- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.761
Biliyomusun ben diyete karar vermeden önce aklıma geldi aynen mezar ve ölümBeni motive ediyor. Ne kasar kötü durumda olduğumuzu hatırlatıyor. Az önce mezarlıktaydılar adam zayıflamazsa kilodan dolayı bir sene sonra öleceğini söylemiş doktor.
Bugun menumu erken paylasuom kizlar
Sabah: 2 kk peynir
1 domates
Sekersiz cay
2dlm tb ekmegi
Arada: 1 muz
Ogle: kucuk bir kase barbunya yemegi
5 kasik pilav
Aksam : 1 kase yogurt salatalik
Yatarken de bir bardak ananas suyu iccem
Tamam salata da yiyeyim birazdan o zaman spor yarisi ne ne sporu yapcazAslında gerçekler cnm
Ben kendi adıma bana dur demesydim kaç kilolara çıkıcaktım kimbilir
birsemcim akşmın çok az olmuş
Daha yolumuz uzun olduğu için başlangıçta bu kadar az olması doğru değil bence
Öğünlerinde ana yemeğin yanında bol salata yoğurt olsun
Misal öğlen barbunyayının yanında pilav yerine salata yoğurt Daha iyi olurdu
Salataya üşenirsen yıkayıver yeşilikleri öyle ye
Spor yarışına katılmak istiyomusun
Hiç öyle düşünme tatlım
Bak ben takıma ilk başladığımda en kilolu bendim
Ama azim ve kararlılık olursa gidiyor kilolar
Tatlım tabiki farkediyoruzAy onları gördükçe çok üzülüyorum halime binlerce şükür olsun onlar bebwklikten bu yana tombul olan insanlar geçen birisi instada 40 kilo eceye yorum yazmış kadınının yorumunu okuyunca beynimde resmen bi ışık yandı hiç kadının dediği gibi düşünmemiştim ne kadar haklı ama 34 yaşındayım ve yeni farkındalığım oluştu
Ve kadının yorumu şöyleydi
bir insan yer iştahı açılır deli gibi yer olabilir ve bakarki 2 kilo fazla gösteriyor tartı hemen önlemini alır dengeler sen yemişsin yemişsin 100 kilo olmuşsun haydi uğraş dur şimdi 100 kilo olana kadar aklın nerdeydi madem azimlisin hiçmi düşünmedin aynaya hiçmi bakmadın bu zaman kadar...
Diye gidiyordu hatırladıklarım buydu
Ne kadar haklı insanın bi iradesi olur ya tatlıda yersin börekde çörekte biliyorsun bunlar sana artı metabolizma yavaş hemen telafisini yapsana hiç böyle düşünmediğim için 88 lere kadar çıktım bi ara eğer farketmesek bizimde sonumuz öyle olabilirdi kimbilir....
Tamam salata da yiyeyim birazdan o zaman spor yarisi ne ne sporu yapcazAslında gerçekler cnm
Ben kendi adıma bana dur demesydim kaç kilolara çıkıcaktım kimbilir
birsemcim akşmın çok az olmuş
Daha yolumuz uzun olduğu için başlangıçta bu kadar az olması doğru değil bence
Öğünlerinde ana yemeğin yanında bol salata yoğurt olsun
Misal öğlen barbunyayının yanında pilav yerine salata yoğurt Daha iyi olurdu
Salataya üşenirsen yıkayıver yeşilikleri öyle ye
Spor yarışına katılmak istiyomusun
Hiç öyle düşünme tatlım
Bak ben takıma ilk başladığımda en kilolu bendim
Ama azim ve kararlılık olursa gidiyor kilolar
Kendi adıma konuşayım 17 yaşından beri iniş çıkışlarla böyleyim ben. Ve artık bitsin istiyorum:)Ay onları gördükçe çok üzülüyorum halime binlerce şükür olsun onlar bebwklikten bu yana tombul olan insanlar geçen birisi instada 40 kilo eceye yorum yazmış kadınının yorumunu okuyunca beynimde resmen bi ışık yandı hiç kadının dediği gibi düşünmemiştim ne kadar haklı ama 34 yaşındayım ve yeni farkındalığım oluştu
Ve kadının yorumu şöyleydi
bir insan yer iştahı açılır deli gibi yer olabilir ve bakarki 2 kilo fazla gösteriyor tartı hemen önlemini alır dengeler sen yemişsin yemişsin 100 kilo olmuşsun haydi uğraş dur şimdi 100 kilo olana kadar aklın nerdeydi madem azimlisin hiçmi düşünmedin aynaya hiçmi bakmadın bu zaman kadar...
Diye gidiyordu hatırladıklarım buydu
Ne kadar haklı insanın bi iradesi olur ya tatlıda yersin börekde çörekte biliyorsun bunlar sana artı metabolizma yavaş hemen telafisini yapsana hiç böyle düşünmediğim için 88 lere kadar çıktım bi ara eğer farketmesek bizimde sonumuz öyle olabilirdi kimbilir....
Emin ol sen benden hizli verirsinAllah korusun tabii. Bizde kendimiz için şuan uğraşıyoruz öyle olmayalım diye.
Bak sen benden zayıfsın daha şanslısın:)
Bi karikatür vardıyaBiliyomusun ben diyete karar vermeden önce aklıma geldi aynen mezar ve ölüm
Hatta dedimki benim mezarımı taşıyacak insanlar ammada ağırmış diyecek öldüğümde mezara girdiğimde sığmayacağımgarip bi psikoloji bizimki neyseki tedavi oluyoruz tedavi ediyoruz birbirimizi
Sende yapabilirsin. Çok fark yok aramızda.Emin ol sen benden hizli verirsin
Benim tazmanya canavari kucaktan inmio kucak kusu on aylik zor tasiyom vaktim olsa atcam kendimi disariSende yapabilirsin. Çok fark yok aramızda.
Geçmişi okuyosun dimi tatlımTamam salata da yiyeyim birazdan o zaman spor yarisi ne ne sporu yapcaz
Tamam ananasi da iki dlm yiyeyim
Kızlar menümü yazayım bugün akşam bahçeye yolculuk var malum hazırlanayım
Sabah 9
Domates salatalık peynirli omlet yağsız
1 dl çavdar ekmeği üzerine fıstık ezmesi 1 yemek kaşığı
Öğlen 14:30
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
4 yarım ceviz
Akşam 19 gibi yerim
Melemen yoğurt
Yeşilçay 2-3 kupa
Bitki çayı yatmadan
Filtr kahve
Su 2 litre olur
Menü bozulmazsa güzel görünüyor cnmKızlar menümü yazayım bugün akşam bahçeye yolculuk var malum hazırlanayım
Sabah 9
Domates salatalık peynirli omlet yağsız
1 dl çavdar ekmeği üzerine fıstık ezmesi 1 yemek kaşığı
Öğlen 14:30
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
4 yarım ceviz
Akşam 19 gibi yerim
Melemen yoğurt
Yeşilçay 2-3 kupa
Bitki çayı yatmadan
Filtr kahve
Su 2 litre olur
Okudum onu ben esimle her aksam ccocugu arabaya koyup yuruyus yolunda yuruom olur muGeçmişi okuyosun dimi tatlım
Dün yazmıştım şartlarını
Hertürlü spor olur kim neyi yaparsa
Ama gezme pazar avm gezmeleri spordan sayılmaz
Süre tutarak tempolu durmadan yapılan herşey
Bi karikatür vardıya
Kadın ölürken son sözleri 5 kilo fazlalığım var veremedim gibi bişeydi
Kendimi o karikatürde görüyorum :))
İlla dışarı atmana gerek yok kendini. Evde spor yapmayı dene.Benim tazmanya canavari kucaktan inmio kucak kusu on aylik zor tasiyom vaktim olsa atcam kendimi disari
Bebek arabasıyla yürüyüşe çıksanız olmuyomu hem çocukda hava alırBenim tazmanya canavari kucaktan inmio kucak kusu on aylik zor tasiyom vaktim olsa atcam kendimi disari
Tempolu yürüyosan olur cnmOkudum onu ben esimle her aksam ccocugu arabaya koyup yuruyus yolunda yuruom olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?