- 18 Şubat 2007
- 940
- 1.384
- 333
- 53
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #238.581
Bende en son iki sene once cok buyuk cabalarla 66 ya dusmustum, ama gunluk 1 saat zor sporla diyetle, ondan sonra cok kisa camanda hooop yine kilo almisim. Keske vermekte almak kadar kolay olsayms..Işte bu sefer inş.akıllanacaz cnm
Normal insan gibi yemeyi öğrenecez
Seninki zaten hamilelik kilosu hem fazla da değil kısa zamanda kurtulacaksın
Kilo almaya elverişli biri her zaman tetikte olması lazım
Surekli ilgiye alistigindan yapiyor gibime geliyor bana da. Uyanikken surekli oyun halindeyiz azicik baska bisey yapayim desem ya somurtuyor ya mizmizlaniyor. Inan bugun yemegi bile nasil yaptim bilmiyorum. Yine Allahim saglik versin de bu hallerine sukurler olsunTatlım benim oğlum 4 yaşına 4 ay kaldı hala bazen bebek gibi mızmızlanır bazen kızarım bebekmisin sen mızmızlanıyon diye kızım çok mızmız değil oğlana göre iyi bir rahatsızlığı yoksa çok takma pek üstünede düşme çünki çocuklar üstüne titredikçe daha mızmız oluyor bugünlerde geçer ilerde büyüdüklerinde gözümüz kapıda bekleriz gelseler diye Allahım yokluklarını göstermesin inşallah
Abla valla baslayali 3 hafta oldu daha yenilgi tatmadim hadi bakalim hodri meydan bakalim kim kazanakKork tabi bebeğim artık listedeyim
Kaçamak tabu benim için artık
Ama ben korkan değil dişli rakip isterim
sende istersen çok güzel verirsin
Yeterki haftasonu dikkat et pazartesi artı olma
Hangi detoksu cnm
Arka arkaya 3 gün zorluyor insanı hem etkisi daha az oluyor
Bence değişik günlerde 2 gün yap
Hüüü hüüüüü
bende 113.5 dan düşmüştüm 68 e
Kolay olmadığını anlamışızdır heraldeBende en son iki sene once cok buyuk cabalarla 66 ya dusmustum, ama gunluk 1 saat zor sporla diyetle, ondan sonra cok kisa camanda hooop yine kilo almisim. Keske vermekte almak kadar kolay olsayms..
Ohhh Ohhh rakibecim bolca ekmeğime yağ sürmüşünEMZIREN ANNE'nin kacamakli MENUSU
Sabah-Ogle yemegi 11.00
1 kase sehriye corbasi
1 adet tb ekmegi
1 kase yogurt
Ara ogun:13.30
1 kup cikolatali dondurma
Ara ogun:15.30
1 adet salatalik tursu
1 ince dilim helva
Aksam yemegi:19.30
1 kepce sehriye corbasi
4 kasik bezelye yemegi
Yogurtlu Brokoli salatasi
Su. 2.5 lt
Spor: yok
Haaaa HaaaaAbla valla baslayali 3 hafta oldu daha yenilgi tatmadim hadi bakalim hodri meydan bakalim kim kazanak
Ama daha 6 gun var ve bu 8 lere ulasmamin kacamagiydi devami yok.Kolay olmadığını anlamışızdır heralde
o yüzden hedeften -2 ye düşüp o sınırı aşmamak lazım
Bide burdan kopmazsak inş.bu sefer başarıcaz
Ohhh Ohhh rakibecim bolca ekmeğime yağ sürmüşün
Buda kaptan olarak yorumum
akşamki yoğurtlu salatada olmasaymış karbonun içine gömülecekmişin
Haaaa Haaaa
Bu menüden sonra çoook korktum
Spor bile yapmamisinAma daha 6 gun var ve bu 8 lere ulasmamin kacamagiydi devami yok.
EvetSpor bile yapmamisin
Oooo bu sözünü unutma amaEvetama telafi edip cuma gunune -2 ile gelecegim
Bugün en fazla iki saat oturabildim benden iyi spor yapanmı varÖnce sporumu yapıp rakibeme havamı atayım
Sonra listelerle haşir neşir olacam
Bu arada sizde toplaşın artık kızlar
Bu sessizliği hiç sevmiyorum
Yavrum benim ya cok gecmis olsun. Rabbim dusurmesin hastanelere. Nasil hirpalanmistir simdi. Insallah cabuk atlatir. Peki alerji surekli devam eden birsey mi yoksa belli bi yasa geldiginde geciyir muOncelikle herkese merhaba yorgunluktan bittim sabah 9dan akşam 8 e kadar disardaydik kızımın randevusu vardı bugün oda pert oldu 8 30 dan beri ağlıyor yorgun düştü ve uyudu eşimde saatlerce başını beklediğimiz kaka tahlilini hastaneye götürdü. Allah hem yokluğunu vermesin hemde hastanelere düşürmesin. Kızimin çoklu alerjisi varmış ne olduğunu ancak deneme yanılma ile öğrenicez kanda inek sütu alerjisine bakıldı sonucu yarın alicaz 3 hafta sıkı sut ürünleri diyeti dışarda yemek de yasak artık. Kızım dan kan almaları için masaya yatırdilar daha kolunu aciyorlardiki ben başladım ağlamaya. Attilar beni odadan ben dışarda devam ettimAllah başka dert vermesin bildirim i bile güç bela yazdım tel bi kapandı bi daha açılmadı maalesef
Saol tatlım hemde nasıl annesi gülüşüne kurban. 1yasina kadar geçebiliyomus canım inşallah öyle de olur bakalım ek gıdaya nasıl gecicez ne yiyecek bilmiorum ama süt ve türevlerini tüketememek benim için bile çok zor çünki ben peynir yoğurt hastası bi insanım ama olsun bebisim iyi olsun da yapacak birsey yokYavrum benim ya cok gecmis olsun. Rabbim dusurmesin hastanelere. Nasil hirpalanmistir simdi. Insallah cabuk atlatir. Peki alerji surekli devam eden birsey mi yoksa belli bi yasa geldiginde geciyir mu
Bi sure illaki dikkat edilir onlar iyi olsunlarda insallah tez zamanda gecer canim.Saol tatlım hemde nasıl annesi gülüşüne kurban. 1yasina kadar geçebiliyomus canım inşallah öyle de olur bakalım ek gıdaya nasıl gecicez ne yiyecek bilmiorum ama süt ve türevlerini tüketememek benim için bile çok zor çünki ben peynir yoğurt hastası bi insanım ama olsun bebisim iyi olsun da yapacak birsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?