- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.301
kapatıp gitsem kokar diye korkuyorum vardır bundada bir hayır ben regl olcam .bide bayramda burda 2 görümcem var gelip bayram bitene kadar hep bende kalırlar ben büyük yengesiyim ya aslında hiç çekemezler beni ama eziyet etmeye bayılırlar tabiiki kızlarım hiç beni ezdirmezler
netten baksana esenyurt 5.etap kiptaş evleri işte o evler bizim evin karşısı
bitane halası var kızı benim ünüversite okuyan kızımla yaşıt sürekli evde kalmış gibi laflar ima ediyolar kızımda halası büyük diye kalbini kırmak istememiş ogün kendi kızı evlenen 2 çocuk sahibi olan buna hava atmaya kalkmış benimki vermiş agzının payını almış cevabını oturmuş aşagıya dahada benim kıza kimse bir metre yaklaşmaz bize gelince kızım odasına girer eline alır roman kitabını okur onlar yokmuş gibiMasallah kızlarına ole olmalı zaten...Bende hıc anlamam bu aıle arası cekememzlıgı :)
o beyaz yer marketlerin depoları diye biliyorum bizim ev 0 kiptaşın bi 2 sıralısı va bide 1 sıralısı var o bir sıralısının üst tarafındayızyenı yapılan bınaların yanında buyuk beyazlı kırmızılı bı yer var alısverıs merkezı sanırım .Neresı kı ora ? Sızın ev oranın neresıne bakıyo?
hiç foton yokmu kız merak ettim seni git boya bende saçlarıma bakım yapıyorum biraz gürleşsin bende boyıcam gerçi kapalıyım olsun kendim için koyu kestane rengini severimGÜNAYDIN ŞEKERLERRRR....HEPİMİZE EN BAŞTA AZ KALORİLİ,ÇOK MUTLU VE ENERJİK BİR HAFTA SONU DİLİYORUM...
ben bugün evdeyim..çamaşır atıcam temizik falan filan...yarın öğleyin dışarı çıkıcaz eşimle..akşamda iftara davetliyiz...bayram alışverişi için ihtiyaçlarımızı alıcam..bir de sacımı boyatmayı düşünüyorum...1 yıldır boyatamadım araya hamilelik girdi...nşaallah güzel geçer yarınn...
az önce klasik kahvaltımı yaptım..bolll bolll su içmeyi planlıyorum bugünnn
nerdesiniz kızlar halen uyuyomusunuz ben 2 pencere sildim tüllerimi astım arada size bakıp işlerime devam ediyorum öglen giremem ikizlez eve gelince net ellime geçmez
ay bide çalışıyosun çalışan için daha zor olur bugüm kaçta paydosdün bende iş yaptım o yorgunlukla
fazla derine inemedim ama yerleri süpürdüm sildim toz aldım nevresimleri değiştim yastıkları güneşe koydum biraz banyo tuvalet yıka derkenn evim mis gibi olduu:79:
ne yedigine baglı bazı yiyecekler hemen acıktırır biraz lifli şeyler yeseydin yada 1 bardak süt iç tok tutarmışgÜNAYDIN KIZLARRR
DÜN NÖBET İZNİMDİ AMA SAAT 2 YE KADAR TOPLANTIYA GİRDİM EVE 3DE GİTTİM..
ÇOK KÖTÜYDÜM ANLATAMAM
HALA O YORGUNLUK ÜZERİMDE ÇÜNKÜ NÖBETTE SABAHA KADAR OTURDUM UYUMADIM HİÇ..
SABAH UYANDIM GÜZEL DUŞUMU ALDIM
GELDİM İŞE TEKRARR:93:
BUGÜN ÇOK ACIKTIM AMA NEDEN ACABAAAA
GÜNAYDIN ŞEKERLERRRR....HEPİMİZE EN BAŞTA AZ KALORİLİ,ÇOK MUTLU VE ENERJİK BİR HAFTA SONU DİLİYORUM...
ben bugün evdeyim..çamaşır atıcam temizik falan filan...yarın öğleyin dışarı çıkıcaz eşimle..akşamda iftara davetliyiz...bayram alışverişi için ihtiyaçlarımızı alıcam..bir de sacımı boyatmayı düşünüyorum...1 yıldır boyatamadım araya hamilelik girdi...nşaallah güzel geçer yarınn...
az önce klasik kahvaltımı yaptım..bolll bolll su içmeyi planlıyorum bugünnn
gÜNAYDIN KIZLARRR
DÜN NÖBET İZNİMDİ AMA SAAT 2 YE KADAR TOPLANTIYA GİRDİM EVE 3DE GİTTİM..
ÇOK KÖTÜYDÜM ANLATAMAM
HALA O YORGUNLUK ÜZERİMDE ÇÜNKÜ NÖBETTE SABAHA KADAR OTURDUM UYUMADIM HİÇ..
SABAH UYANDIM GÜZEL DUŞUMU ALDIM
GELDİM İŞE TEKRARR:93:
BUGÜN ÇOK ACIKTIM AMA NEDEN ACABAAAA
dün bende iş yaptım o yorgunlukla
fazla derine inemedim ama yerleri süpürdüm sildim toz aldım nevresimleri değiştim yastıkları güneşe koydum biraz banyo tuvalet yıka derkenn evim mis gibi olduu:79:
ay bide çalışıyosun çalışan için daha zor olur bugüm kaçta paydos
ne yedigine baglı bazı yiyecekler hemen acıktırır biraz lifli şeyler yeseydin yada 1 bardak süt iç tok tutarmış
Günaydın cnm :) Bayılırım alısverıse gunun guzel gececege benzıyor :)Bende bugun boyatıcam saclarımı karamel rengı dusunuyorum zaten hep o renge boyatırım.Bide malesef kestırıcem saclarımı ucları cok kotu oldu.Emek emek uzatmıstım oysakı
Ayy ne sacma yaa nobetten cıkmıs ınsan toplantıyamı sokulur yaaa...Kızdım mudurlerınıze :) Pazar mesaı yok demı cnm dınlen bol bol :)
kız kaç saat sonra gördün beni..merhaba hoppidicik :)
sana diyorum adam seni bigün boşıycak diye bak nasıl yakalamış seni..bende diyorum bu fadime neden bişey demeden çevrimdışı oldu..akşam noldu biliyonmu eşim evdeyken koltukları yıkadıgım için yorulmuştum uzanmıştım eşim camiye gidince ben pc başındayken yakalandım hani hastaydın.bende hemen kıvırdım baktımki uyuyorum burda olyalanayım ki uykum kaçsın dedim iyi kıvırmışım dimi
oy caanımm...seninkide zor vallahi...Allah kolaylık versin ama birde çocuğun olsa dahada zor...o kadar iş içinde birde ona bakmak zorundasın..poff..düşüncesi bile yoruyo insanı..dün bende iş yaptım o yorgunlukla
oy caanımm...seninkide zor vallahi...Allah kolaylık versin ama birde çocuğun olsa dahada zor...o kadar iş içinde birde ona bakmak zorundasın..poff..düşüncesi bile yoruyo insanı..
hiç foton yokmu kız merak ettim seni git boya bende saçlarıma bakım yapıyorum biraz gürleşsin bende boyıcam gerçi kapalıyım olsun kendim için koyu kestane rengini severim
haftasonunuz neşeli , mutlu , keyifli geçsin benim canlarım...ve tabii ki az kalorili..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?