Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Masallah kızlarına ole olmalı zaten...Bende hıc anlamam bu aıle arası cekememzlıgı :)

Masallah kızlarına ole olmalı zaten...Bende hıc anlamam bu aıle arası cekememzlıgı :)
bitane halası var kızı benim ünüversite okuyan kızımla yaşıt sürekli evde kalmış gibi laflar ima ediyolar kızımda halası büyük diye kalbini kırmak istememiş ogün kendi kızı evlenen 2 çocuk sahibi olan buna hava atmaya kalkmış benimki vermiş agzının payını almış cevabını oturmuş aşagıya dahada benim kıza kimse bir metre yaklaşmaz bize gelince kızım odasına girer eline alır roman kitabını okur onlar yokmuş gibi

yenı yapılan bınaların yanında buyuk beyazlı kırmızılı bı yer var alısverıs merkezı sanırım .Neresı kı ora ? Sızın ev oranın neresıne bakıyo?
o beyaz yer marketlerin depoları diye biliyorum bizim ev 0 kiptaşın bi 2 sıralısı va bide 1 sıralısı var o bir sıralısının üst tarafındayız

GÜNAYDIN ŞEKERLERRRR....HEPİMİZE EN BAŞTA AZ KALORİLİ,ÇOK MUTLU VE ENERJİK BİR HAFTA SONU DİLİYORUM...
ben bugün evdeyim..çamaşır atıcam temizik falan filan...yarın öğleyin dışarı çıkıcaz eşimle..akşamda iftara davetliyiz...bayram alışverişi için ihtiyaçlarımızı alıcam..bir de sacımı boyatmayı düşünüyorum...1 yıldır boyatamadım araya hamilelik girdi...nşaallah güzel geçer yarınn...
az önce klasik kahvaltımı yaptım..bolll bolll su içmeyi planlıyorum bugünnn

nerdesiniz kızlar halen uyuyomusunuz ben 2 pencere sildim tüllerimi astım arada size bakıp işlerime devam ediyorum öglen giremem ikizlez eve gelince net ellime geçmez

gÜNAYDIN KIZLARRR
DÜN NÖBET İZNİMDİ AMA SAAT 2 YE KADAR TOPLANTIYA GİRDİM EVE 3DE GİTTİM..
ÇOK KÖTÜYDÜM ANLATAMAM
HALA O YORGUNLUK ÜZERİMDE ÇÜNKÜ NÖBETTE SABAHA KADAR OTURDUM UYUMADIM HİÇ..

SABAH UYANDIM GÜZEL DUŞUMU ALDIM
GELDİM İŞE TEKRARR:93:

BUGÜN ÇOK ACIKTIM AMA NEDEN ACABAAAA

hiç foton yokmu kız merak ettim seni git boya bende saçlarıma bakım yapıyorum biraz gürleşsin bende boyıcam gerçi kapalıyım olsun kendim için koyu kestane rengini severim

nerdesiniz kızlar halen uyuyomusunuz ben 2 pencere sildim tüllerimi astım arada size bakıp işlerime devam ediyorum öglen giremem ikizlez eve gelince net ellime geçmez

dün bende iş yaptım o yorgunlukla
fazla derine inemedim ama yerleri süpürdüm sildim toz aldım nevresimleri değiştim yastıkları güneşe koydum biraz banyo tuvalet yıka derkenn evim mis gibi olduu
:79:

ne yedigine baglı bazı yiyecekler hemen acıktırır biraz lifli şeyler yeseydin yada 1 bardak süt iç tok tutarmış

Günaydın cnm :) Bayılırım alısverıse gunun guzel gececege benzıyor :)Bende bugun boyatıcam saclarımı karamel rengı dusunuyorum zaten hep o renge boyatırım.Bide malesef kestırıcem saclarımı ucları cok kotu oldu.Emek emek uzatmıstım oysakı

Ayy ne sacma yaa nobetten cıkmıs ınsan toplantıyamı sokulur yaaa...Kızdım mudurlerınıze :) Pazar mesaı yok demı cnm dınlen bol bol :)

ay bide çalışıyosun çalışan için daha zor olur bugüm kaçta paydos

hemde nasıll
okadar yorgundumki evde oldugum halde yemek yapamadım kayınvalideme gitik iftara

ne yedigine baglı bazı yiyecekler hemen acıktırır biraz lifli şeyler yeseydin yada 1 bardak süt iç tok tutarmış

dün kayınvalidemde yedim çorba pilav sebzeli güveç 2 dilim börek klasik iftar menüsü
ama şuan midemden sesler geliyo o derece

dün çok sinirlerim bozukldu oyüzden
çok yorgundum toplantıya istedi katılmamı mecbur kaldım ama dün baş ağrısından öldüm
ama böyle oluncada eşim ısrar ediyoki çık ordan diye..
bu ramazan girdi gireli çok yogunum eşimde çık diye kaldım böyle..
ama çıkmıcam şimdilik öyle bi niyetim yok..

merhaba hoppidicik :)
kız kaç saat sonra gördün beni..

sana diyorum adam seni bigün boşıycak diye bak nasıl yakalamış seni..bende diyorum bu fadime neden bişey demeden çevrimdışı oldu..

dün bende iş yaptım o yorgunlukla
fazla derine inemedim ama yerleri süpürdüm sildim toz aldım nevresimleri değiştim yastıkları güneşe koydum biraz banyo tuvalet yıka derkenn evim mis gibi olduu
:79:
oy caanımm...seninkide zor vallahi...Allah kolaylık versin ama birde çocuğun olsa dahada zor...o kadar iş içinde birde ona bakmak zorundasın..poff..düşüncesi bile yoruyo insanı..

oy caanımm...seninkide zor vallahi...Allah kolaylık versin ama birde çocuğun olsa dahada zor...o kadar iş içinde birde ona bakmak zorundasın..poff..düşüncesi bile yoruyo insanı..

zaten bebişim olursa bi gün bu işi gözden çıkarmam lazım..
çünkü mesai saatlerim fazla ha daha zor şartlarda olanlar var biliyorum amaa bu şekilde hem evi idare et yemeğini temizliği yap hemde üstüne çocuk olsa çok zorlanırım şimdilik idare ediyorum ama ilerisi için Allah kerim..

hiç foton yokmu kız merak ettim seni git boya bende saçlarıma bakım yapıyorum biraz gürleşsin bende boyıcam gerçi kapalıyım olsun kendim için koyu kestane rengini severim

canım burda yok fotom..face de var..saçlarım sarı röleli..ama malum hamilelik dolayısıyla boyaamadım..sonra da kırk çıksın diye bekledim..yarıdanda assaya indi saçlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…