Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçen hafta 79.8
Bugün 78
Fark 1.8

Hurma diyetine ara verdm kızlar sinüzitm tuttu reglm keslmesin diye de ilacımı alamıyorum bugün normal beslenicem
Bende gecen hafta yaptim 1 kilo verdim 4 gunde sonra biraktim tiksindim hurmadan sonrada bi kilo daha fazla ciktim bugun tartida ödem herhaall

Daha önce hiç pattis yapmadım canım, haftaya ilk deneyimim olacak. Tadı farklı şeylerde çok ön yargılı oluyorum ben, bir de sabah yoğurtlu menülerde:)
Dünden beri hypoxi' ye bir takıldım. internetteki bilgiler çok cazip ama nolur bilmiyorum. Açıkçası büyük para dökecek durumum da yok. Zaten spor yapıyorum yeterince, çok şükür sarkmam çatlamam hiç olmadı. Bleki burda kendisi ya da yakını yaptıran vardır diye sorayım dedim.
Bazı zamanlar insan kendini yalnız hisseder ya hani, çevrendeki herkes hiç olmamış gibi. Arkadaşımın o cümlesinden sonra öyle hissettim. Sporda çok sessizdim, eve gittim anneme sırnaşmadım. Dedim Allah bilir ne dert ediyorsun vur kafayı uyu. Sabah da şubeye geldim, bizimkiler 'hadi evlen de düğününde oynayalım' demezler mi noluyoruz ya hayırdır dedim.
Ama kısmet işi yani, oturup özel çaba sarfedemem sonuçta.

Randevular hastalık ya da kötü bir şey için değildir inşallah kaptaniçem. Bugün seni yorucu bir gün bekliyor anlaşılan. Kolay gelsin.

Günaydn herkese. Bizde okullar kar nedenyle tatil edildi evdeyim

Oyyy ne güzel keşke bende de tatil olsaydı :)

Arkadaşında ne o öyle beddua eder gibi

İşte insanların ağzı torba değil ki büzesin :)

Genec hafta: 81.2
Bu hafta : 79.8
Fark : 1.4
Yüzde: 1.72

Oooo spor rakibem (henüz olamasa da ) muhteşem bir farkla karşımızda. Maşallah

Hmm sonuc ne cikacak merak ettim. Boyle giderse bende goturecegim.

Cok guzel eksi tebriklee
waaww tugce ne ysptin sen masallah tebrikler

Dün sabah ve akşam protein yedim sadece. Özel pek de bir şey yapamadım. Ama çok mutlu oldum, çünkü dün sabah -600 düm.

çok güzel vermişsin canım maşallah

Teşekkür ederim canım

geçen cuma 104,9
bu cuma 103,3
aradaki fark 1,6
yüzde % 1,53
kızlar nasıl çok mutluyum

Maşallah, süpersin tatlım... Bu hafta gayet iyiyiz sanki ne dersiniz..

Bu hızla devam, fit hanımlarız çünkü biz

Canım valla konyada ayaz birseye benzemez çıkamadık o yüzden öyle bi saç azıcık kesim fön falan düşünmüştüm ama kısmet değilmiş

Kızlar kar altında doktora gittik çok bi geceydi yavrum çon agladı kulağı dolmuş ondan ağrıyormuş pamukçukda olunnca agrı çok yapmış inşallah soğuk almaz hava soğuktu baya taksi filanda bulamadık yürüdük 10 dk lık yoldu ama . şimdi uyuttum inşallah uyur

Asimizi olduk geldik insallah ates yapmaz geceden uykusuzum biseyler atistirip yaticam. Herkes ekside galiba tek tek alintilayamadim tebrikler herkese

Bana evlen diyenlere bulunda evleneyim derdim susarlardi ise yarıyor bu taktik. Herşey nasip kısmet meselesi doğru kişi ile evlilik cennet ama tam tersi de cehennem. Ben derim hep evlilik bir kumar. Benim eşim Suriyeli evlenirken neler neler dediler bana bir bilsen ama çok şükür üç yıl oldu çok mutluyum. Ha kavga etmiyor muyuz dersen ederiz hatta dün gece de küstüm

Çok geçmiş olsun canım ilaç falan verdiler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…