Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bizimkiler ilçede oturuyolar ama her çeşit hayvan var bahçede var topraktan çıkmadı bnm kızda geçen sene

Bizimkiler ilçede oturuyolar ama her çeşit hayvan var bahçede var topraktan çıkmadı bnm kızda geçen sene
ilçedeki ev çok sıcak oluyor tam deniz kenarı nem çok hiç çekilmiyor köy daha iyi mesafe 20dk zaten evlerde rahat herşey var köylerde köy gibi değil artık valla yaylada bile internet çekiyor 4 tane cafeterya var hatta turistler geçen sene eğilip evin içine bakıyordu bu sene yesilyol projesi bitince daha ileriye gidebildikleri için bizim yayla rahat ama keşke yasak olsa taşıta doğallık kalmıyor eskiden öyleydi yollar bilerek yapılmıyordu ki sadece yürüyerek çıkıyordu turistlerde yerliside Ayder zaten araplardan geçilmiyor

Bugun cok yoruldum ama menum fena deil
Sabah: 1 domates 1 salatalik kk peynir 1 ck bal 1 dilim ekmek
Oglen: atladim malesef kosturmaca
Aksam: kozde misir 8 yk kiymali yesil fasulye 1 dilim ekmek 1 kase yogurt

Tatlım sadece menü yazmadan daha çok gelsen deneme süresindrsin ama katılımın çok çok düşük menüye gelince hem mısır hem ekmek olmamış yarım mısır 1dlm ekmek ediyor akşam için 3dlm ekmek olmuş

Kızlar bu arada yeni tartım geldi sonunda önceki ile arasında baya bir tartı farkı var 6 kardan tekrar 7li rakamlara çıktım
Nihayet geldimi beklenen tartı :))olsun cnm zaten bundan sonra yenisiyle devam edecen
Öbürğnü at gitsin

1,4 yağ oldukça iyi canım tebrik ederim

Anam ne misafiri
Sizin misafirlerden bana fenalık geldi :))
sorma abla ya çok şükür ertelendi misafir yarın spora start verme günü anasını aglatucam sporun

Huhuuuu nasılsınız 9.takim citirlari ben karşı komşuya bebek görmeye gittim sadece bı bardak çay içtim suçu sıcaklara attım ne yeniyor ne içiliyor yahu dedim aferin bana
aferin sana kız bahar

afiyet olsun canım

Yemek listemi atmaya yarindan itibaren baslayabilir miyim
canım bugün atsan iyi olur hem yanlışlarını doğrularıni görürüz

Menüm
12.00
1 d çavdar
1 tavada yumurta
Peynir
Domates salatalık biber
4 zeytin

14.00
Kahve 2 hurma

17.30
Köz patlıcan salatası
1 b ayran

Su 2
Spor leslie3
Afiyet olsun canım
Akşam hem mısır ekmek olmamis
Kızlar bu arada yeni tartım geldi sonunda önceki ile arasında baya bir tartı farkı var 6 kardan tekrar 7li rakamlara çıktım
hadi gözün aydın canım tartı farkı ekleriz canım senin şu tartidan kurtuldum ya at gitsin onu

Sabah: 1 domates kucuk bir salatalik maydonoz kk peynir yesil cay bi dilim tam bugday ekmegi
Ogle: tavuk gogus iki kucuk parca yarim lavas yedi tane aci tursu biber
Ikindi: uc zeytin iki dilim tam bugday ekmegi bi domates
Aksam: oglenin aynisi biber yok
Iki lt su
Biraz once de yuruyus yaptim kirk dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…