Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tartılmadım..ben sabah regl olduğum için bugün karnım tokdu hep...sabah tartılıp foto çekecem...dananın kuyruğu yarın sabah kopacak yani...:18:

ondanmı acaba??bekle bekle mesaj gitmiyoo

ondandır canım...ben sürekli pcle haşır neşir yıllarım geçtiğinden öğrendim artık..yaz mevsimlerinde özellikle böyle akşam saatlerinde internet bağlantısında ve sitelerde böyle yavaşlamalar oluyor istisnasız.. ben de yoğunluğa bağladım..hele de dışarıya çıkılmayacak gibi bunaltıcı sıcaklar varsa herkes bizim gibi eve kapanıp pc başında vakit geçiriyor :)

güneş nerde yaşıyorsun meraklı melahatlıgım tutu

[

o ziyaretçi hep orada zaten....belliki bayağp meraklı biri ..veya sitede online olduğu gözükmeden dolaşan biri..

belki kötü bir amacı yoktur...internette şu an bu sayfaya bakmıyor bile olabilir...aynı anda birçok sekme açmıştır şu an başka sekmelerde başka sayfaları geziyordur..ama bu sayfaya ait sekme açık kaldığından burayı okuyor gibi gözüküyordur :) yine de belli olmaz tabi olumlu düşünmeye çalışmak en iyisi :)

omlette daha doğrusu krepte un olduğu için sabah ekmek tüketmedim cnm

bugünü geride bıraktığımıza göre bugünkü yediklerimi yazayım :)

sabah : 2 bardak su... 2 tane ceviz...3 dilim ekmek..biraz peynir ve 4 tane zeytin
ara öğün : 2 bardak su 1 elma , 1 çay bardağı süt

öğle : domates, biraz peynir ve 2 dilim ekmek

araöğün 4 tane kepekli biskuvi , 1 çaykaşığı balla tatlandırılmış ıhlamur

akşam : 5 adet köfte , 3 dilim ekmek, domates salatalık

ara öğün 1 tane elma 1 çaybardağı süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…