- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.401
Ha seninkiler bulursa okötüymüş ben de görücü usulüne karşıyım ama tanıştırma ya karşı değilimCanım ben bulun da evleneyim dersem bir günde 10 tane getirirler kapıma. Ama ben görücü usulü istemiyorum, kendim bulayım kendim edeyim misaliDediğin gibi herşey nasip. Allah mutluluğunuzu daim etsin, kavga sebebini okudum. Bir bekar olarak yorumsuzum Allah gönlünüze göre versin
Evet canım ya senin takvimi görünce öyle özeniyorum ki sanki evde 7 aylık öküzü olan ben değilimkız bizde de isteyen tarafti ben istemiyor dum Allah istediğini kabul etti yolu yariladik sayiir
Bende tam tersi hemen dalıp heme. Uyananlardanım oğlumda öyle çabuk dalıo ıykuya ama hemende uykuyu alıyor bende kız kardeşlerim gelsin yiğiti verip uyucsmBen gündüz uykusuna geç dalarım sırf bu yüzden gündüz uyumuyorum çünkü beş dakika kesmez benieşime diyorum memlekete gidince emiri bırakacağım bizimkilere babaanneme gidip uyuyacağım diyorum iyi fikir mutlaka yap diyor
Daha ne olsun kız ayçaGenec hafta: 81.2
Bu hafta : 79.8
Fark : 1.4
Yüzde: 1.72
Evi topladım kız oğlanı giydirdim yedirdim uyuttum o kadar da tembel değilim ya huGerçekten zor bı bölüm mu ve hocalar gerçekten heryeri bahsedildiği gibi kafayı siyirmis mı
ooo süper canım
Yedimvalla bugün tartıda gördüğüm rakama şok oldum ama
Güzel gitmiş
Poni kız dikkat et hurmadan sonra
Geçmiş olsun KV nasıl şimdi
Geçmiş olsun kulak çok zormuş kardesimde çok olurdu
Uykusuzluktandir
Ooo maşallah valla
en faydalisi evi biz toplarızyürü biraz hareket et sonra tartil sağı solu toplamış olursun :)
olmaz canım genelde üçlü aşılar yapıyor bu ara asi yapmaz
Evet öküzler erkekler minikken bile öküz benimki dün kızların kulağının dibine gidip zorla geyiriyorergenlikte ne olur acaba
Canan o menülerle ekşi çıktıysa varya bı dikkat etsen neler olacak
hahaavalla benim eşim çok istiyordu geçen ay dedim tmmm adamı bı korku sardı vazgeçtim diyor oldu dedim sana göre değil oğlumun kardeşi olacak ama yaza erteledim kısmet
Hoşgeldin elifcim bende ZühalAdım eliff 1 yıllık evliyim evlendikten sonra birdn cok kilo aldim hele son aylarda cok kilo aldim doyet yapiyim dedimce daha cok aldim evlendigim de 58 kiloydum suan 72 olmusum sonra doktora gittim kan degerlerime baktirdi. tiroid tembelligi ve İnsülin direncim varmis 3 aydir ilac kullaniyorum istahim azaldi cok şükür 166 boyumdayim ve 21 yasimdayim ilk hedefim 65 insallah sonrasinda 60 en son hedefimde 55 de sabit kalip korumaya almak yardimlarinizi ve desteklerinizi bekliyorjm
Yok canım benim uykum ağır maalesef bazen oğlan baya ağlıyor beni uyandırmak içinBende tam tersi hemen dalıp heme. Uyananlardanım oğlumda öyle çabuk dalıo ıykuya ama hemende uykuyu alıyor bende kız kardeşlerim gelsin yiğiti verip uyucsm
Anacım mutlu olunmıyacak bi rakam değilkiGünaydınnnnnn
Hiç beklemediğim bir sonuç aldım. Ne olduysa dünden bugüne oldu ama takımım adına çok mutluyum... Kendi adıma da mutluyum yahuuuu
Geçen cuma 62,8
Bu cuma 61,6
Aradaki fark 1,2
Yüzde % 1,91
Valla birşey diyecektim de kesin kkdan ilelebet atilirimBanane yaaaaaa ben bebek istiyordumakşam adama tecavüz mü etsem
Benimkinde tek umudu kendine aşık bir kız oğlun hep seni sevmiyor diyo sadece oyun oynarken pas veriyor babaya diğer türlü babasının beni öpmesine filan çok sinirleniyorEvi topladım kız oğlanı giydirdim yedirdim uyuttum o kadar da tembel değilim ya hubenimki istiyor hele kız deyince gözlerinin içi gülüyor ama beni düşünüyormuş beyefendi
Anammmmgeçen cuma 104,9
bu cuma 103,3
aradaki fark 1,6
yüzde % 1,53
kızlar nasıl çok mutluyum
aynen ablaAnammmm
Maşallahhhh fatmacım
Biz 1.5 dedik 1.6 gelmiş
Artık düzenli ekside olman çok güzel canomgunaydiiinnnnnn
gecen cuma 99.200
simdiki cuma 98.400
fark _800
benim alt komşum öyle ben ondan önce uyanıyorum kızının sesine baya gecduyuyorYok canım benim uykum ağır maalesef bazen oğlan baya ağlıyor beni uyandırmak için
Kız kardeş candır ya gelsinler sevsinler yeğenlerini sen de keyfine bak. Benimki çarşamba baktı ben de ağda falan yaptım. Şimdi dis bulguru için hazırlık yaptılar afiş malzeme falan memlekete gidince eğlence var
Vayyyy poni coşmuşGeçen hafta 79.8
Bugün 78
Fark 1.8
Hurma diyetine ara verdm kızlar sinüzitm tuttu reglm keslmesin diye de ilacımı alamıyorum bugün normal beslenicem
Tekrar hoşgeldin diyelim o zaman nigarımSelam kızlar hayırlı cumalar bidaha gitmemek üzere geldim inşallah bu sefer
Mefkurem güzeller güzeli kaptanım 76.2 olmuşum ama söz son artı olacak bu
Karne töreni var oraya gidicem şimdi gelince görüşelim
Çok geçmiş oldun zeynebim demekki bi derdi varmış yavrucağınKızlar kar altında doktora gittik çok bi geceydi yavrum çon agladı kulağı dolmuş ondan ağrıyormuş pamukçukda olunnca agrı çok yapmış inşallah soğuk almaz hava soğuktu baya taksi filanda bulamadık yürüdük 10 dk lık yoldu ama . şimdi uyuttum inşallah uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?