- 16 Temmuz 2017
- 1.909
- 5.600
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.321
Deneme süresi 2 hafta 3.cuma giriliyor cnm2 hafta canım yani 2 cuma bildirimi sanırım sen 2 cuma bildirim yaptın gelecek hafta da - olursa listede oluyorsun sanırım net bilgiyi verirler
askrhpozitif North River
Ay heyecan yaptım şimdi bak
takipteyim baby
Bende öyle biliyorum da aday tarihlerine bakınca aylar geçmiş on şaşırdım ondan yani, demekki böyle devam etmem lazımTatlım bu durum kişilerin elinde olan bişey değil
Yarışma genel kuralına göre 2 hafta deneme süresi oluyor 3.cuma bildiriminde listeye giriliyor
Yani biz istesekde öncesinde alamıyoruz
Ama daha sonrası takım yönetiminin insiyatifinde
Eğer yeterli paylaşımı çabası olmayan üyeyi güven verene kadar bekletebilirler
SPOR YARIŞMASI İLK ÜÇ
1. 375DK İLE @plasticwoman
2. 320dk ile @Mehlikatun
3.315dk ile @ayulduzz
Deneme süresi 2 hafta 3.cuma giriliyor cnm
Bende öyle biliyorum da aday tarihlerine bakınca aylar geçmiş on şaşırdım ondan yani, demekki böyle devam etmem lazım
Ellerine sağlık tatlımSPOR YARIŞMASI İLK ÜÇ
1. 375DK İLE @plasticwoman
2. 320dk ile @Mehlikatun
3.315dk ile @ayulduzz
Ellerine sağlık tatlım
Sporcu güzellerede tebrikler
anacımm seni geçmek için baya çalışmam lazım :))AA 1. OldumMefkurem bu hafta sporu azaltınca bana 1. BIRAKTIN haftaya kaptırma bana 1. :)
Aynı şeyi anlatmaya çalıştım aslında canım :)
okumuş ama adam olamamış demekki :)Karşı masamda biri var ağzına vurmak istiyorum su içiyor ahhhhhh diye bi ses çıkarıyor her içişte allahım çıldırıyorum :) iyi bi üniversiteden falan mezun birisi nasıl toplum içinde davranmayı bilmez ki anlamıyorum bence bu da ders olmalı nasıl sinirlerimi bozuyor var ya söyliycem bi gün de ne zaman bakalım hem cinsim olsa çoktan söylemiştim :)
sanada tebrikler cnm bu hafta eksiyi sıkı tutup bırakmamışın :)hemde o kalabalıktalisteyi yaparken allıntılarım uctu aklımda kalanları hemen toparlayım
Mefkurem bende rahat rahat kkda gezmeyi özledim valla senden bıkaym sizden aşk olsun
askrhpozitif kaptanım kilomu klemişsin tşekkür ederim başarabilirsem tartı fotosunuda ekleyecegim
çoklu dile aşına olması çok güzel Kuzey topun ilk ingilizcesini söyledi cevremdekilerde evde ingilizcede ögretmeye calıştıgım için Türkçeyi kısa kestiğini düşünüyro ama bence üşengecliktn her şeyi söyleybiliyor ama sorunca ilk 4 harfini söleyip gülüyor
ekim2009 abla benim oglanı sana göndereyim oglunu neyle besliyorsan onu da besle nolur bu kalabalık misafir ortamında kudurmaktan 300g vermiş hayır zaten minicikti kendime dert ettim valla
@Pembesepet kimse kal yada git demez burası kimsenin tapulu malı degil ama bizim ortak amcaımız motivasyonu yuksek tutmak bunun içindeMefkurem in uyarısı çok yerinde sonuçta ilk sayfadaki kuralları kabul edip geliyor herkes
ve herkes çok güzel kilolar vermiş masallah valla
adap dersi ayrı birşey canım bende mesela iki universite lisans filan yapanları çocukken çok üstün görürdüm içlerinden bir kaçını tanıyınca aslında büyük bir bölümünün özellikle erkekler ne kadarda yanıldıgımı gördümKarşı masamda biri var ağzına vurmak istiyorum su içiyor ahhhhhh diye bi ses çıkarıyor her içişte allahım çıldırıyorum :) iyi bi üniversiteden falan mezun birisi nasıl toplum içinde davranmayı bilmez ki anlamıyorum bence bu da ders olmalı nasıl sinirlerimi bozuyor var ya söyliycem bi gün de ne zaman bakalım hem cinsim olsa çoktan söylemiştim :)
aynen canım ya sureklı her ortam anadil sonuçta mümkün degilNorth River zamanu gelince konuşacaklar elbette sonuçta sağlıklılar önemli olan kısmı o, bizimki de no yes it is vs diyordu kv arkadaşıma çocukla İngilizce konuşmayın demiş bana demiyorda :) bende konuş ben izin veriyorum dedim :) bi şey derse plastic konuşmam için ısrar ediyor de dedim sen topu bana at :) Türkçe öğrenemeyecek diyor Türkçe öğrenememesi mümkün değil :)
ilk üçe girseydim iyidi şu sporda ya misafire ragmen yaptım ama tırt çıktım yineanacımm seni geçmek için baya çalışmam lazım :))
okumuş ama adam olamamış demekki :)
sanada tebrikler cnm bu hafta eksiyi sıkı tutup bırakmamışın :)hemde o kalabalıkta
Merve telden dürtsün bibefitlady nerelerde acaba hep geç mi bildiriyor hatırlayamadım merak ve heyecan içerisindeyim bu hafta :) belki de ilk 3 oluruz diye :)
Tuuuu utanmazilk üçe girseydim iyidi şu sporda ya misafire ragmen yaptım ama tırt çıktım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?