- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.741
Bildirimimaskrhpozitif
Mefkurem (78 /96.5 /+18.5/-0 99)503.etapta izine ayrılan üye extrem durum a/2 ye göre geri döndü yüzdesi 24 e bölündü
Eki Görüntüle 2023921
Ay hakkaten sen kadar çılgınını görmedi takım kendini bile listeden attınHadi gözün aydın
Hergun başının etini yiycem abla
yeni listen hayırlı olsun
Kıyamam alışamadımi daha yavrum ya
oy ponicim kapistikta tartistikta listeden bile attim seniiyi kötü günümüz geçti dile kolay 23.5 bir daha gelmesin
Sağolasın tatlımAbla hoşgeldin tekrar :) haydin güzel güzel gitsin kilolar
Tebrikler şeyda gayet güzel gidiyor sağlam iradenle kısa zamanda mezun olursun inşallahKızlar kilo bildirimin
Geçen hafta 61.1
Bugün 60.7
Fark -400
0.65
Deneme yanılma tahtası gibiyim abla zaten üzerimde neler denedim :) yılmak yok 10 sene önceki yağlar çözülecek eriyecek gidecek inanıyorumhadi bakalım aynı güzellikte devam etsin tatlım
Daha önce başka takımda yarışmışmıydın
Kız edibe valla maşallahın var cnm tuu tuuu senin metoya nazar değmesin
Şu bozuk tsrtıyı bana göndersene tatlım
ne diyim sanada 7 lere hoşgeldin
kısa sürede kurtulman dileğiyle süper gitmiş edacım tebriklernazarlık valla
yasimm haftaya senden güzel bi atak bekliyorum
Artık vücudunu tanımış olman gerekir
Ne iyi geliyorsa onu yap
Eksi olsun bizim olsun baharım
Bide olsan uçucan heralde
zor kilolara geldiğin halde yinede güzrl gitmiş şeydam
Veeeee haftanın mezunu poni hanımı yürekten kutlar geri almamasını canı gönülden dilerim :)))çoooook tebrikler cnm kapanışı çok güzel yaptın
En güzeli canım tatlı yedikçe talı ihtiyacı duyuluyor zaten birde her öğününde protein var zaten yemek yemeye başlarken proteinle başla canım vücut insülin salgılamıyor o zaman bi lokma proteinle başlayınca pankreası da düzenliyorsun bilgine :)Kahvaltı ve ara menüler değişti. Sabah fındık ezmesi falan vardı onlar gitti. Meyveler yerine yoğurtlar geldi. Aslında haftada 2 gün bir ara öğünde dondurmaya izin var ama ben tatlı tadını unutmak istiyorum uzak olsun:) o yüzden yok sayıyorum.
Mezuniyetin hayırlı olsun poni koruyarak kilo vermeye devam etmek aslında daha kalıcı oluyor 50 günden sonra kilın oturur ve sonra diyete başlarsan tekrar daha güzel gider inşallah vücut dinlenir birazda23.4 kiloya kış kış demiş bulunuyorum takımım sayesinde, hayatımı hep kilolu olarak yaşamış bunun zorluklarını çok çekmiş biri olarak şu an gerçekten çok mutluyum kızlar
Vermem gereken 6 kilo var ilk etapta ama şu an hedefim 50 gün kilomu korumak ve bunu sadece burada başarabileceğimi çok iyi bliyorum
Ay yok bahar nerde çocuk bize alışkın olsa yabancılamıyacak artık her cuma bende sanırım cumadan cumayaHadi gözün aydın
Hergun başının etini yiycem abla
yeni listen hayırlı olsun
Kıyamam alışamadımi daha yavrum ya
oy ponicim kapistikta tartistikta listeden bile attim seniiyi kötü günümüz geçti dile kolay 23.5 bir daha gelmesin
Ay hakkaten sen kadar çılgınını görmedi takım kendini bile listeden attın
Abooo abla ne diyorsunSağolasın tatlım
Gidecek Gidecek :))
Kendimi kızgın boğa gibi hissediyorum
Bu hafta baharıda kırmızı renkte görüyom
Kiz sende uctunTebrikler şeyda gayet güzel gidiyor sağlam iradenle kısa zamanda mezun olursun inşallah
Deneme yanılma tahtası gibiyim abla zaten üzerimde neler denedim :) yılmak yok 10 sene önceki yağlar çözülecek eriyecek gidecek inanıyorum
En güzeli canım tatlı yedikçe talı ihtiyacı duyuluyor zaten birde her öğününde protein var zaten yemek yemeye başlarken proteinle başla canım vücut insülin salgılamıyor o zaman bi lokma proteinle başlayınca pankreası da düzenliyorsun bilgine :)
Mezuniyetin hayırlı olsun poni koruyarak kilo vermeye devam etmek aslında daha kalıcı oluyor 50 günden sonra kilın oturur ve sonra diyete başlarsan tekrar daha güzel gider inşallah vücut dinlenir birazda
Ay yok bahar nerde çocuk bize alışkın olsa yabancılamıyacak artık her cuma bende sanırım cumadan cumaya
bakıcaz artık bakıcaz arrrrtık
Ordan bana bi mektupyolla
Üstünde bi kalple ya da sadece pullaaaa
Öğrendiğim iyi oldu teşekkürler.En güzeli canım tatlı yedikçe talı ihtiyacı duyuluyor zaten birde her öğününde protein var zaten yemek yemeye başlarken proteinle başla canım vücut insülin salgılamıyor o zaman bi lokma proteinle başlayınca pankreası da düzenliyorsun bilgine :)
Valla abla bende anlamadım çok sevindim 6 Lara az kaldıKız merve ne ara verdin bu kiloyu :))
Sanada kocaaaaman tebrikler tatlım
Halay çekerek çeke geldim valla kalori yaktım takımda spor sayılır mı hocamMefkurem
Hoşgeldin abla listeye gelsin eksiler inşallahBildirimimaskrhpozitif
Mefkurem (78 /96.5 /+18.5/-0 99)503.etapta izine ayrılan üye extrem durum a/2 ye göre geri döndü yüzdesi 24 e bölündü
Eki Görüntüle 2023921
Hadi bakalım bu listeyle ne kadar gidecek bu hafta canımBu haftaki diyetisyen menüm:
1 tane haş. yumurta
1 dilim beyaz peynir
4-5 tane zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak yeşilçay
Yağsız söğüş
Spor: 45 dk
Öğle: 4 yk sebze yemeği
1 kase yoğurt
3 badem
1 dilim tb ekmek
Salata
Ara öğün:
1 kase yoğurt
1 limon suyu
1 çk kırmızı pul biber
Akşam:
1 kase çorba
2 köfte kadar kadar et
3 badem
1 dilim ekmek
Bol salata
Spor: 45 dk
Gece:
1 su bardak süt grubu veya 1 porsiyon meyve
Su en az 2 litre.
mezuniyetib hayırlı olsun ponicim inşallah bizlerede nasıp olur23.4 kiloya kış kış demiş bulunuyorum takımım sayesinde, hayatımı hep kilolu olarak yaşamış bunun zorluklarını çok çekmiş biri olarak şu an gerçekten çok mutluyum kızlar
Vermem gereken 6 kilo var ilk etapta ama şu an hedefim 50 gün kilomu korumak ve bunu sadece burada başarabileceğimi çok iyi bliyorum
abuuuu bahar yandin bu haftaSağolasın tatlım
Gidecek Gidecek :))
Kendimi kızgın boğa gibi hissediyorum
Bu hafta baharıda kırmızı renkte görüyom
Hadi bakalım bu listeyle ne kadar gidecek bu hafta canım
Beni motive ediyor. Ne kasar kötü durumda olduğumuzu hatırlatıyor. Az önce mezarlıktaydılar adam zayıflamazsa kilodan dolayı bir sene sonra öleceğini söylemiş doktor.Arada bakiyom ben ona korkuyom uzuluom insan karisik hissedio
Allah yasatmasin ya benim fazla yeyince tansiyonum falan cikar aslinda onlarla aramda cok da fark yokBeni motive ediyor. Ne kasar kötü durumda olduğumuzu hatırlatıyor. Az önce mezarlıktaydılar adam zayıflamazsa kilodan dolayı bir sene sonra öleceğini söylemiş doktor.
Allah yasatmasin ya benim fazla yeyince tansiyonum falan cikar aslinda onlarla aramda cok da fark yok
Ay onları gördükçe çok üzülüyorum halime binlerce şükür olsun onlar bebwklikten bu yana tombul olan insanlar geçen birisi instada 40 kilo eceye yorum yazmış kadınının yorumunu okuyunca beynimde resmen bi ışık yandı hiç kadının dediği gibi düşünmemiştim ne kadar haklı ama 34 yaşındayım ve yeni farkındalığım oluştuMotive olmaya ihtiyacınız varsa şuan tlcyi açın ağır yaşamları izleyin
Aslında gerçekler cnmArada bakiyom ben ona korkuyom uzuluom insan karisik hissedio
birsemcim akşmın çok az olmuşBugun menumu erken paylasuom kizlar
Sabah: 2 kk peynir
1 domates
Sekersiz cay
2dlm tb ekmegi
Arada: 1 muz
Ogle: kucuk bir kase barbunya yemegi
5 kasik pilav
Aksam : 1 kase yogurt salatalik
Yatarken de bir bardak ananas suyu iccem
Hiç öyle düşünme tatlımAllah korusun tabii. Bizde kendimiz için şuan uğraşıyoruz öyle olmayalım diye.
Bak sen benden zayıfsın daha şanslısın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?