Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ahahahha ilahi tamam ezberliyeyim iimis :)
Valla dogru diosun insanların kusuruyla dalga geçmiyorum aslada sevmem bende ona senin kilonun yarisi burnun yapiodur dedim hala icime dert tabi ben eslerin yaninda yapmiorum

surat yapmak en büyük hatamız gülüm , bak rus kadınlarına adamlar köpürür onlar hala gülümseyip adamları sakinletip sonra istediklerini yine yapıyorlar
sinirlenme sadece aklına nefes almayı getir sadece 5 sn derin nefes al o anda kızmadan ne diyeceksen zaten aklına gelir
benimkine bir kere ne işim vardı hatırlamıyorum elim doluydu kendi çayını doldururken(söylene söylene ) bana da doldurur musun demiştim
ayağına kapanıp ayağını da öpeyim mi az ye de totoba tut demişti :))
şimdi kahvaltı da ben hala yiyorsam kendi çayını dolduruyor ben de kalkıp bardağımı yanına korsam bana bile dolduruyor ben de veriyorum gazı bu çayda senin elinden pek bir lezzetli v.s. diye
kızdığım bir laf ederse önce ben de kızardım al sana kavga başlangıcı :)şimdi ama bu dediğin çok zoruma gitti alındım amaaa diye gidip dibin de sırnaşarak söylüyorum, ne kavga ne de bağırtı olmuyor daha çok örnek var
önemli olan hemen sinirlenmemeden 5 sn nefes alıp verip sakinden diyeceğini isteyeceğini usulunca söylemek

Yalnız
şişman karının makbul olduğu zamanlar çoook mazide kaldı :)))

Ahahahha ilahi tamam ezberliyeyim iimis :)
Valla dogru diosun insanların kusuruyla dalga geçmiyorum aslada sevmem bende ona senin kilonun yarisi burnun yapiodur dedim hala icime dert tabi ben eslerin yaninda yapmiorum
valla ben artık o kadar larç olmuşum ki direk işsiz güçsüz insanlar diğerleriyle uğraşır dee git başımdan diyorum hem de bir rahat umursamaz tavırla çünkü umurum da değil hiç üstüme alınmam o karşıdakinin manyak psikoloji yüzünden bana çatmasıdır benle ilgili değil kendi dengesizliği diyorum ondan umursamıyorum :)

Yalnız
şişman karının makbul olduğu zamanlar çoook mazide kaldı :)))
orasını karıştırma bunu söyleyince karşıdaki bir dumura uğruyor zaten cevap vermeye kalksa hemen ardından kocam seviyor yatakta yumuşak lokum gibi hatun istiyor, kemik torbası gibi sakın olma diyor , de bakayım daha ağzını açabiliyor mu :)))

En iyisini yapıyorsun ablacığım darısı başıma

En iyisini yapıyorsun ablacığım darısı başıma
benim karakterim ağzına tükür yine de ses çıkarmaz türdendi ben böyle değiştiysem sen de değişirsin kuzum
daha 21-22 yaşındayken komşu bana balina gibisin benim kocam çok zayıf bir iki bir şey söyle de ona da yedireyim kilo alsın demişti , ben sadece o nasıl söz öyle denir mi ama demiştim kadın öğretmendi güle güle ya ne denir diyip aynını demişti :))

Demek ki bu patavatsızlar her yerde ben kızi bozdukca daha cok ustume geliyor cenesi kapancana biz bi yerde yicez birbirimizi en sonunda orası kesin de

Demek ki bu patavatsızlar her yerde ben kızi bozdukca daha cok ustume geliyor cenesi kapancana biz bi yerde yicez birbirimizi en sonunda orası kesin de
birbirinizi yemeden de sen onun çenesini kapatabilirsin yada hiç umursama cevap bile verme kudursun :)
ben bazen yapıyorum hak edene :))
bazen de canım çekiyor lafı söylüyorum
şimdiki aklım olsaydı deriz ya hep ben de o bana balina diyen kadına şimdi olsa da senin ağzın da aynı kanalizasyon gibi ağzını her açtığın da pislik dökülüyor nasıl başarıyorsun bunu deseydim diyorum sonra da amannn boş ver ekimim geçmişe takılıp enerjini heba etme diyorum :)

ahhh o gece atıştırmaları yokmu
Benide hep onlar mahvetti

Akıllı kadınsın vesselam
Yoksa senin adamla kimse geçinmezdi :))

Bende önceden bişey deseler
Kilo benim vücut benim
Ben rahatsız olmuyorum
Benim kilom kimseyi ilgilendirmez derdim

Lutfen bu durum isimize geliyor :)))

Boşuna kendimizi kandırmıyalım cicişler :))

Şimdiki zamanda hiç bi erkek şişman kadın istemşyor

puuff ne kızzz aklıma türlü türlü şeyler geliyooooooooooooorrr
Senin içtiğinden :))
Ben terasa çıkıyorum içmek için

Ayy o da pek terbiyesizmiş

Ben sadece 1 kere kötü söz duyduydum
Dönerciden çıkıyodum
2-3 alman genç bana şişko çuval gibi bişey söylemişti
Bende köpek domuzlar demiştim :))

uvv saat 3 ü geçmiş ben gidip yatayım az debelenir uyurum inşallah sabah 7 de kalkıp kahvaltı hazırlamam lazım benimkilere

iyi geceler canlar yarın tartı yüzümüzü güldürsün inşallahh

Anam sende az değilsin haa :))
Bu lafları nerden buluyon

uvv saat 3 ü geçmiş ben gidip yatayım az debelenir uyurum inşallah sabah 7 de kalkıp kahvaltı hazırlamam lazım benimkilere

iyi geceler canlar yarın tartı yüzümüzü güldürsün inşallahh
Iyi geceler cnm
Hepimiz için aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…