Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Işte bu sefer inş.akıllanacaz cnm
Normal insan gibi yemeyi öğrenecez
Seninki zaten hamilelik kilosu hem fazla da değil kısa zamanda kurtulacaksın

Kilo almaya elverişli biri her zaman tetikte olması lazım
Bende en son iki sene once cok buyuk cabalarla 66 ya dusmustum, ama gunluk 1 saat zor sporla diyetle, ondan sonra cok kisa camanda hooop yine kilo almisim. Keske vermekte almak kadar kolay olsayms..

EMZIREN ANNE'nin kacamakli MENUSU

Sabah-Ogle yemegi 11.00
1 kase sehriye corbasi
1 adet tb ekmegi
1 kase yogurt

Ara ogun:13.30
1 kup cikolatali dondurma

Ara ogun:15.30
1 adet salatalik tursu
1 ince dilim helva

Aksam yemegi:19.30
1 kepce sehriye corbasi
4 kasik bezelye yemegi
Yogurtlu Brokoli salatasi

Su. 2.5 lt
Spor: yok

Surekli ilgiye alistigindan yapiyor gibime geliyor bana da. Uyanikken surekli oyun halindeyiz azicik baska bisey yapayim desem ya somurtuyor ya mizmizlaniyor. Inan bugun yemegi bile nasil yaptim bilmiyorum. Yine Allahim saglik versin de bu hallerine sukurler olsun

Abla valla baslayali 3 hafta oldu daha yenilgi tatmadim hadi bakalim hodri meydan bakalim kim kazanak

Bende en son iki sene once cok buyuk cabalarla 66 ya dusmustum, ama gunluk 1 saat zor sporla diyetle, ondan sonra cok kisa camanda hooop yine kilo almisim. Keske vermekte almak kadar kolay olsayms..
Kolay olmadığını anlamışızdır heralde
o yüzden hedeften -2 ye düşüp o sınırı aşmamak lazım
Bide burdan kopmazsak inş.bu sefer başarıcaz Ohhh Ohhh rakibecim bolca ekmeğime yağ sürmüşün

Buda kaptan olarak yorumum
akşamki yoğurtlu salatada olmasaymış karbonun içine gömülecekmişin
Abla valla baslayali 3 hafta oldu daha yenilgi tatmadim hadi bakalim hodri meydan bakalim kim kazanak
Haaaa Haaaa
Bu menüden sonra çoook korktum

Ama daha 6 gun var ve bu 8 lere ulasmamin kacamagiydi devami yok.

Önce sporumu yapıp rakibeme havamı atayım

Sonra listelerle haşir neşir olacam

Bu arada sizde toplaşın artık kızlar
Bu sessizliği hiç sevmiyorum

Menüm:

10:30 1 hurma, 2 kuru kayisi, 1 bardak sirkeli ilik Su

12:00 1yumurta, 1avuc tavuk, 1kk peynir, 5zeytin, 2yk yogurt, 1 tk zeytinyag, ketentohumu, 1ceviz (hepsiyle salata tarzinda karisim)

16:00 1 sütlü kahve, 4 kare bitter cikolata (buda benim cuma kacamagim olsun )

18:15 2 kepce karnibahar brokkoli corbasi, tavuk dönerli Salata, 4 yk kapuska, 4 yk yogurtlu patlican

20:00 ceyrek Ayva, 1hurma ( bu aralar cok fena tali krizlerm var gecistirmeye calisiyorm ama cok zor of )

2 fincan adacayi
2fincan isirgan otu aslanpencesi cayi
2,5 lt Su
30 dk n.t.yürüyüş

Önce sporumu yapıp rakibeme havamı atayım

Sonra listelerle haşir neşir olacam

Bu arada sizde toplaşın artık kızlar
Bu sessizliği hiç sevmiyorum
Bugün en fazla iki saat oturabildim benden iyi spor yapanmı var şimdi oturdum bu arada bugün dukan birası yaptım 1 buçuk lt içtim bakalım nasıl etkisini yarın görecem

Oncelikle herkese merhaba yorgunluktan bittim sabah 9dan akşam 8 e kadar disardaydik kızımın randevusu vardı bugün oda pert oldu 8 30 dan beri ağlıyor yorgun düştü ve uyudu eşimde saatlerce başını beklediğimiz kaka tahlilini hastaneye götürdü. Allah hem yokluğunu vermesin hemde hastanelere düşürmesin. Kızimin çoklu alerjisi varmış ne olduğunu ancak deneme yanılma ile öğrenicez kanda inek sütu alerjisine bakıldı sonucu yarın alicaz 3 hafta sıkı sut ürünleri diyeti dışarda yemek de yasak artık. Kızım dan kan almaları için masaya yatırdilar daha kolunu aciyorlardiki ben başladım ağlamaya. Attilar beni odadan ben dışarda devam ettim Allah başka dert vermesin bildirim i bile güç bela yazdım tel bi kapandı bi daha açılmadı maalesef

Tek tek alıntı yapamadim çok Üzgünüm bende yorgunum yarın kendime gelirim inşallah yarın memleketten babam gelecek sabah erken kalkıp evi toparlarim bugün öylece bırakıp çıkmıştık. Ben tartılmadan 2 saat önce yarım litrede fazla su icmisrim Mefkurem abla bu ara sabaha karşı midem bulanıyor tarti da pijamalarimbirde da vardi maalwsf hastane icin acelwden tartildim 15 günü geçti regl olmadım arti değilim aslında sadece aynı gibiyim sanki bu hafta daha düzenli olacam bakalım kahvaltımı erken saate alıp öğle ogunude ekleyim diyorum ne dersin farkeder mi

Yavrum benim ya cok gecmis olsun. Rabbim dusurmesin hastanelere. Nasil hirpalanmistir simdi. Insallah cabuk atlatir. Peki alerji surekli devam eden birsey mi yoksa belli bi yasa geldiginde geciyir mu

Yavrum benim ya cok gecmis olsun. Rabbim dusurmesin hastanelere. Nasil hirpalanmistir simdi. Insallah cabuk atlatir. Peki alerji surekli devam eden birsey mi yoksa belli bi yasa geldiginde geciyir mu
Saol tatlım hemde nasıl annesi gülüşüne kurban. 1yasina kadar geçebiliyomus canım inşallah öyle de olur bakalım ek gıdaya nasıl gecicez ne yiyecek bilmiorum ama süt ve türevlerini tüketememek benim için bile çok zor çünki ben peynir yoğurt hastası bi insanım ama olsun bebisim iyi olsun da yapacak birsey yok

Bi sure illaki dikkat edilir onlar iyi olsunlarda insallah tez zamanda gecer canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…