- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.341
spor candır ya ama havalar çok sıcak dışarda yuruyebilsem daha iyi tabi vde spor çok zorluyorTuuuu utanmazbide önceden en çok spor yapanı diye övüp duruyoduk
Daha ne olsun tatlım başkası olsa hiç yapmazdı
anacımm seni geçmek için baya çalışmam lazım :))
okumuş ama adam olamamış demekki :)
adap dersi ayrı birşey canım bende mesela iki universite lisans filan yapanları çocukken çok üstün görürdüm içlerinden bir kaçını tanıyınca aslında büyük bir bölümünün özellikle erkekler ne kadarda yanıldıgımı gördüm
aynen canım ya sureklı her ortam anadil sonuçta mümkün degil
benimkide no yes birkaç nesnenin ingilizcesi oyun arasında öğretebildiğim işte 3 dil bilip yurt dışında yaşayanlar var onlar ogretirkn farklı uyguluyor rakamları yazmayı ögretiyorlar ama yazı yazmada sadece ismini önce kulak aşınalıgıyla ögretiyorlar
Bı bahar mı kaldı şimdi
ilk üçe girseydim iyidi şu sporda ya misafire ragmen yaptım ama tırt çıktım yine
Merve telden dürtsün bi
befitlady aradım WhatsApp tan yazdım cevap yok
befitlady baharcım bildirimin 12 ye kadar yapılması gerektiğini biliyosun heralde
Anaa ilk 3e girmişimSPOR YARIŞMASI İLK ÜÇ
1. 375DK İLE @plasticwoman
2. 320dk ile @Mehlikatun
3.315dk ile @ayulduzz
Ne demiş şair;Karşı masamda biri var ağzına vurmak istiyorum su içiyor ahhhhhh diye bi ses çıkarıyor her içişte allahım çıldırıyorum :) iyi bi üniversiteden falan mezun birisi nasıl toplum içinde davranmayı bilmez ki anlamıyorum bence bu da ders olmalı nasıl sinirlerimi bozuyor var ya söyliycem bi gün de ne zaman bakalım hem cinsim olsa çoktan söylemiştim :)
canım Zuhal ablam söylemiş minimum 3. Cuma girebiliyorsun lakin bu tamamen sana bağlı takımdaki aktfligine kilo vermeneBirde bu listeye girme süresi ne kadar oluyo, esnek mi kişiye göre mi, az önce baktım adaylard kaç ay öncesi var
Bende haftaya girerim diyodum
Haftaya bildiğimiz yoldan sasmayalim ablaSanki si ne kızzz geçmişin işte :))tebrikler cnm
inş.cnm karpuzdan sonra artı olmayım diye az yedim buda işe yaramadı
gayet güzel dileğim
Senin yüzden benden fazla bile :))
Anamm bu kız ne diyor diyom
sonradan jeton düştükötü değil cnm böyle böyle gidecek
Benim o kadar açlığa gitmedi
denize giriyonmu tatlım
Aynen öyle benimde cuma motivasyon tavan oluyor
Zaten her cuma motivasyonumuz yenilenmese sıkıcı olur çabuk bırakırız
Tebrikler kızlar eline sağlık baharcimSPOR YARIŞMASI İLK ÜÇ
1. 375DK İLE @plasticwoman
2. 320dk ile @Mehlikatun
3.315dk ile @ayulduzz
kesinlikle adabı muaşeret dersi olmalıKarşı masamda biri var ağzına vurmak istiyorum su içiyor ahhhhhh diye bi ses çıkarıyor her içişte allahım çıldırıyorum :) iyi bi üniversiteden falan mezun birisi nasıl toplum içinde davranmayı bilmez ki anlamıyorum bence bu da ders olmalı nasıl sinirlerimi bozuyor var ya söyliycem bi gün de ne zaman bakalım hem cinsim olsa çoktan söylemiştim :)
Rica ederim tatlimlisteyi yaparken allıntılarım uctu aklımda kalanları hemen toparlayım
Mefkurem bende rahat rahat kkda gezmeyi özledim valla senden bıkaym sizden aşk olsun
askrhpozitif kaptanım kilomu klemişsin tşekkür ederim başarabilirsem tartı fotosunuda ekleyecegim
çoklu dile aşına olması çok güzel Kuzey topun ilk ingilizcesini söyledi cevremdekilerde evde ingilizcede ögretmeye calıştıgım için Türkçeyi kısa kestiğini düşünüyro ama bence üşengecliktn her şeyi söyleybiliyor ama sorunca ilk 4 harfini söleyip gülüyor
@ekim2009 abla benim oglanı sana göndereyim oglunu neyle besliyorsan onu da besle nolur bu kalabalık misafir ortamında kudurmaktan 300g vermiş hayır zaten minicikti kendime dert ettim valla
@Pembesepet kimse kal yada git demez burası kimsenin tapulu malı degil ama bizim ortak amcaımız motivasyonu yuksek tutmak bunun içindeMefkurem in uyarısı çok yerinde sonuçta ilk sayfadaki kuralları kabul edip geliyor herkes
ve herkes çok güzel kilolar vermiş masallah valla
Haftaya bende iddialiyim biline1. Ödünç aldım haftaya Şen'de haberin olsun :))
Bu aralar fena bosladi söz vermişti lakin bu saat oldu hala yokbefitlady nerelerde acaba hep geç mi bildiriyor hatırlayamadım merak ve heyecan içerisindeyim bu hafta :) belki de ilk 3 oluruz diye :)
vayy kaptancanım Zuhal ablam söylemiş minimum 3. Cuma girebiliyorsun lakin bu tamamen sana bağlı takımdaki aktfligine kilo vermene
Haftaya bildiğimiz yoldan sasmayalim abla
Tebrikler kızlar eline sağlık baharcim
kesinlikle adabı muaşeret dersi olmalı
Rica ederim tatlim
Haftaya bende iddialiyim biline
Bu aralar fena bosladi söz vermişti lakin bu saat oldu hala yok
Anaa ilk 3e girmişim
Ne demiş şair;
dimloma cehaleti, alır eşşeklik baki kalır
Ne oldu kizvayy kaptan
Tebrikler canım :)
Aynen öyle
askrhpozitif kesinlikle olmalı insanlar birbirine saygıyı da öğrenir
Bir sürü kişi bekleyince bekletmek kötü oluyormuş hepimizede örnek olsun birbirimizi hiç bekletmeyelim takıma sorumluluğumuzu bilelim
liste hazır olup tek kişiyi beklemek daha sıkıcı oluyor sonucu görmek istiyor insan bir an önce
Kilo bildirimim
Geçen hafta 67.8
Bugün 67.6
Fark -200 gr
Kilo bildirimim
Geçen hafta 67.8
Bugün 67.6
Fark -200 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?