- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.181
neden kız kimbilir avatar senin yanında sönük kalırfoto dediğin avatar mı ?
yok canım avatarı soruyosan nerde bizde o şans
ya bu kk damı sorun yoksa benim laptopdamı???mesajım 1 saatte gitmiyor...
ondanmı acaba??bekle bekle mesaj gitmiyoobende de son günlerde aynısı oluyor..siteye olan yoğun talepten olabilir :)
yazın sıcakta genelde pc başına üşüşüyor insanlar :)
neden kız kimbilir avatar senin yanında sönük kalır
o ziyaretçi hep orada zaten....belliki bayağp meraklı biri ..veya sitede online olduğu gözükmeden dolaşan biri..3 üye 1 ziyaretçi takip ediliyoruz amanım
ondanmı acaba??bekle bekle mesaj gitmiyoo
güneş nerde yaşıyorsun meraklı melahatlıgım tutuondandır canım...ben sürekli pcle haşır neşir yıllarım geçtiğinden öğrendim artık..yaz mevsimlerinde özellikle böyle akşam saatlerinde internet bağlantısında ve sitelerde böyle yavaşlamalar oluyor istisnasız.. ben de yoğunluğa bağladım..hele de dışarıya çıkılmayacak gibi bunaltıcı sıcaklar varsa herkes bizim gibi eve kapanıp pc başında vakit geçiriyor :)
[
o ziyaretçi hep orada zaten....belliki bayağp meraklı biri ..veya sitede online olduğu gözükmeden dolaşan biri..
güneş nerde yaşıyorsun meraklı melahatlıgım tutu
bende istanbul esenyurttayımolsun canım ne demek ..tabi ki birbirimizi tanıyacağız soru sorman normal :) istanbuldayım canım sen hangi şehirdesin ?
ya fadime senin neden facede foto yok..??söle bakiimm..hopidicik o kıvırcık kızını benim için ısır ama acıtmadan
tarçınlı elmayı ben de eski gittiğim diyetisyenden duymuştum ve burda senden okuyunca gülümsedim şimdi :)
canım menun genel olarak iyi duruyor mantıklı görünüyor ama sanırım sabah hiç ekmek yememişsin ve akşam da sadece 1 dilim yemişsin...
karbonhidrat bana düşükmüş gibi geldi...benim gittiğim diyetisyenin bana yazdığı diyetlerde günde 9-10 dilim ekmek vardı toplam (ana öğünlerde 2 şer veya 3 er dilim olmak üzere şeklindeydi) ama buna rağmen kilo da verebiliyordum...karbonhidratı yeterli ve dengeli tüketmezsen güç içinde enerji ve şeker düşmeleri ve tatlı krizleri yakanı bırakmaz sonra...
mursh çok tatlısın ben seni erkek fatma gibi bekliyordum saçı kısa hayal ediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?