Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağ kolumda dirseğin ic kısmı ağrıyor, açamıyorum kolumu.
Bugün gidicem.sanirim ama randevusuz bakicaklarini hiç sanmıyorum. En erken salı gününe var malesef.

günaydın dünkü menüm
(emziren anne)
sabah 09.00
1 dlm elmel
1 haşlanmış yum.3 kaşık süt çorbası çoriii
3 çe2ri

öğlen 3 mandalina 2 dlm ekmek

akşam (yemekli misafirdim)10 istavrit kızartma 2 kaşık pilav 2 kepçe mercimek salata
tatlıları yemedim tabi kş :)

Kilo bildirimi
Gecen hafta 93.1
Bu hafta 91.9
Fark 1.2

@nanekekik asfarovski siz ne alemdesini kizlar beni etiketleyim kilo bildiriminde

Dun ugrayamadim kizlar. Menum de ikindi ara ogununden sonrasi yok. Misafirim vardi o aksamustu kalkip gidince 3 odayi birbirine kattim oturma odasini iptal salonda oturmak istedigim icin ev savas alanına döndü. Esim akşam gelince de bir guzel kendinden geçti payladi benden habersiz yapıyorsun sanki tek yaşıyorsun vs. halbuki soylemistim kabul etmemisti. Napayim Butun gun evde yasayan benim ama olan dolaba oldu Koskoca gardirop gitti cop oldu yani bugun anca daginikliklari ayarlarim cok yogun olacağım görüşürüz kızlar

Bu sabahtan başlama kısmını bu sabah itibari ile başlayacağım teşekkür ederim nihalcim

Haklısın canım herseyin başı sağlık

gecen hafta 99.800
bu sabah 99.800
cok sukur arti yok
kv esim zorla bi dunya komposta icirdiler bana bugunde incir hurma yicekmisim
sekerimi artik dusunen yok cocuk agliyo diye aslinda sutum bence var ama devamli emdigi icin sutum yok diye dusunuyolar emmeyi birakcak 1 saatki sut dolsun gogusum anlatamiyorum dis cikiyoya sanirim. disinide kasiyo emerken beni

Direkt daldım depresyona canım ya normalde el işini çok severim onu bile almıyorum elime kocam bile şaştı bu duruma ama yenecegim bu durumu bugün başladım bile güne. Ben eskiden sekizde mesaiye başlamış olurdum altı buçukta kalkardım eskiden dediğim de altı ay öncesi

Şimdi oturma süresi mi 25 dakika yoksa tabak geldikten sonra mi 25 o önemli

Ay kuzum kızın yatılı mi okuyor nerede kaçıncı sınıf ben de liseyi yatılı okudum en küçük kardeşim de yatılı okuyor şimdi

Oyyy kuzum benim yaaa
O duyguları çok iyi biliyorum

Kız bide emzirirkenmi kullanmışlar ne kadar zararlı

Tek çözüm boğazı tutmak diyeydin
Her önüne geleni yiyince malesef kilo verilmiyor
Bana da soruyorlar nasıl kilo verdin diye ben de boğazımı tuttum diyorum bozuluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…