- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.361
Hos buldum poniiiiiBi de üzülüyo yaa
tebrkler canımm
Aramıza hoşgeldin eliff bn poni
Harika9lara az kaldı
Sevdin dokuzları tebrkler canım
Bende gecen hafta yaptim 1 kilo verdim 4 gunde sonra biraktim tiksindim hurmadan sonrada bi kilo daha fazla ciktim bugun tartida ödem herhaallGeçen hafta 79.8
Bugün 78
Fark 1.8
Hurma diyetine ara verdm kızlar sinüzitm tuttu reglm keslmesin diye de ilacımı alamıyorum bugün normal beslenicem
Bnm için bundan sonrası önmli bakalım artı olmadan atlatabilecek miyimBende gecen hafta yaptim 1 kilo verdim 4 gunde sonra biraktim tiksindim hurmadan sonrada bi kilo daha fazla ciktim bugun tartida ödem herhaall
Bence güzel fikir cnm pınar için zor olmazsa iyi olur
Sağlıklı beslenmek gevşeme değilki güzelim
Belki prş leri detoks tarzı bişey olabilir
Zaten sporda gelecek
Tahini ne kadar yediğin önemli :))
Normali 1-2 tatlı kaşığı
Her gün 1 kase yersen benim gibi alman normal olur :))
Kız senin kilon bizden az zaten :))
Sen bizden önce olursun
Çamaşırı haftasonu halledersin cnm
Misafir vardı güzelim yoksa burda hazır ve nazır olurdum :))
Pınarım eğer senin için zor olmazsa 2 grub yapabilirsin kalabalık değiliz
Üst grubta sonuncu olan sonraki hafta alt gruba düşer
Alt grubta 1.olan yukarı çıkar
Grub isimleri senin fantazine kalmış :))
Yada öneriler gelebilir
Daha önce hiç pattis yaptınmıdın canom
Hiç denemediğim şeylere ben cesaret edemiyorum içeriği riskliyse
Ayran aşı bunlardan biri
Dedikleri kadar etkisi olacağını sanmıyorum cnm
Ben tr de güzellik merkezine gitmiştim bide 1000 euro verdim
Güye hem zayıflama incelme bide kilo almama garantisi vardı
Bi makineyle masaj yapar gibi yapıyolardı
Sonuç negatiffff :))
Parana yazık olur
bugün kim aç değilki
Haaaaariiiiiiikaaaaaaa
Ayyy inş.herkes güzel eksiler görür
Münasebetsizmiş canom hiç takılma
Evlenmek planlanan bişey değilki
Insan evlenmiş olmak içinde evlenmez
Hiç aklında yokken karşına biri çıkar bşrden fikrin değişir
Nazarmı değiyor acaba cnm okusaydın iyice
Olsunnn haftaya gelir güzelim sıkma canını
Menü çok güzel olmuş canom
Tabi su bşrazdaha olsa ve sporda olabilseydi yıldızlı olacaktı
Ama bugün uzun süre dışardaydın heralde
Yine herkesi gönderdim takım tek başına bana kaldı
Ben yarın biraz yoğun olacam
12 de biyerde randevumuz var 11 de falan evden çıkmamız lazım
O yüzden normalden erken kalkıp erken tartılmam lazım
Benim tartı saati 11.30 -12 00 falandı
Bide sabah geç kalkmak bana iyi geliyor
Cumaları o yüzden geç kalkmaya çalışıyorum :))
Ordan ne zaman döneriz bilmiyorum
Yolda bakmaya çalışırım ama arabada teli okumak çok midemi bulandırıyor
Sonrada 17.00 de başka bi yerde randevu var
Son olarakda akşam işe gidilecek :))
Günaydn herkese. Bizde okullar kar nedenyle tatil edildi evdeyim
Arkadaşında ne o öyle beddua eder gibi
Genec hafta: 81.2
Bu hafta : 79.8
Fark : 1.4
Yüzde: 1.72
Bana ne canım siz düşününherkes 100g verse yeter bana -0.26 ile giriyorum
Canan ria mı taktiracaksin zaten öncesinde test yaparlarsa emin ol canım bı kan testi yaptır
Pehh o ne ki hergun yıkanıyor neredeyse
Bugun zaten söndü dimi isabet olmuş
Bizede yolla kardan
Ooo günaydın güzel ekşi
aramiza hoşgeldin bebek yok sanırım evlilikle kilo almak çok favori hepimiz yaptıkşimdi pıtır pıtır gider onlar
Tuğçe sen ne iciyon kuzum ne bu enerji
Hmm sonuc ne cikacak merak ettim. Boyle giderse bende goturecegim.
Cok guzel eksi tebriklee
waaww tugce ne ysptin sen masallah tebrikler
çok güzel vermişsin canım maşallah
geçen cuma 104,9
bu cuma 103,3
aradaki fark 1,6
yüzde % 1,53
kızlar nasıl çok mutluyum
Canım valla konyada ayaz birseye benzemez çıkamadık o yüzdenO 16 dk 45 dk ya çıksın artık kuzummm, yaptıkça hoşuna gidecek huzur bulacağın tek şey spor olacak 1-2 ay sonra. Öncelikli olarak beden ve ruh sağlığın için, sonrasında da kilo vermek için. Hadi bakalım bekliyorum o günlerin gelmesini, güveniyorum sana :)))))
Pattisss pattisss, afiyet olsun
Eşinin işlemlerinin hallolmasına sevindim canım, gözünüz aydın. Tabii ben Adana hava şartlarına göre yorum yapıyorum, sen de oğlan da üşümeyin tabiiki de. Yazdıysan kaçırmış olabilirim, nasıl bir sürpriz yapacaktın eşine
Kızzz sabit dur da ip atla bariLeslie yapabilirsin aslında, bu leslie ne kadar ünlü yav :)
Diyet moduna giremiyorum yaaa, o yüzden pattis niyetimi haftaya erteledim. Zihnen hazırlıyorum kendimi.
Evet aslında boşuna stres yapıyorum ama takıntılı insanım. Kendime ediyorum işte.
Bir program insan vücudunda 2 kere fayda gösteriyormuş. Sonrasında aynı etkiyi yaratmıyormuş. Yaparken zorlanmadığım ve zevk aldığım cacık-salata detoksum vardı, artık hiç işe yaramıyor. O yüzden farklı programları denemek lazım. İlk sırada pattis, sonrasında hurma düşünüyorum, sonrasında da nadasa normal beslenmeye döneceğim tekrar. Kendimle inatlaşmanın bir anlamı yok. Anladım sayenizde bunu:)
Bİr şeyi yaparken 'ben bunu yapamam' dediğiniz an yapamazsınız zaten. Ben çok denedim bunu. En basiti sporda karın hareketlerinden nefret ediyorum. Bacakları havada tutup, mekik çekmek falakadan beter. Dedim Tuğçe boşuna inatlaşıyon, bu hareket yapılacak bu göbek gidecek. Bu sözden sonra yapabilmeye başladım, hala sevmiyorum o ayrı
Olur da kısmet olur evlenir, çocuk sahibi olursam fast food, kola, hazır meyve suyu, bisküvi,çikolata hiçbirinin tadını bilmeyecek. Oturup birlikte sağlıklı şeyler hazırlayacağız. Sağlıksız olarak izin sadece alkole var, anası kılıklı olsun
Afiyet olsun, ben de kayfe içiyorum şu an. Kahvenin öncesinde ve sonrasında 1 bardak su içmeyi unutmuyoruz. Bu da dipnotumuz
Tüm gece uyumadık neredeyse kaç gündür zombi gibi oldum dolu iş var evde oğlanın çamaşırını yıkamam lazım yarın memlekete gideceğiz ben ne mi yapıyorum geçmişi okuyorumOğlum uyumuyor aglıyor napcam bilemedim: (
canım 98 hamile kaldımMasallah kizinapeki ne zamandir var ve ne kadar zamanda ne kadar kilo aldinn
Maşallah zeyneb çok iyi gidiyorsun darısı başıma bende resim çekecektim güya sağlık ocagına giderken hızla tartıldım çıktımKilo bildirimi
Cuma 86.3 kg
Bugun 84.6
Fark 1.7 kg
Yuzde 1.9698
ayy evet parti yapacağız demiBi de üzülüyo yaa
tebrkler canımm
Aramıza hoşgeldin eliff bn poni
Harika9lara az kaldı
Sevdin dokuzları tebrkler canım
Bence olmuşOldu mu kiiii
süper canımKilo bildirimi
Cuma 86.3 kg
Bugun 84.6
Fark 1.7 kg
Yuzde 1.9698
Bana evlen diyenlere bulunda evleneyim derdim susarlardiDaha önce hiç pattis yapmadım canım, haftaya ilk deneyimim olacak. Tadı farklı şeylerde çok ön yargılı oluyorum ben, bir de sabah yoğurtlu menülerde:)
Dünden beri hypoxi' ye bir takıldım. internetteki bilgiler çok cazip ama nolur bilmiyorum. Açıkçası büyük para dökecek durumum da yok. Zaten spor yapıyorum yeterince, çok şükür sarkmam çatlamam hiç olmadı. Bleki burda kendisi ya da yakını yaptıran vardır diye sorayım dedim.
Bazı zamanlar insan kendini yalnız hisseder ya hani, çevrendeki herkes hiç olmamış gibi. Arkadaşımın o cümlesinden sonra öyle hissettim. Sporda çok sessizdim, eve gittim anneme sırnaşmadım. Dedim Allah bilir ne dert ediyorsun vur kafayı uyu. Sabah da şubeye geldim, bizimkiler 'hadi evlen de düğününde oynayalım' demezler mi noluyoruz ya hayırdır dedim.
Ama kısmet işi yani, oturup özel çaba sarfedemem sonuçta.
Randevular hastalık ya da kötü bir şey için değildir inşallah kaptaniçem. Bugün seni yorucu bir gün bekliyor anlaşılan. Kolay gelsin.
Oyyy ne güzel keşke bende de tatil olsaydı :)
İşte insanların ağzı torba değil ki büzesin :)
Oooo spor rakibem (henüz olamasa da ) muhteşem bir farkla karşımızda. Maşallah
Dün sabah ve akşam protein yedim sadece. Özel pek de bir şey yapamadım. Ama çok mutlu oldum, çünkü dün sabah -600 düm.
Teşekkür ederim canım
Maşallah, süpersin tatlım... Bu hafta gayet iyiyiz sanki ne dersiniz..
Bu hızla devam, fit hanımlarız çünkü biz
Çok geçmiş olsun canım ilaç falan verdiler miKızlar kar altında doktora gittik çok bi geceydi yavrum çon agladı kulağı dolmuş ondan ağrıyormuş pamukçukda olunnca agrı çok yapmış inşallah soğuk almaz hava soğuktu baya taksi filanda bulamadık yürüdük 10 dk lık yoldu ama . şimdi uyuttum inşallah uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?