- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.281
sana katılıyorum bence salatanı sebzeni çorbanı yogurdunu etini tam bugday ekmegini yersen kilo verirsin .bide ben kefir mayalıyorum aç karnına içilince metobolizmayı çalıştırıyomuş .gerçi aç karnına direk suya saldırıyorum 3 bardak üst üstte içiyorum sonra midem bir bulanıyo
ay ben ondanmı kabız oluyordum kaçgündür kabızdım ara verdim düzeldim dün sahurda 1 bardak yine içtim ben mayasını aktardan aldım paket sütü cam kavanoza koyup mayayıda koyup 24 saat bekletip plastik süzgeçle süzüp mayaları kücük kavanoza temiz suya koyup kaldırıyorumbende 3-4 ay önce kefir mayalayıp içiyordum ama bende kabızlık yaptı sanki ,sen nasıl yapıyorsun ablacım???
cnm böyle az yersen metabolizmanı yavaşlatmış olursun ben yaptım o hatayı 1 ayda sadece 1.5 kilo verdiğim dönemler oldu böyle yaparak ama şimdi 3 ana 2 ara öğün muhakkak yiyorum hemde tansiyon yada şeker düşmesi gibi problemlerle karşılaşmıyorum artık
tatil yaramış sana bebiş...bak boyunda uzamış..Evet az yemek zorundayım çünkü kilo vermem durdu canım, aslında ben durdurdum tatilde daha çok yiyerek. Şimdi tekrar az yemeye başlıyorumki kilo vermeye devam edeyim:)) sanırım ben 60 kiloya indiğimde ideal kilomda olucam. Bu arada akşam boyumu ölçtüm 1.67 olmuşum, 1.65 sanıyodum ben kendimi
gidenler için üzüldüm...kızlar 5.olmuşuz 13. takım bizim altımızda yani 6. olmuş
gitti kocam ne adresi anlamadımfadimeeeee....kocan camiye gitmedimi bacımm:26:
selam güneş..........
günaydın sen yokken topigi tek bırakmıyoruz bak koca camiye ben buraya hopidicik sormuş kocan gitmedimi çok komik oluyoGünaydın kızlarrr ;
Süper bir cumartesi olsun herkese))
günaydın sen yokken topigi tek bırakmıyoruz bak koca camiye ben buraya hopidicik sormuş kocan gitmedimi çok komik oluyo
akşam noldu biliyonmu eşim evdeyken koltukları yıkadıgım için yorulmuştum uzanmıştım eşim camiye gidince ben pc başındayken yakalandım hani hastaydın.bende hemen kıvırdım baktımki uyuyorum burda olyalanayım ki uykum kaçsın dedim iyi kıvırmışım dimi
bennaptım biliyonmu unutum arkadaşımım yazlıgına gitcegimi .yıkadıgım koltukları bırakıp gitsem pencere açık kalsa bişe olur yagmur yagar diye korkuyorum .artık akşam kadın aradı ben anlatım birsürü laf saydı bana yaşlı bunamış dedi insan unuturmu dedi ozaman bayramda gelin diyo bakalım gelenlerden kurtulabilirsem kaçırcam çocukları boşuna kendimi izinli yazdım
kapatıp gitsem kokar diye korkuyorum vardır bundada bir hayır ben regl olcam .bide bayramda burda 2 görümcem var gelip bayram bitene kadar hep bende kalırlar ben büyük yengesiyim ya aslında hiç çekemezler beni ama eziyet etmeye bayılırlar tabiiki kızlarım hiç beni ezdirmezlerİnanmıyorum yaa ben bıle unutmadım gıtcektı bu kadın neden gtımedı dıorum :))) Ama yamur deılde toz toprak olurdu bıde ınsaat var dıosun ... Kapatıpta gıtcektın ıyı gelırdı sanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?