- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.221
akıllı arkadaşım daha dün regl olmuşsun bekle bitsin vucut su atıcak o hep su bozma morelini bol su içbenim yerimede iç bak bitince tartıda nasıl eksileri görüceksinamaniiiiiiinnnnnnn...bu ne laaEki Görüntüle 243583
ben kendime takma isimde bitane açayım benim oglan isyan bayragını çekicek sonunda geçenlerde diyo ençok senin arkadaşların var burda kendine bir face aç eşim sevmiyo ama gizli açarım fadime ismiylegünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
berbat bi nöbetten çıktımm gözlerim şiş evime gitmeden bi uğriyim dedimmm
fadiemabla benide ekleseneeee :)))
murcun listesinde varım ismimi soyismim ekliyorumm
zayıf olsak burada zaten ne işimiz var ..demi bacım .günaydın şişko çirkin oldugumdan olmasın zayıflarsam foto koyarım .şişko halimi görürseniz topikten atarsınız
moralim bozuk değil zaten...çok hırslıyım sadece..olsun moralini bozma hoppidicik bayramdan sonra hepsi geçecek:)
doğru diyosun bebiş..akıllı arkadaşım daha dün regl olmuşsun bekle bitsin vucut su atıcak o hep su bozma morelini bol su içbenim yerimede iç bak bitince tartıda nasıl eksileri görüceksin
hahaha...kız bu koca sonunda seni boşıycak bak...hep bi katakulli hep bi dalavere çeviriyosun adamın arkasından..ben kendime takma isimde bitane açayım benim oglan isyan bayragını çekicek sonunda geçenlerde diyo ençok senin arkadaşların var burda kendine bir face aç eşim sevmiyo ama gizli açarım fadime ismiyle
oda kuluçkaya yatmış gibi evden çıkmıyo ben böyle yaparımzayıf olsak burada zaten ne işimiz var ..demi bacım ..
moralim bozuk değil zaten...çok hırslıyım sadece..
doğru diyosun bebiş..
hahaha...kız bu koca sonunda seni boşıycak bak...hep bi katakulli hep bi dalavere çeviriyosun adamın arkasından...
şimdi kahvaltıya gidiyorum..ama burdayım...(ruhum burda yani..)
günaydın sevgili takımım
ben de şu an regl durumundayım
kilo bildirimi yapayım hemen...dün reglin verdiği şişkinlik yokken kilom sabah aç karnına 82.7 çıkmıştı..
şimdi sabah aç karnına tartıya çıktım 83.5 çıktım ama şu anki bu çıkan kilonun gerçek kilom olmadığını çok iyi hissediyorum..
olsun siz artık hangisini kabul ederseniz ben 2 sini de yazıyım da takdir sizin :)
Bu arada biraz kenimden bahsedeyim: 31 yaşındayım evliyim, 2.5 yaşında bir kızım var. Çalışan bir anneyim. Doğumdan sonra çalışmadım 2 sene kızımı doya doya büyüttüm,6 aydan beridir de çalışıyorum. Ama kızımı çokkkkk özlüyorum. Ayrılığımız zor oldu o da alışmakta zorluk çekti,şimdi anneannesi bakıyor. O kadar hırçınlaştı ki .... Her istediğini ağlayarak yaptırıyor(
Bugün cuma günü malumm ...
Kilo:75kg Bu kilo ile start veriyorum...
İnşallah haftaya 74-73 kg ım derim....
günaydınnn en azimle kilo veren takımm:)
Ben aslında dün yapmıştım kilo bildirimimi 63.5 olarak, geçen hafta 63.7 dim.. 200 gr.cıkk gitti yani..
yalnız herkes faceler eklememler falan bende istiyorum, özelden msj atmayı çözebilirsem sana atıyım mursh hiç yapmadım daha nerden atılıyo özeller bakalım bi karıştırıyım
amaniiiiiiinnnnnnn...bu ne laaEki Görüntüle 243583
elektirik yoktu sabah delirdim ay bazen akşama kadar gelmiyo ah kiptaş öldürdün bizi millet ev yapıyo stresini fadime çekiyo yapılırmı bana matkap sesi kepçe sesi kamyon sesi inşaatcı sesi ay ne pazarımız var sabah 5 de başlıyorlar
herkes gidiyo bende 6 pencerenin tüllerini güneşliklerini makinaya atayım sonra camlarımı sileyim kaç gün evde yokum bari biraz işlerim hafiflesinbenim de e ruhum burda cnmcım:)))
kızlar ahanda buraya yazıyorum..02.02.2012 tarihinde 70 kiloya inmiş olucam Allah ın izniyle....ama mezun olucammı hayır ...çünkü o zamanda başka bir hedef koyucam..sizi bbırakıp bi yere gitmeyi düşünmüyorum yaneeeee..(murç bu sanaydı)
bu kış bitter diyorlar bakalım eskiden önümüz tarlaydı sevgililer gelip buluşurlardı .şimdi 16 katlı binalar dikildi önümüzeCnm senı haftaya alıcaz lısteye her yenı gelen uyenın 1 hafta dene suresı var paylasımına bakmak ıcın.İyi gidiosun haftaya bomba gıbı gıreceksın lısteye ıns:))))
cnmm yaaa aynı sorun benım yegenımdede var pedegoka goturduk sımdı bıraz daha ıyı eger boyle devam ederse bence bı profesyonele danısın derım.Çok buyuk sorun cunku(
İnş cnm hersey daha guzel olacak...
Cnmm msj atmak ıstedıgın kısının yazdıgı herhangı bır msjda sol ustte ısmı gorunuyor ya topıge bıraktıgı msjlardan bahsedıyorum.ordakı ısme tıkladıgında ozel msj gonder dıo ordan yapabılrısın ıstersen
aldıgın kılo 2 ye bolunecek sorun yapma fadımenın dedıgı gıbı bol bol su ıc reglden snra rahat edersın....
Ayyy cok zor valla ıns bıran once bıter
aynen ölee murçum...maksat gönüller bir olsun , çok tartıya takılmamak lazım...(kilo veremeyen takım elemanı kendini avutur..
:))) Gitme bebem zaten bende eger bır gun su 65 rakamını gorursem hedefımı 60 yapıcam.Sanırım tek amac burdan ayrılmamak :)))
günaydın kızlar
kilom 52.5(
ben dün gece onunla konuştum..uğrayacam topiğe dedi ama uğramamışkızlar bir tek zayıflıyorum kaldı oda bıraktı gıttı sanırsam bızı...12:00 kadar bekleyıp bıldırımı yapıcam :18::18:..
herkes gidiyo bende 6 pencerenin tüllerini güneşliklerini makinaya atayım sonra camlarımı sileyim kaç gün evde yokum bari biraz işlerim hafiflesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?