Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ooh ağzına sağlık ne güzel demişsin,
herkesin her istediği olsaydıııııı beni bulduğuna şükredecek o koca o kadarrrrrrrrrrr

o terbiyesizden her yer de o kadar çok vardı ki üzülüp durduğuma yazık diyorum sadece:) kendimi herşeyimle seviyorum istediğim bedene kimseyi kırıp dökmeden bilerek incitmeden kavuşup , isteyen olursa onlara da yardım edicem inşallahhh

Kızlar günaydın herkes uyanmadan yazım dedim abim eşini babaa evine yollamıştı oda dün sabah annemlere gelmiş ayaklarına sarılıp yalvarmıl benim evim burası bi yere gitmem diyo babam kalp hastası rahatsızlandı annemin tansiyon çıkmış evde yaşlı ve çocuk var kalktım geldim gelin hala oturuyor eşim gelene kadar gitmicm diyor. Sürekli aglıyor.özür diliyor ne yapıcaz şaşırdık

Deniyecem bakalim bizdede ise yarayacakmi.

Abin karar versin ne yapacagina, bence siz hic mudahil olmayin, sonucta yasayan o bu durumlari.

Ah bu kolum ilaçla geçiyor sanki hiç bişey yok gibi, ilacin etkisi geçince daha kötü.
Gece kolumun agrisina uyanip duruyorum.
Uyurken açmaya kalkıyorum demekki.
Doktora gitsem hangi bölüme gitmem gerek acaba
fizik tedavi yada ortopediye gitmen lazım sanırım gülüm
önce gitmedin mi doktora kullandığın ilacı kim verdi o vakit gülüm
bir de hangi kolun ağrıyor sol mu valla aklıma sinir sıkışması yada boyun fıtığından kola ağrı yapması geliyor bekleme bence ağrıyı çekip durma git doktora neymiş öğren

allah hepinizin yardımcısı olsun o kıza da abine de ...onlar oturup konuşup ne olacaksa karar verecekler sizin yapacak bir şeyiniz yok ki gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…