- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.661
olumsuz konuşmak gibi olmasın ama 45 dk yapamam gibi geldi banaBilemedimki cnm
Yarış olmayıncada heyecan olmuyor tembellik yapıyoruz
Hem sende artık YENİ sayılmazsın kaç hafta oldu
Bi 45 dk yaparsın heralde
Zaten 35 dk yürüyüş yapmıyomuydun canısıolumsuz konuşmak gibi olmasın ama 45 dk yapamam gibi geldi bana
Evet ikindi hatali olduIkindi daha farklı mi olsaydı. Ben olsam 1 dilim ekmek 1 dilim peynir yerdim. Ya da bir meyve 2 kasik yoğurt
Ben kızı sallamaya alıştırmadım o da başka sorunlara yol açtı büyüdükçe. Beceremedim velhasıl geri zorla sallamaya alıştırdım iyi mi kötü mü bilmiyorum
Aynen benim de her ay fikrim değişiyor bu konu hakkında çocuklar da anne artık karar ver diyecek yakinda
Her gün yapabilir misin bu kadar sporu fazla geldi bana?
Vayyy Merve menün yakıyor, geçen hafta gibi bu hafta da takımın birincisi sen olacaksın galiba
Iyi geceler Bahar kusura bakma pek iyi bir rakip olamadım bu hafta ama yine de yarınki sonuçlarınızı merak ediyorum senin de Dilek'in de
Pardon ben yanlış anlamışım menüsünü yazdı da yarın ne yiyeceğini söylesin diyorsunuz sandım, bir baştan bir sondan okudum galiba
Güzelim şimdiye kadar hep moralimiz bozulunca yemeye saldırdığımız için bu durumda değilmiyizFazla kızmayın diye herkes gidene kadar menüyü yazmayayım diyordum sabaha
Allah kerim tartı filan derken arada kaynar belki umuduylaAma Zuhalciğim senden kaçamayacağım galiba
Aslında tam perşembe motivasyonundaydım hatta arkadaşıma kahvaltıya gidecektim sadece domates peynir ve haşlanmış yumurta yerim ekmek bile yemeyeceğim diye dünden söyledim. Ama sabah eşimle gereksiz yere baya tartıştık ve ben hem kahvaltıya geciktim hem moral bozukluğuyla kararlılığıkararlılığımı koruyamadım. Gözyaşları arasında 2 dilim ekmek ve tahin pekmez ne kadar gitti bilmiyorumKeşke morali bozulunca iştahı kaçan tiplerden olsaydım Sonra eşimle barıştık ama moral bozukluğum ve aşırı yeme isteğim geçmedi malesef.
Yine lafı çok uzattım, yazayım artık menüyü:
Sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
Domates salatalık biber
2 dilim tb ekmek
Tahin pekmez
Öğle 16.30
8 kaşık ıspanak
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
1 dilim ananas
Akşam 18.30
1 avuç yer fıstığı
4 hurma
Su 1.5 lt
Spor yok hatta moralim bozuk diye kızımla öğlen uykusu uyuyacak kadar uyuşuk geçirdim
Çok iyi olur aslında deneyeyim inşallah.Yyyyyyyyyy
Zaten 35 dk yürüyüş yapmıyomuydun canısı
Bi 10 dk daha ekliyiverirsin
Yada leslie 3 mil yaparsın
Bayrama kadar işi sıkı tutalımda
Ne kadar kilo verirsek sporla 2 misli vermiş gibi görünürüz tatlıcım
Ne bileyim yanlış biliyorum ama stresle başa çıkma konusunda çok yetersizim galiba.Güzelim şimdiye kadar hep moralimiz bozulunca yemeye saldırdığımız için bu durumda değilmiyiz
Artık yemeklerin arkasına saklanmayı bırakmazsak hiç bi zaman şişkoluktan kurtulamayız
Düşünsene bişeye moralimiz bozuldu ve biz çatlayıncaya kadar yedik
Sorun ortadan kalkıyormu. Hayır!!!
Aksine dahada mutsuz oluyoruz üstüne pişmanlıkta ekleniyor
Sabahki tahin pekmez miktarı fazla olmasaymış menü kötü değilmiş
Ama en azından akşam bi baharatlı yoğurtla kapatsaydın daha iyi olurdu
Edibecim başından beri söylediğim gibi senin sorunun kendine güvenmemek ve hep olumsuz modlamaNe bileyim yanlış biliyorum ama stresle başa çıkma konusunda çok yetersizim galiba.
Haklısın canım kendime güvenim yok doğru ama güven deyince gelmiyor yapısal sanırım. Mesela sen deyince baktım haftaya kaçamak yapmadan durabilir miyim diye sanki olmaz gibi geldi. Kaçamak yapsam da zayıflayabilirim diye düşünüyorum yani az kaçamak yanlış bir düşünce mi bu?Edibecim başından beri söylediğim gibi senin sorunun kendine güvenmemek ve hep olumsuz modlama
Ya 1 hafta şöyle kararlı ol ve YAPACAM de
Bunu yapmana hiç.bişey değil sadece kendin engel olursun
Nasılki ramazanda sabredip iftara kadar bişey yiyip içmiyon
Demrkki yapabiliyosun
1 hafta kaçamak orucu yapmak için kendine söz ver
Iyi geceler Birsen, yarın görüşmek üzere...Iyi geceler
Tabi ama aralıksız oynaman lazım tempolu
En fazla aralıksız 15 dk oynarım. Sayılmaz onlar neyse bir günü atlatıp o günü diğer günler telafi ederim:)Aralıksız oynar süre tutarsan neden olmasın :))
Akraba falanmı gelecek
Yakının kınasımı
Menüm
12.00
1 d çavdar
1 tavada yumurta
Peynir
Domates salatalık biber
4 zeytin
14.00
Kahve 2 hurma
17.30
Köz patlıcan salatası
1 b ayran
Su 2
Spor leslie3
Bugun cok yoruldum ama menum fena deil
Sabah: 1 domates 1 salatalik kk peynir 1 ck bal 1 dilim ekmek
Oglen: atladim malesef kosturmaca
Aksam: kozde misir 8 yk kiymali yesil fasulye 1 dilim ekmek 1 kase yogurt
Sabah: 1 domates kucuk bir salatalik maydonoz kk peynir yesil cay bi dilim tam bugday ekmegi
Ogle: tavuk gogus iki kucuk parca yarim lavas yedi tane aci tursu biber
Ikindi: uc zeytin iki dilim tam bugday ekmegi bi domates
Aksam: oglenin aynisi biber yok
Iki lt su
Biraz once de yuruyus yaptim kirk dk
Spor planlarını yapalım yavaş yavaş
45 dk dışarda yürüsem
30 dk bisiklet sürsem
30 dk aletlerle çalışsam
Yitermi acaba
Menü süperMenüm
(11:00)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatalık
(16:00)
Et sote
Salata
Yoğurt
Şu:2 lt
Spor yok ev temizliği var
Kimler spor yarışına katılmak istiyor bakalım
Lütfen başvurularnızı iadeli tahahütlü yapın
___ pazar, avm, çarşı gezmesi vs.spordan sayılmıyor. Bir yerden bi yere aralıksız tempolu yürüyüş varsa onlar kabuldur
__spor aralarında egzersiz yaparken falan -5-10 dk.lık molalar varsa onlar bildirim yaparken çıkarılmalıdır
__yüzmede de aynı şekilde :aralıksız yapılan yüzme süresi hesap edilir
Aklınıza başka bişeyler geliyorsa ekleriz
Teşekkür ederim:)1,4 yağ oldukça iyi canım tebrik ederim
Tebrikler canım hem yağ kaybın daha fazla, eksiler artarak gelsin bakalımKilo bildirimim
Geçen hafta: 109,5
Bu hafta: 108,7
Fark : 0,8
Yüzde:0,73
Şeydacığım tabiki yine efsane bir menü öğün saatleri dengelidir umarım. Yalnız aklıma bir soru takıldı acaba bu kadar tavuk tüketmenin bir zararı olmasın sanki tavuğa fazla ağırlık veriyorsun. Zaten köy tavuğu tüketiyorsundur diye tahmin ediyorum ama menülerinde daha fazla balık kırmızı et sebze mi olsa? Sonuçta herşeyde farklı bir fayda vardırKızlar şimdi aklıma geldi ben dünkü menüyü yazmayı unutttummmm
Sabah
Beyaz peynir
Domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
Öğlen
1 büyük kase peynirli salata az da tavuk koydum
Akşam
1 tavuk but
1 kase yoğurt
Su 3 tl
Cocuklarla cok zor oluyor cnm birde burda anlik konusma gibi bir durum oolsa super olurdu ama watsapp gibi cevrimici olanlarla sohbet ederdik gelince kimse olmuyor bazen bakalim denerim daha fazla gelmeyi..Tatlım sadece menü yazmadan daha çok gelsen deneme süresindrsin ama katılımın çok çok düşük menüye gelince hem mısır hem ekmek olmamış yarım mısır 1dlm ekmek ediyor akşam için 3dlm ekmek olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?