- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.201
ayyyy bugün herşey üstüme geliyo resmen ,1 saate yakın spor yaptım tam banyoya girecektim ki sular kesildi, mutfakta kavanoz kırdım birde yetmezmiş gibi toplarken elimi kestim
canım ben aslında orada oyun oynamak amaçlı bulunuyordum arkadaşlık ve sosyallikle alakam yoktu..ama gel gör ki oyunda ilerlemek için de
oyun arkadaşlarının olması gerekiyor..benim fazla arkadaşım olmadığı için ablamın arkadaşları beni eklemişti..birtanesi benim yaşıdımdı...
içinde tabi iyi olan erkekleri tenzih ediyorum ama erkeklerin geneli malesef karşı cinsle normal arkadaş olmak mefhumuna sahip değiller...kısmetini arıyormuş ben avatara kendi resmimi koymadığım için bana arkadaşça dahi mesaj atmazken bana benzeyen bir kızın resmini koyduktan sonra aniden mesajlar ilgilenmeler başladı... ve ben istemeyince beni oyunundan atmalar hediye göndermemeler..evde oturuyor olmamı küçümsemelr ve benim işhayatından anlamayacağımı ima etmeler falan gibi beni tersleyici şeylere maruz kalmıştım sinirim bozulmuştu canım...evde oturuyorum diye çaresizmişim gibi ona pat diye evet mi diyeceğimi düşünüyordu ki...1 kişi yüzünden mi koca siteden soğudun dersen yok sadece sebep bu değildi tabi ki...benzer birkaç ufak olay daha yaşayınca bıraktım....ev kızı olan facebook sahiplerine erkeklerin evde kalmış gözüyle baktıklarını ve facedan koca aradıklarını düşündüklerini anladım...kusura bakma çenem düştü :)
bugünkü menümü yazayım kızlar size
sabah peynirli,maydanozlu omlet,1 domates,2 zeytin
ara fırınlanmış elma (üzeri tarçınlı)
öğlen taze fasulye ,1 kaşık pilav
ara special k (süt koymadan cipsi gibi yedim)
akşam 1 ince dilim kepekli ekmek,bol salata ve balık
spor 1 saat yaptım, 1.5 lt su içtim ve hala içiyorum, 3 fincan yeşilçayımı ve 1 tane doğal mineralli suyumu içtim.Kitap bugün okumadım gece okumayı planlıyorum. Şimdiden oruç tutanlara iyi iftarlar...
aynen ..70 olmuş..birde kasıla kasıla bir anlatışı varki sormayın...üzerine uçacaktım az kalmıştı..
ya bu kk damı sorun yoksa benim laptopdamı???mesajım 1 saatte gitmiyor...
bugünü geride bıraktığımıza göre bugünkü yediklerimi yazayım :)
sabah : 2 bardak su... 2 tane ceviz...3 dilim ekmek..biraz peynir ve 4 tane zeytin
ara öğün : 2 bardak su 1 elma , 1 çay bardağı süt
öğle : domates, biraz peynir ve 2 dilim ekmek
araöğün 4 tane kepekli biskuvi , 1 çaykaşığı balla tatlandırılmış ıhlamur
akşam : 5 adet köfte , 3 dilim ekmek, domates salatalık
ara öğün 1 tane elma 1 çaybardağı süt
iyi geceler kızlar..yarın sabahtan giremeyebilirim kilomu şimdiden bildireyim..86.5..görüşmek üzere..
günaydın kızlarr
mursh tebrikelr cnm,500 gr vermişssin,darısı banaaa,regliyim almışım da almışım bu hafta bennn
Günaydın kızlarrr ....
Bugun cuma malum kilo bildirimi var ...
Geçen hafta : 79
Bu hafta :78.5
Giden : 500 grş
Gene hala 78 lere ınebılıyorum en az bı goremedım 77 lere
Bugün cuma günü malumm ...
Kilo:75kg Bu kilo ile start veriyorum...
İnşallah haftaya 74-73 kg ım derim....
günaydınnn en azimle kilo veren takımm:)
Ben aslında dün yapmıştım kilo bildirimimi 63.5 olarak, geçen hafta 63.7 dim.. 200 gr.cıkk gitti yani..
yalnız herkes faceler eklememler falan bende istiyorum, özelden msj atmayı çözebilirsem sana atıyım mursh hiç yapmadım daha nerden atılıyo özeller bakalım bi karıştırıyım
pardon canım ben 200 gram aldın gibi okumuşum kusura bakma...sabah mahmurluğu işte
olsun güneşcim bende onu 200gr. bişey değil aslında daha çok vermişsindir de hazımsızlıktan belli etmiyor olabilere yordum:)))
günaydın şişko çirkin oldugumdan olmasın zayıflarsam foto koyarım .şişko halimi görürseniz topikten atarsınızya fadime senin neden facede foto yok..??söle bakiimm..
amaniiiiiiinnnnnnn...bu ne laaEki Görüntüle 243583
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?