- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #238.421
öyle yapıcam galiba ben gidip yatayım o zamanYat oglene dogru kalkip tartil...
Sağ kolumda dirseğin ic kısmı ağrıyor, açamıyorum kolumu.fizik tedavi yada ortopediye gitmen lazım sanırım gülüm
önce gitmedin mi doktora kullandığın ilacı kim verdi o vakit gülüm
bir de hangi kolun ağrıyor sol mu valla aklıma sinir sıkışması yada boyun fıtığından kola ağrı yapması geliyor bekleme bence ağrıyı çekip durma git doktora neymiş öğren
Gecmis olsun canimSağ kolumda dirseğin ic kısmı ağrıyor, açamıyorum kolumu.
Bugün gidicem.sanirim ama randevusuz bakicaklarini hiç sanmıyorum. En erken salı gününe var malesef.
Sağol canım, bu arada bildirim zamanı gelmiş napcaz bakalım bugün :)))Gecmis olsun canim
Bu sabahtan başlama kısmını bu sabah itibari ile başlayacağım teşekkür ederim nihalcimCanim sabah kalkar kalkmaz hemen bebisinin ihtiyaclarini gor, onunla oyna konus. Sonra hemen ev islerini halket yemegini hazirla. Bebis yine huysuzkanir onunla ilgilen oyna. Sonra gunluk 1 saat sporunu yap. Kendine bir konu sec, bu konuyla ikgili biseyler oku dinle. Sonra bi arkadasini yada kardesini ara konus sohbet et. Bi bakarsin aksam olmus. Insanin ugrasi olunca sıkilmaya bunalmaya vakti olmuyor. Sakin sabah kalkinca bos durma, bu insani bunalima gituruyor...ben oyle yapiyorum. Ise yariyor canim. Bide ruhunu mutlu etmenin yollarini bul, ne mutlu ediyirsa onu yap.
Haklısın canım herseyin başı sağlıkdepresyona giren arkadaslarim bi kosu hastaneye gidin iyi gelicektir biz insanoglu niye boyleyiz herseyin kiymetini kaybedince anliyoruz
esim issiz 3 aydir
kredi borcum var
caliatigim yerde patron her ay sonu kapaticam fabrikayi diyoo
100 kg yum herkes arkamdan konusuyo
bende siskoyum diye cok bakimsiz ve yasli duruyorum ahim sahim guzelde degilim
aman yemisim bu sikintilari hic birine uzulmeye deger bulmuyorum hee can sikmiyormu bu siraladiklarim sikiyor
ama 7 aydir yasadigim saglik sorunlari
beni daha mutlu biri yapti daha sukreder biri oldum cok sukur
Rabbim dermansiz dert vermesin
dertsiz kul varmi Allah askina bu dunya zaten imtihan dunyasi degilmi
Direkt daldım depresyona canım ya normalde el işini çok severim onu bile almıyorum elime kocam bile şaştı bu durumaHerhalde aralık sendromu başlı başına birşey. Akşam eve gidince araştıracağım. Ya o şişlik kasların şişmesinden dolayı bende de olur hep spordan sknra ama sonra normale dönerdi. Şimdi 5 aylık hamile gibiyim, şubedekiler 2 günde 10 kilo almış yanda karnına yastık koymuş gibisin diyorlar. Ve o lanet çikolata yeme isteği, inatla yemicem seni diye bağırıp çağırıyorum...Çıldırıyorum...
Hee, ben varım
Abooo sen kış depresyonuna girmişsin birçoğumuz gibi. Güne mutlu şarkılar dinleyerek başla, iş yapmak için kendini zorla, kitap oku, bol bol spor yap ama o mutlu şarkıları dinlerken bir de bebişinle oyna, bebiş sana çok iyi gelecektir. Solgarın seratonin gıda takviyesi var, ondan kullanabilirsin yanda besinlerden seratonin alabilirsin. Seratonin seviyenin yükselmesi gerek.
Onları hızlı çiğneyip hızlı sayarken ekstra kalori harcadın bence
Bir gün daha lokma sayamadan biten tabaklarla geçti. Öğle arasında çok sinirliydim, şubedeki kızlara hararetli hararetli anlatırken bir de baltım tabak bitmiş. Saate baktım 25 dk geçmiş, bilemedim ki hızlı mı yedim yavaş mı yedim
Ay kuzum kızın yatılı mi okuyor nerede kaçıncı sınıf ben de liseyi yatılı okudum en küçük kardeşim de yatılı okuyor şimdiBugün tüm gün disaridaydım. Yurtta kalan kızım için sürpriz doğum günü partisi yaptim arkadaslariyla anlasip.
Mezuniyet serefine bir dilim pasta yedim
Mefkurem merak etme eksideyim ayarliyom, ama sen kız yine bana ayrım yapiyomus gibi olmasin. Perşembe kaçamak mi yapilir
Çok mutlu oldu yavrucum. Eve geldiğimde bitiktim ama herşeye degiyor onları mutlu görmek
Ne oluyor bize ponicim yaKelin merhemi olsa hesabı bnde aynı durumdaym şu an hiç birşeyden tat almıyorum
Aynen mehlika ilk hafta süper gidiyorum 1 kilo üstü veriyorum sonra bi misafr gwliyo ya da eşimle tartışıyorum hoop diyet uçmuş yemiştw yemişim iradem zayıf
Ucuz anlatmışsın geçmiş olsun canımCok sukurki kadayif gitti, okula goturmek icin yapmis. Cok memnun oldum acikcasi. Tadina bile bakmadim zuhalcim
7 len bitmiş geçmiş olsun canım darısı başımaKilo bildirmi
Gecen hafta 70.3
Bu gun 69.8
Fark 500 gr
Nasılsın canım benim annenler nasıl ?Menü
Akşam
1. Porsiyon adana
havalara da gerek yok benim vucutta oynak bir üşüyorum dondum diyorum, bir ayyy darlandım diye terliyorum , akşam benimkilere yemeği verdim ben aç değilim siz yiyin dedim darlandım zaten gidip duş aldım yazık benim herifte heveslenmiş hahahah spral taktırdım 10 gün bitmez benim regl havasını aldı tabiii
Bana da soruyorlar nasıl kilo verdin diye ben de boğazımı tuttum diyorum bozuluyorlarOyyy kuzum benim yaaa
O duyguları çok iyi biliyorum
Kız bide emzirirkenmi kullanmışlar ne kadar zararlı
Tek çözüm boğazı tutmak diyeydin
Her önüne geleni yiyince malesef kilo verilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?