Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tabiki birtane :) ayranla yedim sisirdi gzl.
Pek yakinda gelicem ins.
24.12 pazar günü de 1 dilim pasta yerim esimin dogum günü. Yilbasinda malesef biyere gidemiyoruz evde kayinvalidemle esimle geciricez. Normal sofra aksam yemegi hazirlanir. O yüzden pasta hakkimi esimin dogum gününü sakladim :)

Evt biliyorm cnm bu aralar cok fenaym kendimi tutuyo halim bu eskiden neler neler yemistm dayanamayip
Ayran soda kürüne 1 hafta ara veriyim dedim canim ama 1 saat önce 2 yk yogurt limon pulbiber zencefil yaptm.. onuda meto ölmesin diye gecede calissin diye

Bugun esim evdeydi bide ben böle mal gibiydm butun gün.. Annem gene bisiler yazmis gel gibisinden onla yazistm moralsiz bir gün gecirdm desem yalan olmaz.. spor da bugun izin verdm kendime yarin devam..

Abla bide esim bilet aldi feribottan pazar 3 günlügne kaynanamlara bursaya gidiyoruz bayadir gitmediydik

Zaten o zamana 99 da gelmiş olacak

Ayyy çok heyecanlandım

Umarım hem benim hem takım adına hayırlı olur
Hadi bismillahhh diyelim

Insallah canimm ben inaniyorum cok güzel olucakk

Ah canim cok gecmis olsun insallah cabuk atlatir

Cok zor durum cnm anliyorm seni insallah cabuk atlatir 1 yasinda gecer bu alerjileride cok gecmis olsun

Canım bişey istemedi abla ananasıda ayak üstü yedim. Kızımın rutin kontrolü vardı boy kilo kontrole götürdüm. Oğlumu okuldan aldım. Alışveriş yaptım. Okullar haftaya cuma son gün yılbaşı tatiline giriyor 2 hafta sizin ordada öyle galiba :)

Kız geçmiş yediklerimizle kıyaslamaya kalkarsak benim yediklerimi sayfa almaz :)))
Biz artık kocaman göbekli mideli hantal şişkolar değiliz cnm
Kibar Kibar hanımefendi gibi yiyip biraz bişeyle doyuyoruz

Istersen yopurt pul biber limon kürüde yapabilirsin akşamları
Sanki akşam çok az yemiş gibi daha metoyu çalıştıracakmış :)))kız bırak mide dinlensinde vücut yağ yakmaya başlasın

Kuzum annen konusunda bişey diyemşcem ama niye seni zor durumda bırakıp huzursuz ediyor anlamıyorum

Oyyy başıma gelenler
Son haberle kalbime taş oturdu
Başımı nerelere vuram da gidemm

Kızın kontrolü nasıl geçti herşey normalmiymiş

Evet bizim burdada haftaya giriyor
Benim kızında cuma son iş günü
Daha biletini almadı uçaklar çok pahalıymış trene bakıyodu

Bugunku menüm
Sabah 06:30
Kasarlı tost 1 ıssırık arkamdan aglardı
2 zeytin
1 yumurtadan omlet
1 salatalik
1 domates
1kk peynir

Öğle 14:00
1 tabak bakla
1 kase yogurt
Salata

Akşam 19:00
1 tbk fırında karnıbahar
1 kase yogurt
Bol salata

Su 2lt
Spor eliptik 30dk 120
Leslie 3 mil 45dk 135
Normal yürüyüş 60 dk 60
Toplam 215
Pnrrr-12

Canım rakibem menün çok güzel afiyet olsun arada şaka yapıyom kızmadın inşallah :)
Güzel menü afiyet olsun canım
Bende kizi yatirip uyuyacagim herkese iyi geceler tatli ruyalar
İyi geceleri tatlım
Bende bugün lahmacun yedim afiyet olsun canım önce iki tane yetmezdi şimdi 1 lahmacunu zor yedim :)

Kızın kontrolü nasıl geçti herşey normalmiymiş

Evet bizim burdada haftaya giriyor
Benim kızında cuma son iş günü
Daha biletini almadı uçaklar çok pahalıymış trene bakıyodu
Yılbaşı tatili olduğu İçin yoğun ve pahalı olur abla Keşke 1 ay önceden ayarlasaydı yerini tr içinmi bilet bakıyor. Kızımın kontrolu iyi geçti çok şükür

Sporda menüde harika olmuş canısı

Canım rakibem menün çok güzel afiyet olsun arada şaka yapıyom kızmadın inşallah :)
Güzel olmayan menülere niye Güzel diyosunuzki

Yılbaşı tatili olduğu İçin yoğun ve pahalı olur abla Keşke 1 ay önceden ayarlasaydı yerini tr içinmi bilet bakıyor. Kızımın kontrolu iyi geçti çok şükür
Yok tatlım berlinde ana okulu öğrt.okuyor buraya gelicek

Aslında hep bakıyorda uygun bişey bulamadı
Dönüşü aldıda gidiş Yok :))

Kızlar bişey soracağım, bende kendi çapımda diyet yapıyorum.1,70 boyunda 67 kiloyum. 62 kilo sanırım benim için idealmiş.
Ne tür beslenme önerirsiniz bana?

Resmi sonuçlar açıklandı kızlar
Emek veren herkesi tebrik ediyorum
Eminim istersek daha iyisini yapabiliriz

Malesef 3 haftalık 1.liği başaramadık
Neyse 1 hafta ara vermiş olduk değilmi

Herkesden söz ve azim bekliyorum

Bu arada biz önceden kontrol edip beni listeye öyle ekledik
Yani ben girmesemde derece değişmiyordu

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 548. ETAP
( 8 Aralık - 15 Aralık )

TAKIM DERECELERİ

1..............1,293........ 7. TAKIM

2..............1,062........ 1. TAKIM

3................0.960...... 9. TAKIM

saol ablam inşallah benim kızimda biran önce atlatir. Helva ya gelince yapan yer fena güzeldi dayanamadım

Insallah canimm ben inaniyorum cok güzel olucakk

Ah canim cok gecmis olsun insallah cabuk atlatir

Cok zor durum cnm anliyorm seni insallah cabuk atlatir 1 yasinda gecer bu alerjileride cok gecmis olsun
inşallah canım çok saol biraz ugrasicaz o kadar belki daha çabuk geçer .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…