Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayyyy bugün herşey üstüme geliyo resmen ,1 saate yakın spor yaptım tam banyoya girecektim ki sular kesildi, mutfakta kavanoz kırdım birde yetmezmiş gibi toplarken elimi kestim

Geçmiş olsun cnm dıkkat et kendıne :)))

Evt cnm malesef ole tepkıler olabılıyor.Senın sansızlıgın ablanın arkadasları olmasıymıs...Bosver ıyı yapmıssın bagımlılık yapıo zaten...

Cnmmm ne guzel bı munu yaa afıyet olsun cok hızlı basladın masallah dıyorum sana

aynen ..70 olmuş..birde kasıla kasıla bir anlatışı varki sormayın...üzerine uçacaktım az kalmıştı..

Ayyy hoppıdıck bence bu sana bı gaz vermelı.Kaynanan senden zayıffff

ya bu kk damı sorun yoksa benim laptopdamı???mesajım 1 saatte gitmiyor...

evt yaa bendede oluyo ama sen beklerken o msj coktan gondermıs oluyor.Sen bıdaha gonder dedıgın ıcın 2 defa msj gelıo koyu bı durum yane...

iyi geceler kızlar..yarın sabahtan giremeyebilirim kilomu şimdiden bildireyim..86.5..görüşmek üzere..

Masallah cnmm cok guzel bı menu afıyet olsun...

Günaydın kızlarrr ....

Bugun cuma malum kilo bildirimi var ...

Geçen hafta : 79

Bu hafta :78.5

Giden : 500 grş

Gene hala 78 lere ınebılıyorum en az bı goremedım 77 lere

günaydın kızlarr
mursh tebrikelr cnm,500 gr vermişssin,darısı banaaa,regliyim almışım da almışım bu hafta bennn

aman cnm bende bılemedım kı 78 lere ınıp gene cıkıyorum 79 a 77 e ınmeden ınanamıcam kılo verdıgıme...Sende onumuzdekı hafta hafıflersın...su toplamıssındır ondan oledır...

Günaydın kızlarrr ....

Bugun cuma malum kilo bildirimi var ...

Geçen hafta : 79

Bu hafta :78.5

Giden : 500 grş

Gene hala 78 lere ınebılıyorum en az bı goremedım 77 lere

günaydın canım :)
olsun kafana takma sen...bazen vucut aynı kaloriye alışınca direnç gösterebiliyor...bu gibi durumlarda kaloriyi kısa süreliğine yükseltmek gerekiyor..diteyisyenler bu uygulamaya koruma diyeti diyorlar o arada metabolizma biraz daha hızlanmış oluyor koruma diyetinin amacı bu...200-300 kaloriye kadar arttırılıyor kalori sonra eski kaloriye geri dönülüyor....hem ayrıca 500 gram da hiç azımsanıcak bir rakam değil

Son düzenleme:
günaydın sevgili takımım
ben de şu an regl durumundayım
kilo bildirimi yapayım hemen...dün reglin verdiği şişkinlik yokken kilom sabah aç karnına 82.7 çıkmıştı..
şimdi sabah aç karnına tartıya çıktım 83.5 çıktım ama şu anki bu çıkan kilonun gerçek kilom olmadığını çok iyi hissediyorum..
olsun siz artık hangisini kabul ederseniz ben 2 sini de yazıyım da takdir sizin :)

Bu arada biraz kenimden bahsedeyim: 31 yaşındayım evliyim, 2.5 yaşında bir kızım var. Çalışan bir anneyim. Doğumdan sonra çalışmadım 2 sene kızımı doya doya büyüttüm,6 aydan beridir de çalışıyorum. Ama kızımı çokkkkk özlüyorum. Ayrılığımız zor oldu o da alışmakta zorluk çekti,şimdi anneannesi bakıyor. O kadar hırçınlaştı ki .... Her istediğini ağlayarak yaptırıyor (

günaydınnn en azimle kilo veren takımm:)

Ben aslında dün yapmıştım kilo bildirimimi 63.5 olarak, geçen hafta 63.7 dim.. 200 gr.cıkk gitti yani..

yalnız herkes faceler eklememler falan bende istiyorum, özelden msj atmayı çözebilirsem sana atıyım mursh hiç yapmadım daha nerden atılıyo özeller bakalım bi karıştırıyım

Bugün cuma günü malumm ...

Kilo:75kg Bu kilo ile start veriyorum...

İnşallah haftaya 74-73 kg ım derim....

dersin canım hiç merak etme :) insan diyete başladığında 1 hafta sonra 1 kilodan fazlasını bile verebiliyor..çünkü bünye önce ödemleri şişkinleri falan atıyor ilk etapta...

200 gr hiçbirşey değil...insan bir bardak su içse yine 200 gr alıyor...benim bir gün içinde 1 kilodan fazla oynamalarımın bile olduğuna şahit oluyorum..hafif bir hazımsızlık durumu olabilir sendeki..hiç dert edilecek bir fark değil...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…