- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.361
plasticwoman dogru canım eline saglık
kızlar annem çarşamba günü ameliyat olacak o nedenle malum ablamda burada izne ayrılıyorum ama buralardayım
kızlar annem çarşamba günü ameliyat olacak o nedenle malum ablamda burada izne ayrılıyorum ama buralardayım
Kızlar herkesin ellerine sağlık listeyi paylaşıma ekledim acilen evde bekleyen işlerimi halletmem lazım aksama doğru gelirim
gece cok gec uyudum o yuzden uyanamamısım kuzummm :)Az kalmış canım kilolar daha sık buraya bekliyoruz seni :) ve kalbimize indirme :)))
Kızlar aranızda gebelik şekeri çıkanınız var mı hamile iken
gece cok gec uyudum o yuzden uyanamamısım kuzummm :)
ayy insallah kuzum bu hafta bahanem falanda yook bıseyler yapmam lazımmAslında tahmin ettim gece 1 de girmişsin kalbimize indiriyordun :)) canım hadi resminde ki gibi olmana az kalmış sıkı sarıl burayada sık gel özletme de bir an önce fit ol :) spor 1. Bekliyoruz senden de :)
ayy insallah kuzum bu hafta bahanem falanda yook bıseyler yapmam lazımm
Benim var ama aldırış etmedim :) çünkü sağlıklı besleniyordum Karatay d vitamini eksikliğinden oluyor demişti baktırdım gerçekten hiç yoktu d vitaminim
kendini özletme fıstıkKızlar paketim bitti ve mahrumiyet bölgesindeyim, biraz sessiz kalırsam haberiniz olsun. İlk fırsatta yapıcam.
Arada böyle bulduğum vifisi olandan girmeye çalışıcam.
daha iyi olabilirdi baharcımKilo bildirimim
Geçen hafta 67.8
Bugün 67.6
Fark -200 gr
nugatı fırında yap bari kuzum fazla yağ çekmesinMenümü yazayım :)
Sabah : çavdar ekmeğine tost beyaz peynirli domatesli bugün cuma hakkımdır dedim :))
Öğlen (13:45 gibi) : domates çorbası (domatesten olan salçadan değil :))
3 parça kavun
Akşam : kendime ne ödül versem diyorum aklıma nuget geliyor sizin sevmediğiniz cıs dediğiniz benim sevdiğim :))) akşam nuget ve salata yiyeceğim
Menümü yazayım :)
Sabah : çavdar ekmeğine tost beyaz peynirli domatesli bugün cuma hakkımdır dedim :))
Öğlen (13:45 gibi) : domates çorbası (domatesten olan salçadan değil :))
3 parça kavun
Akşam : kendime ne ödül versem diyorum aklıma nuget geliyor sizin sevmediğiniz cıs dediğiniz benim sevdiğim :))) akşam nuget ve salata yiyeceğim
O zaman bizi ihmal etme Zaten hırslanırsın o zaman :)) o zaman en az 1 kg eksik bekliyoruz bence rahatlıkla yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?