- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.721
Listeye hoşgeldin abla hayırlı olsun tıkır tıkır gitsin kiloların erisin yağların rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın aminnnnBildirimim @askrhpozitif
Mefkurem (78 /96.5 /+18.5/-0 99)503.etapta izine ayrılan üye extrem durum a/2 ye göre geri döndü yüzdesi 24 e bölündü
Eki Görüntüle 2023921
Bu küçük heaplara girmeyelim cicim :)))Halay çekerek çeke geldim valla kalori yaktım takımda spor sayılır mı hocamMefkurem
Çok teşekkür ederim tatlımListeye hoşgeldin abla hayırlı olsun tıkır tıkır gitsin kiloların erisin yağların rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın aminnnn
Anneme yürüyerek geldim 35dk sayılır mı peki gel hacı bu sayılsinBu küçük heaplara girmeyelim cicim :)))
Hele sana hiç yakıştıramadım
Anaaa kız hergün spor pazarlığımı yapıcaz :)))Anneme yürüyerek geldim 35dk sayılır mı peki gel hacı bu sayılsinakşamda bı eliptik bölgesel tmmdir :)
Bahar sabah sabah bune hız ben bebe bakıyorum sürekli ağlıyor hiçbirşey yemiyor moralimi bozuyor bu durumları alışamadı halaAnneme yürüyerek geldim 35dk sayılır mı peki gel hacı bu sayılsinakşamda bı eliptik bölgesel tmmdir :)
Bu yeni listemi canım neleri değiştirmiş diyetisyen acaba hatırlamıyorum önceki listeni ekleme veya azaltma varmıBu haftaki diyetisyen menüm:
1 tane haş. yumurta
1 dilim beyaz peynir
4-5 tane zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak yeşilçay
Yağsız söğüş
Spor: 45 dk
Öğle: 4 yk sebze yemeği
1 kase yoğurt
3 badem
1 dilim tb ekmek
Salata
Ara öğün:
1 kase yoğurt
1 limon suyu
1 çk kırmızı pul biber
Akşam:
1 kase çorba
2 köfte kadar kadar et
3 badem
1 dilim ekmek
Bol salata
Gece:
1 su bardak süt grubu veya 1 porsiyon meyve
Su en az 2 litre.
Kahvaltı ve ara menüler değişti. Sabah fındık ezmesi falan vardı onlar gitti. Meyveler yerine yoğurtlar geldi. Aslında haftada 2 gün bir ara öğünde dondurmaya izin var ama ben tatlı tadını unutmak istiyorum uzak olsun:) o yüzden yok sayıyorum.Bu yeni listemi canım neleri değiştirmiş diyetisyen acaba hatırlamıyorum önceki listeni ekleme veya azaltma varmı
Bu kiloda süperKızlar kilo bildirimin
Geçen hafta 61.1
Bugün 60.7
Fark -400
0.65
10 günde çok güzel.9lara az kalmışBenim baslangic kilom 103 guncel kilom 101.3
Vaav tebrikler kaptan
Teşekkür ederim ablam sayenizdehadi bakalım aynı güzellikte devam etsin tatlım
Daha önce başka takımda yarışmışmıydın
Kız edibe valla maşallahın var cnm tuu tuuu senin metoya nazar değmesin
Şu bozuk tsrtıyı bana göndersene tatlım
ne diyim sanada 7 lere hoşgeldin
kısa sürede kurtulman dileğiyle süper gitmiş edacım tebriklernazarlık valla
yasimm haftaya senden güzel bi atak bekliyorum
Artık vücudunu tanımış olman gerekir
Ne iyi geliyorsa onu yap
Eksi olsun bizim olsun baharım
Bide olsan uçucan heralde
zor kilolara geldiğin halde yinede güzrl gitmiş şeydam
Veeeee haftanın mezunu poni hanımı yürekten kutlar geri almamasını canı gönülden dilerim :)))çoooook tebrikler cnm kapanışı çok güzel yaptın
İnşaallah canmPoni süpersin direnci kırdın devamı gelir inşallah
Normal bi kahvaltıyla güne başlamak senin için daha iyi olacak heralde tatlımBu haftaki diyetisyen menüm:
1 tane haş. yumurta
1 dilim beyaz peynir
4-5 tane zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak yeşilçay
Yağsız söğüş
1 kase yoğurt
3 badem
1 dilim tb ekmek
Salata
Ara öğün:
1 kase yoğurt
1 limon suyu
1 çk kırmızı pul biber
Akşam:
1 kase çorba
2 köfte kadar kadar et
3 badem
1 dilim ekmek
Bol salata
Gece:
Su en az 2 litre.
Gizemin kilosu çok olduğu için öyle yapmş olablr mi kiNormal bi kahvaltıyla güne başlamak senin için daha iyi olacak heralde tatlım
Sadece akşam niye eti okadar az koyduki
Diğer öğünlerde 1 dil ekmek vermiş akşam çorbayla 2 dil etmiş
Orasını anlamadım
Ne gizemi kızz eda :))Gizemin kilosu çok olduğu için öyle yapmş olablr mi ki
23.4 kiloya kış kış demiş bulunuyorum takımım sayesinde, hayatımı hep kilolu olarak yaşamış bunun zorluklarını çok çekmiş biri olarak şu an gerçekten çok mutluyum kızlar
Vermem gereken 6 kilo var ilk etapta ama şu an hedefim 50 gün kilomu korumak ve bunu sadece burada başarabileceğimi çok iyi bliyorum
Bütün bu kilonun gr larına şahitlik yapmış biri olarak gerçekten çok duygulandım cnm23.4 kiloya kış kış demiş bulunuyorum takımım sayesinde, hayatımı hep kilolu olarak yaşamış bunun zorluklarını çok çekmiş biri olarak şu an gerçekten çok mutluyum kızlar
Vermem gereken 6 kilo var ilk etapta ama şu an hedefim 50 gün kilomu korumak ve bunu sadece burada başarabileceğimi çok iyi bliyorum
Hadi gözün aydınDün oldum bahar geç oldu 1 hafta
Hergun başının etini yiycem ablaAnaaa kız hergün spor pazarlığımı yapıcaz :)))
Tempolu aralıksız yürüdüysen olarr
yeni listen hayırlı olsunBu haftaki diyetisyen menüm:
1 tane haş. yumurta
1 dilim beyaz peynir
4-5 tane zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak yeşilçay
Yağsız söğüş
1 kase yoğurt
3 badem
1 dilim tb ekmek
Salata
Ara öğün:
1 kase yoğurt
1 limon suyu
1 çk kırmızı pul biber
Akşam:
1 kase çorba
2 köfte kadar kadar et
3 badem
1 dilim ekmek
Bol salata
Gece:
Su en az 2 litre.
Kıyamam alışamadımi daha yavrum yaBahar sabah sabah bune hız ben bebe bakıyorum sürekli ağlıyor hiçbirşey yemiyor moralimi bozuyor bu durumları alışamadı hala
Sporada gidemiyorum haftaya inşallah seansları kaçırmam
oy ponicim kapistikta tartistikta listeden bile attim seni23.4 kiloya kış kış demiş bulunuyorum takımım sayesinde, hayatımı hep kilolu olarak yaşamış bunun zorluklarını çok çekmiş biri olarak şu an gerçekten çok mutluyum kızlar
Normal bi kahvaltıyla güne başlamak senin için daha iyi olacak heralde tatlım
Sadece akşam niye eti okadar az koyduki
Diğer öğünlerde 1 dil ekmek vermiş akşam çorbayla 2 dil etmiş
Orasını anlamadım
23.4 kiloya kış kış demiş bulunuyorum takımım sayesinde, hayatımı hep kilolu olarak yaşamış bunun zorluklarını çok çekmiş biri olarak şu an gerçekten çok mutluyum kızlar
canım bende sallamiyordum kendi uyuyordu sonradan eltimin kızdan gördükçe istedi
ben tabiki paslandim bu ara
Süper
Sen muhabbeti buraya bırak devamı gelir yada geçmiş muhabbetleri yorum yap bu iş böyle yürüyor aksi halde katılımın çok az canım
Tatlım sen sürekli aynı tartıda tartiliyim demi bı salon bı ev değil
Yasemin sen neden olmadin daha
bahar bı doktora git bu düzensizlik için
super
Bende boyutunu küçültüp fotorus da düzenleyince ekleniyor
Maşallah poni iyi bir final oldu
vay kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?