- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #238.401
ooh ağzına sağlık ne güzel demişsin,ahhh o gece atıştırmaları yokmu
Benide hep onlar mahvetti
Akıllı kadınsın vesselam
Yoksa senin adamla kimse geçinmezdi :))
Bende önceden bişey deseler
Kilo benim vücut benim
Ben rahatsız olmuyorum
Benim kilom kimseyi ilgilendirmez derdim
Boşuna kendimizi kandırmıyalım cicişler :))
Şimdiki zamanda hiç bi erkek şişman kadın istemşyor
Senin içtiğinden :))
Ben terasa çıkıyorum içmek için
Ayy o da pek terbiyesizmiş
Ben sadece 1 kere kötü söz duyduydum
Dönerciden çıkıyodum
2-3 alman genç bana şişko çuval gibi bişey söylemişti
Bende köpek domuzlar demiştim :))
zihin altım kendi buluyor bacımmm:)Anam sende az değilsin haa :))
Bu lafları nerden buluyon
Deniyecem bakalim bizdede ise yarayacakmi.surat yapmak en büyük hatamız gülüm , bak rus kadınlarına adamlar köpürür onlar hala gülümseyip adamları sakinletip sonra istediklerini yine yapıyorlar
sinirlenme sadece aklına nefes almayı getir sadece 5 sn derin nefes al o anda kızmadan ne diyeceksen zaten aklına gelir
benimkine bir kere ne işim vardı hatırlamıyorum elim doluydu kendi çayını doldururken(söylene söylene ) bana da doldurur musun demiştim
ayağına kapanıp ayağını da öpeyim mi az ye de totoba tut demişti :))
şimdi kahvaltı da ben hala yiyorsam kendi çayını dolduruyor ben de kalkıp bardağımı yanına korsam bana bile dolduruyor ben de veriyorum gazı bu çayda senin elinden pek bir lezzetli v.s. diye
kızdığım bir laf ederse önce ben de kızardım al sana kavga başlangıcı :)şimdi ama bu dediğin çok zoruma gitti alındım amaaa diye gidip dibin de sırnaşarak söylüyorum, ne kavga ne de bağırtı olmuyor daha çok örnek var
önemli olan hemen sinirlenmemeden 5 sn nefes alıp verip sakinden diyeceğini isteyeceğini usulunca söylemek
Abin karar versin ne yapacagina, bence siz hic mudahil olmayin, sonucta yasayan o bu durumlari.Kızlar günaydın herkes uyanmadan yazım dedim abim eşini babaa evine yollamıştı oda dün sabah annemlere gelmiş ayaklarına sarılıp yalvarmıl benim evim burası bi yere gitmem diyo babam kalp hastası rahatsızlandı annemin tansiyon çıkmış evde yaşlı ve çocuk var kalktım geldim gelin hala oturuyor eşim gelene kadar gitmicm diyor. Sürekli aglıyor.özür diliyor ne yapıcaz şaşırdık
Canim sarzim bitti, simdi bakiyom bensiz neler kaynattiniz diye.kurbet nere gittin muhabbet güzeldi daaaa:))
fizik tedavi yada ortopediye gitmen lazım sanırım gülümAh bu kolum ilaçla geçiyor sanki hiç bişey yok gibi, ilacin etkisi geçince daha kötü.
Gece kolumun agrisina uyanip duruyorum.
Uyurken açmaya kalkıyorum demekki.
Doktora gitsem hangi bölüme gitmem gerek acaba
günaydııınnnnCanim sarzim bitti, simdi bakiyom bensiz neler kaynattiniz diye.
allah hepinizin yardımcısı olsun o kıza da abine de ...onlar oturup konuşup ne olacaksa karar verecekler sizin yapacak bir şeyiniz yok ki gülümKızlar günaydın herkes uyanmadan yazım dedim abim eşini babaa evine yollamıştı oda dün sabah annemlere gelmiş ayaklarına sarılıp yalvarmıl benim evim burası bi yere gitmem diyo babam kalp hastası rahatsızlandı annemin tansiyon çıkmış evde yaşlı ve çocuk var kalktım geldim gelin hala oturuyor eşim gelene kadar gitmicm diyor. Sürekli aglıyor.özür diliyor ne yapıcaz şaşırdık
Benim zihin altim is usten gectikten sonra buluyor:))))zihin altım kendi buluyor bacımmm:)
bu defa cidden gittim yatayım garii
Kiz sen kac saat uyudun?günaydııınnnn
bak senin tel şarj olasıya ben de yattım kalktım yarı şarj oldum geldim :))
3 buçağa doğru uyudum :)) 7: 15 de kalktım şimdide geri yatsam mı diye muallaktayımKiz sen kac saat uyudun?
benim ki seneler sonra bulmaya başladı diyorum ya gülüm acele etmeyim sadece 5 sn derin nefes alıp verip bekleyince gereken bilgiyi de cevabı da zihin altı önümüze seriyorBenim zihin altim is usten gectikten sonra buluyor:))))
benim ki seneler sonra bulmaya başladı diyorum ya gülüm acele etmeyim sadece 5 sn derin nefes alıp verip bekleyince gereken bilgiyi de cevabı da zihin altı önümüze seriyor[/QUOTE
Wallahami!!
Dur bakalim ilk deneme icin tetikte bekliyorumhele bi kizdiran olsun beni
Yat oglene dogru kalkip tartil...3 buçağa doğru uyudum :)) 7: 15 de kalktım şimdide geri yatsam mı diye muallaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?