebrik ediyorum
Ben arti 200
Gecen hafta : 99.8
Bu hafta .100.1
Fark: +200gr
Yuzde beceremedim valllaaskrhpozitif
Offf haftaya 2li rakamlardayim canlar
onunde saygı ile egiliyorum canım tebrik ederim orticim seninle yarışmak çok eglenceliydi
Aa dogruya unutmusum ozur dilerimartı iki yzu degilsin canım sabitsin pazartesileri karıştırma lütfen cumadan cumaya baz alcan cuma bidlirimde peşindeyim hafta bıyu menulerinin senin
Gunaydinlar kizlar harikasiniz ya valla hepinizi tebrik ediyorum
Ben arti 200
Gecen hafta : 99.8
Bu hafta .100.1
Fark: +200gr
Yuzde beceremedim valllaaskrhpozitif
Offf haftaya 2li rakamlardayim canlar
sen hedef demişken akşam hedefleride düşelimAa dogruya unutmusum ozur dilerim
Ayy bunada ayri sevindim ya :)
Asla birakma benivalla kizlar sizde didik didik edin menulerimi bayrama kadar 90 hedef herkes gorucek beni :)
Aa dogruya unutmusum ozur dilerim
Ayy bunada ayri sevindim ya :)
Asla birakma benivalla kizlar sizde didik didik edin menulerimi bayrama kadar 90 hedef herkes gorucek beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?