Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

elektirik yoktu sabah delirdim ay bazen akşama kadar gelmiyo ah kiptaş öldürdün bizi millet ev yapıyo stresini fadime çekiyo yapılırmı bana matkap sesi kepçe sesi kamyon sesi inşaatcı sesi ay ne pazarımız var sabah 5 de başlıyorlar

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
berbat bi nöbetten çıktımm gözlerim şiş evime gitmeden bi uğriyim dedimmm

fadiemabla benide ekleseneeee :)))
murcun listesinde varım ismimi soyismim ekliyorumm
ben kendime takma isimde bitane açayım benim oglan isyan bayragını çekicek sonunda geçenlerde diyo ençok senin arkadaşların var burda kendine bir face aç eşim sevmiyo ama gizli açarım fadime ismiyle

günaydın şişko çirkin oldugumdan olmasın zayıflarsam foto koyarım .şişko halimi görürseniz topikten atarsınız
zayıf olsak burada zaten ne işimiz var ..demi bacım ..

olsun moralini bozma hoppidicik bayramdan sonra hepsi geçecek:)
moralim bozuk değil zaten...çok hırslıyım sadece..

akıllı arkadaşım daha dün regl olmuşsun bekle bitsin vucut su atıcak o hep su bozma morelini bol su içbenim yerimede iç bak bitince tartıda nasıl eksileri görüceksin
doğru diyosun bebiş..

ben kendime takma isimde bitane açayım benim oglan isyan bayragını çekicek sonunda geçenlerde diyo ençok senin arkadaşların var burda kendine bir face aç eşim sevmiyo ama gizli açarım fadime ismiyle
hahaha...kız bu koca sonunda seni boşıycak bak...hep bi katakulli hep bi dalavere çeviriyosun adamın arkasından...

kızlar ahanda buraya yazıyorum..02.02.2012 tarihinde 70 kiloya inmiş olucam Allah ın izniyle....ama mezun olucammı hayır ...çünkü o zamanda başka bir hedef koyucam..sizi bbırakıp bi yere gitmeyi düşünmüyorum yaneeeee..(murç bu sanaydı)

oda kuluçkaya yatmış gibi evden çıkmıyo ben böyle yaparım

günaydın kızlar...az önce yeni uyandım ..kızım gece uyutmadı sağolsun:)evim o kadar dağınık ki ruhum daralıyor dağınıklık yüzünden..bugün bir kaç saat temizlik yapıcam inşaallah..spor niyetineeee aminnnn.
az sonra da klasik bir kahvaltı yapayım...

Cnm senı haftaya alıcaz lısteye her yenı gelen uyenın 1 hafta dene suresı var paylasımına bakmak ıcın.İyi gidiosun haftaya bomba gıbı gıreceksın lısteye ıns:))))

cnmm yaaa aynı sorun benım yegenımdede var pedegoka goturduk sımdı bıraz daha ıyı eger boyle devam ederse bence bı profesyonele danısın derım.Çok buyuk sorun cunku (

Bugün cuma günü malumm ...

Kilo:75kg Bu kilo ile start veriyorum...

İnşallah haftaya 74-73 kg ım derim....

İnş cnm hersey daha guzel olacak...

Cnmm msj atmak ıstedıgın kısının yazdıgı herhangı bır msjda sol ustte ısmı gorunuyor ya topıge bıraktıgı msjlardan bahsedıyorum.ordakı ısme tıkladıgında ozel msj gonder dıo ordan yapabılrısın ıstersen

aldıgın kılo 2 ye bolunecek sorun yapma fadımenın dedıgı gıbı bol bol su ıc reglden snra rahat edersın....

Ayyy cok zor valla ıns bıran once bıter

:))) Gitme bebem zaten bende eger bır gun su 65 rakamını gorursem hedefımı 60 yapıcam.Sanırım tek amac burdan ayrılmamak :)))

bu kış bitter diyorlar bakalım eskiden önümüz tarlaydı sevgililer gelip buluşurlardı .şimdi 16 katlı binalar dikildi önümüze

:))) Gitme bebem zaten bende eger bır gun su 65 rakamını gorursem hedefımı 60 yapıcam.Sanırım tek amac burdan ayrılmamak :)))
aynen ölee murçum...maksat gönüller bir olsun , çok tartıya takılmamak lazım...(kilo veremeyen takım elemanı kendini avutur..)

kızlar bir tek zayıflıyorum kaldı oda bıraktı gıttı sanırsam bızı...12:00 kadar bekleyıp bıldırımı yapıcam :18::18:

mursh gönderdim ben sana özelden gelmedimi, ben kontrol panelinden bulup yolladım senin yöntem çok daha kolaymış sayende örenmiş oldum kaptan sağoll:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…