- Konu Sahibi Handandandan
-
- #238.601
Aynen tatlım Rabbim cümlesine şifa versin dermansiZ dert vermesin kimseye kızımın kaka yapmasi için beklerken alışveriş de yaptık minigime cokkk güzel bi sürü bi sürü şey aldı annesi :))Bi sure illaki dikkat edilir onlar iyi olsunlarda insallah tez zamanda gecer canim.
Gule gule iyi gunlerde giysin miniginAynen tatlım Rabbim cümlesine şifa versin dermansiZ dert vermesin kimseye kızımın kaka yapmasi için beklerken alışveriş de yaptık minigime cokkk güzel bi sürü bi sürü şey aldı annesi :))
Masallah canim 103 tenmi dustun 67 ye.. tebrik efiyorum seni.
Kork tabi bebeğim artık listedeyim
Kaçamak tabu benim için artık
Ama ben korkan değil dişli rakip isterim
sende istersen çok güzel verirsin
Yeterki haftasonu dikkat et pazartesi artı olma
Hangi detoksu cnm
Arka arkaya 3 gün zorluyor insanı hem etkisi daha az oluyor
Bence değişik günlerde 2 gün yap
Hüüü hüüüüü
bende 113.5 dan düşmüştüm 68 e
kilo veren herksi tebrik ederim
bıgün yoğundu biraz oğlum öksürdüğü için doktora götürdük falan .
soğuk algınlığı dedi.kardeşimin Hayır yemeğinde üşütmüşğm çocuğu.o öksürdükçe ben vicdan azabı çekiyorum ...
Yavrum benim ya cok gecmis olsun. Rabbim dusurmesin hastanelere. Nasil hirpalanmistir simdi. Insallah cabuk atlatir. Peki alerji surekli devam eden birsey mi yoksa belli bi yasa geldiginde geciyir mu
teşekkür ederiz teyzesi :)Gule gule iyi gunlerde giysin minigin
teşekkür ederiz canım ben beslenme më çok dikkat edicem inşallah kızımda en kisa surede atlatir bu alerji durumumu. İnşallah sana da Allah tez zamanda şifa versin canımEvet canım , hatta 59 a düşmüştüm de kortizon yüzünden yine aldım maalesef ama aldığım sadece tartıda belli neyseki :))
Valla aklımda henüz bir liste yok, hafta sonu araştırıp karar verecem. Yazarım buraya.
Dediğim gibi önce beynen hazırlanmalıyım, yoksa zorluyor detoks
Geçmiş olsun canım, vicdan yapma çocuktur evde koştururken de hasta olabiliyorlar. Tez zamanda iyileşsin inşallah
Geçmiş olsun canım, alerji zordur, bebek yaşta gelişen realsiyonlar genelde birkaç ay içinde sıfırlanabiliyor, tedavisinin çok iyi yapılması gerek, anneye de beslenme açısından büyük görevler düşer. Doktor detaylı olarak bilgilendirecektir ve yol gösterecektir sana. Bir de benim gibi cinsler var büyüdükçe alerjileri artan. Allah düşmanımın başına vermesin...
Birkaç ayda atlatırsınız hiç merak etme
WuhuhuRAKİPLERRRRR!!!!
Mefkurem
@Sweetyy83
KazanannnnnMefkurem
@Sweetyy83
@Pnrrr-20
Kazanannnnnn @Sweetyy83
@melegimve ben
@Poni Bon
Kazanannnnn @melegimve ben
@nanekekik
@asfarovski
@emoslandd
Kazanannnnnn @emoslandd
@eyledi
@Zey-has
@KocasininNarTanesi
Kazanannnnnn @Zey-has
kurbet
M mer_4260
Kazanannnnnkurbet
@Gelecektenumutluyum
@Trudi Canavan
@canan456
Kazanannnnnn @Gelecektenumutluyum
Oyyy kiyamam canim, gecmis olsun.Oncelikle herkese merhaba yorgunluktan bittim sabah 9dan akşam 8 e kadar disardaydik kızımın randevusu vardı bugün oda pert oldu 8 30 dan beri ağlıyor yorgun düştü ve uyudu eşimde saatlerce başını beklediğimiz kaka tahlilini hastaneye götürdü. Allah hem yokluğunu vermesin hemde hastanelere düşürmesin. Kızimin çoklu alerjisi varmış ne olduğunu ancak deneme yanılma ile öğrenicez kanda inek sütu alerjisine bakıldı sonucu yarın alicaz 3 hafta sıkı sut ürünleri diyeti dışarda yemek de yasak artık. Kızım dan kan almaları için masaya yatırdilar daha kolunu aciyorlardiki ben başladım ağlamaya. Attilar beni odadan ben dışarda devam ettimAllah başka dert vermesin bildirim i bile güç bela yazdım tel bi kapandı bi daha açılmadı maalesef
Tesekkurler canim.Oyyy kiyamam canim, gecmis olsun.
Hahah harikasin tatlım, ama hakkaten ben henüz alisamadim bile görüntüme, hâlâ aynaya bakarken şaşırıyorumMehlikatun cok sevindim.kiskandim imrendim vayy 90 kg bir obezken 65 kg normal bi hatun oldun heee okaca seni bi gorsun isi birakmazsa iyidir
Bi dene istersen canım, pisman olmazsin :)))Denemedim hiç
Sağol canısı, inşallah Rabbim hepinize nasip eder bu mutluluğu.Tum eksiye dusen arkadaslari tebrik ederim. Insallah bu hizla hedefimize ulasacagiz.Mehlikatun canim ozellikle seni tebrik ediyorum mezun oldun galiba. Umarim bir daha hic kilo problemin olmaz. Artida olan arkadaslarda moral bozmak yok. Yarin yeni bir gun saglikli beslenmeye devam daha birsey bitmis degil haftaya o artiyi silip supurursunuz.
Anlaticam tamam :)))Canim kendinke gurur duyormusun, cok super kilo vermissin. Darisi burdaki herkesin basina. Bize kilo verme hikayeni anlatsana:)
Kuzum benim yaaOncelikle herkese merhaba yorgunluktan bittim sabah 9dan akşam 8 e kadar disardaydik kızımın randevusu vardı bugün oda pert oldu 8 30 dan beri ağlıyor yorgun düştü ve uyudu eşimde saatlerce başını beklediğimiz kaka tahlilini hastaneye götürdü. Allah hem yokluğunu vermesin hemde hastanelere düşürmesin. Kızimin çoklu alerjisi varmış ne olduğunu ancak deneme yanılma ile öğrenicez kanda inek sütu alerjisine bakıldı sonucu yarın alicaz 3 hafta sıkı sut ürünleri diyeti dışarda yemek de yasak artık. Kızım dan kan almaları için masaya yatırdilar daha kolunu aciyorlardiki ben başladım ağlamaya. Attilar beni odadan ben dışarda devam ettimAllah başka dert vermesin bildirim i bile güç bela yazdım tel bi kapandı bi daha açılmadı maalesef
Tatlım Benim yaaaTek tek alıntı yapamadim çok Üzgünüm bende yorgunum yarın kendime gelirim inşallah yarın memleketten babam gelecek sabah erken kalkıp evi toparlarim bugün öylece bırakıp çıkmıştık. Ben tartılmadan 2 saat önce yarım litrede fazla su icmisrimMefkurem abla bu ara sabaha karşı midem bulanıyor tarti da pijamalarimbirde da vardi maalwsf hastane icin acelwden tartildim 15 günü geçti regl olmadım arti değilim aslında sadece aynı gibiyim sanki bu hafta daha düzenli olacam bakalım kahvaltımı erken saate alıp öğle ogunude ekleyim diyorum ne dersin farkeder mi
Neler yaptın yine canikom son günlerde hep yoğunsunSlm kızlar bugun cok yogundu benim için 2 saate isim biter herhalde o zmn gecmisi okuyacağım
Helvayı bugünlük görmüyorumMenümude unutmadan yazayım
Emziren anne menüsü
Saat 07.30
Tost
1 Kıymalı yumurta
Salatalık
1 cerry domates
Saat 14.00 öğle (2 te kadar hastaneden ayrılmadik birsey atistiramadim)
Izgara balık
Yesil Salata
Haşlanmış brokoli salatası
3 kaşık irmik helvası
20.00 akşam
2 kiymali domatesli yumurta
2 litre su spor yok sadece 10 saat ayaktaydim o kadar
lahmacun için doğru gün zaten cnm afiyet olsun heralde 1 tanedir :))Herkesi tebrik ediyorum
Kaptanim ben bugün lahmacun yedim kendimi ödüllendirdim. Zaten ayda 1 kere serbest karatayda ve ben daha hic yemedim 5 aydir. :)
Cnm cikti resimleri bitirdim. Albüm düzenlicem ondan sonra bittim. Ins haftaya sizlerleyim
Senin ne alerjin var cnmGeçmiş olsun canım, alerji zordur, bebek yaşta gelişen realsiyonlar genelde birkaç ay içinde sıfırlanabiliyor, tedavisinin çok iyi yapılması gerek, anneye de beslenme açısından büyük görevler düşer. Doktor detaylı olarak bilgilendirecektir ve yol gösterecektir sana. Bir de benim gibi cinsler var büyüdükçe alerjileri artan. Allah düşmanımın başına vermesin...
Birkaç ayda atlatırsınız
Menü çok güzel canısı maşallah kaçamakda yokMenüm
07:19 bir yumurta, 1 dilim peynir, 5 zeytin, domates salatalık közlenmiş biber ve 1 dilüm çavdar ekmeği
09:35 yeşil çay
10:20 sade türk kahvesi ve 2 kuru incir
12:30 6 yk ekşili köfte
14:00 yeşil çay
16:10 bir çay bardağın tarçınlı süt ve 1 mandalina
19:00 bir kepçe mercimek çorbası, turp-tere ve 60 gr ızgarada pişmiş dana eti
3 lt su içimdi, dukan bira 2. Gün
Çok sinirli olduğumdan kendimi sakatlamama adına sporsuzum
Gezmelerdemiydiniz cnm neler yaptınızBugünki menüm
Sabah 8:00
Yumurta, 1 kk kaşar, yarım simit, 1 b çay
Öğlen 14:30
bol yeşillikli lahmacun, 1 ayran
Akşam
1 kase ananas
1 buçuk lt dukan bira
45 dk yürüyüş 45 puan
30 dk cardioPnrrr-12
Bugün çok yoğundum hiç oturamadım eve geldim biraz spor yaptım. Çocukları banyo yaptırdım. Yemeğimi hep ayak üstü yedim çocuklar uyuyunca bende yatacam
Bende tebrik ettiydim amaHahah harikasin tatlım, ama hakkaten ben henüz alisamadim bile görüntüme, hâlâ aynaya bakarken şaşırıyorum
Bi dene istersen canım, pisman olmazsin :)))
Sağol canısı, inşallah Rabbim hepinize nasip eder bu mutluluğu.
Anlaticam tamam :)))
Tesekkur ederim canim.kurbet ayrıca çok tebrik ederim
Oyyy pınarcık bugün götürmüş malı :))Menüm:
10:30 1 hurma, 2 kuru kayisi, 1 bardak sirkeli ilik Su
12:00 1yumurta, 1avuc tavuk, 1kk peynir, 5zeytin, 2yk yogurt, 1 tk zeytinyag, ketentohumu, 1ceviz (hepsiyle salata tarzinda karisim)
16:00 1 sütlü kahve, 4 kare bitter cikolata (buda benim cuma kacamagim olsun)
18:15 2 kepce karnibahar brokkoli corbasi, tavuk dönerli Salata, 4 yk kapuska, 4 yk yogurtlu patlican
20:00 ceyrek Ayva, 1hurma ( bu aralar cok fena tali krizlerm var gecistirmeye calisiyorm ama cok zor of )
2 fincan adacayi
2fincan isirgan otu aslanpencesi cayi
2,5 lt Su
30 dk n.t.yürüyüş
Hareketli olmak tabiki güzel bişey cnmBugün en fazla iki saat oturabildim benden iyi spor yapanmı varşimdi oturdum bu arada bugün dukan birası yaptım 1 buçuk lt içtim bakalım nasıl etkisini yarın görecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?