Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar ben faceden birilerini ekliyorum ama kim olduğunu unutuyorum..beni ekleyenler lütfen nikinide yazsınki ayşeye fatma , fatmaya ayşe demeyeyim..

Son düzenleyen: Moderatör:

bilirim edacım nöbet çıkışı yorgunlugu halsizliği..eve gidince ev gözüne batar insanın..nöbet çıkışı uyusam bile baş agrısı mahvederdi beni ve sonra da hiç bi iş yapasım gelmezdi..

kızlar size akıl danışıyım..
eşim yıldönümümüzde bana yüzük almıştıya 5 taş demiştim..
neyse 1 ay geçti biz izinden döndüğümüz günler kuyumcu beni aradı aldıktan 1 ay sonra yani.. dediki nasılsınız edda hanım filan bi ara uğrayım kuyumcuya çay içelim filan hiç uğramadınız .. neyse dedim ilk defa tanıştıgımız kuyumcu bizi diye arıyo kapatırkende dediki gelirken yüzügünüzü ve sertifikanızıda getirin (biz yüzügü alırken üzerinde barkodda uçuk bi fiyat yazıyodu ama telefon edip karşı tarafa sormuştu adam bana bi fiyattan verdi barkodda yazandan daha normal bi fiyata diyim ben) işte sertifikayıda getirin bi inceliyelim ne sizin bize ne bizim size hakkımız geçmesin.. dedim olsun uğrarız .. öyle gitmiştim adam yoktu yerinde..

adam dün toplantıdayım aradı tekrar dedikii nasılsınız .... muhabbet neysee dedim geldik siz yoktunuz..
ilk aradıgında sormamıştım bu sefer sordum dedimkii yanlışlık var anlaşılan bana kısaca şunu diyin benim yüzügüm verdiğim paradan dahamı fazla para ediyo yoksa dahamı aşağı.
adam bana demesinmii inceliyelim bi ama merkezden sorun olmuş sanırım 2 katı kadar daha yüksek.

ee şimdi ben adam bana yüzügü satmış.. benden bi bukadar daha para vermemi isterse veremem şuanki.. neye aldıysam o.. ki zaten pahalıydı ucuza gelmediki bize.. e vermezsem hakları kalırmı bende.. kafam çok karıştı..

Edda gene cok kacırıyon galıba dıkkat et azcık bebem ....Ama menun sahaneymıs

İş konusundada sakın bırakma ısını hayat zor cnm yaa bı kadının kesınlıkle calısması gerek.İyi yada kotu kazancı olmalı...

Heee tabı cocuk olur sa baska gercı senın calıstıgın yer nasıl bılemem ama ızın verıyolar zaten 2 ay bıde ucretsız ızın kullanırsın bakarsın cocugunu gene ama bu nobet ısı bozuyo tabı..Zaten sen kılo vermeden hamıle kalmıcagın ıcın sorun yok calısa dur az daha :)))))

hopidicik kız seni topugundan vururum bişeyi kırk kere söylersen olurmuş adama yakalandım gerçi anlamadı .adam sesiz giriyo eve cami karşıda eve gelir agzı boş durmaz yatana kadar akşam sinir etti okar yiyon yediklerin yanlışlıkla benim göbegimemi giriyo ne adam gram kilo almıyo dedim akşam sana uyku ilacı içircem artık sahurada kalkma

Cnmm odeme yapılmıs sen 1 ay kullanmıssın...Burda bı hata varsa o kuyumcunun sorunu kesınlıkle odeme yapma derım.Sana gercek fıyatını soleseydı almıyacaktın belkı.Boyle sacmalaıkta ılk defa duydum yanı...

Alemsın valla abla...Bizim ısyerındede bı cocuk var zargana gıbı ay her ıstedıgını yıyo ama hıc kılo almaıyo.Nefret ettıgım ınsan tıpı :)))

canım bencede işten ayrılmayı düşünme..çocuğa bakacak kimsen yokmu annen veya kayınvalide gibi..onlara bırakırsın ..zaten şimdi gebelik ve doğum için bayağı bir izin veriyo devlet..ayyyyy.....kız seni gebe bıraktık, doğurttukda kime baktıracağını hesaplıyoruz ..helal bizeee

ya bence eddam adamla git konuş..bana o zaman bu fiatı demiştiniz şimdi ne oldu de biraz itiraz et yani..eğer uçuk bir rakam söylemezse, pazarlık et ortada bi yerde buluşup verirsin biiraz para...çünkü diyosun ya zaten uçuk bir fiyatdı diye...maazallah bende hakka girmeye korkarım ..öteki tarafda hesaplaşacağına burada hesaplaşmak daha iyi..

hahahaaaaa....sende adamın arkasından katakulli yapma bacım..yada söyle sanada bi laptop alsın..yada sen güne falan gir al eline bir bilgisayar afillisinden...ay bugün herkese bi çözüm buluyorum...güzin abla mıyım neyim..?.

gideyim 5 mil leslie mi yapayım...3 mil artık kesmiyo beni..belki beni okuyan birileride aşka gelirde kaldırır popolarını..oturduğum yerden hayır işliyorum vallahi:76:..

gideyim 5 mil leslie mi yapayım...3 mil artık kesmiyo beni..belki beni okuyan birileride aşka gelirde kaldırır popolarını..oturduğum yerden hayır işliyorum vallahi:76:..

ayy ne güzel sölemişsin öyle sen...kızlar bu lesliemidir nedir onu ben de indirmek istiyorum..çok faydalı mı bu gacının yaptıgı hareketler?

bende öyle düşünüyom zaten ben bana dediği fiyata aldım barkodunda hata oldugunu o söyledide verdi.. yoksa o fiyatı dese almazdımkiii
başka bi kuyumcuya sordum dediki eger bi yanlışlık varsa bizim bunu müşteriden istemeye hakkımız yok satmışız sonuçta.
böyle yanii ben gidiyim adama baksın ama bırakmıycam yüzügü sormam lazım filan der dahada gitmem kusura bakmasın 2 katı para veremem kaç aylık maaşım ediyo

:))) aslında bu topic işi böyle olunca yapasım kaçtı burayı bırakamamm

vaaaayy eddacım bülent ersoy gibi hatunsun vesselam..parmaklarında servet taşıyosun

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…