- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #244.321
Selam bayanlar bende katilmak istiyorum aranizaa
Merhaba hoşgeldin. İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen, formu doldurabilirsin.[/QUOTE gunaydinnn okudum ama nasil form doldurabiliriz bilmiyorum
Biraz önce paylaştığım formu cevapla de canım baştaki ve sondaki QUOTE yazan yerlerı sil soruları cevaplaGunaydinn okudum ama nasil form doldurabilirim yeni üyeyim daha pek bir bilgim yok
cok sagollBiraz önce paylaştığım formu cevapla de canım baştaki ve sondaki QUOTE yazan yerlerı sil soruları cevapla
Bana ne canım siz düşünün@Pnrrr-20 pınarrr kocişten ayrılamıyonmu kızzz:)) özleniyosun fıstığım
@Sweetyy83 sevilay senden ne haber kuzucuk
North River kız bahar haftaya sen listeye girecen diye açığı kapatmak için bizim daha çok vermemiz lazım
Dua et de dereceyi etkilemesin
Anaaa hemen bay baymı dicen
Dur kızzz daha karpuz kesecekdik
Aman hedefine biran önce ulaş güzelim
Bizde seni kıskanıp azimli oluruz
Öğlen çorba var demişin ya onun için dediydimpro değil diye
Canan ria mı taktiracaksin zaten öncesinde test yaparlarsa emin ol canım bı kan testi yaptırSelam Kızlar
dün ben gebelik testi yaptım2 çizgi çıktı
ama çizgiler olması gereken yer de değildi.tabi benim kafa 1 milyon.bebeğim daha 7.5 aylık.öteki 3.5 yaşında. Ufağı emzirmeyecek büyükle ilgilenemeyecek.üst üste sezeryan nasıl olur.okula zaten yeni başladım.falan.nugün bi dha test aldım.normal herşey. Tek çizgi.meğer dünkü test bozulmuş.anlatamam dünden beri nasıl korktum.
Ama bu bana ders oldu.pzt.hemen tedbirini alaçam.c
Pehh o ne ki hergun yıkanıyor neredeyseOfff 3 yığın camasır var. Camasır askısı dolu. Odam darma duöan. Uykum var. İş var neresınden tutucagımı bilemedim ben
Bugun zaten söndü dimi isabet olmuşGünaydn herkese. Bizde okullar kar nedenyle tatil edildi evdeyim
Ooo günaydın güzel ekşiGenec hafta: 81.2
Bu hafta : 79.8
Fark : 1.4
Yüzde: 1.72
aramiza hoşgeldin bebek yok sanırım evlilikle kilo almak çok favori hepimiz yaptıkAdım eliff 1 yıllık evliyim evlendikten sonra birdn cok kilo aldim hele son aylarda cok kilo aldim doyet yapiyim dedimce daha cok aldim evlendigim de 58 kiloydum suan 72 olmusum sonra doktora gittim kan degerlerime baktirdi. tiroid tembelligi ve İnsülin direncim varmis 3 aydir ilac kullaniyorum istahim azaldi cok şükür 166 boyumdayim ve 21 yasimdayim ilk hedefim 65 insallah sonrasinda 60 en son hedefimde 55 de sabit kalip korumaya almak yardimlarinizi ve desteklerinizi bekliyorjm
Tuğçe sen ne iciyon kuzum ne bu enerjiGünaydınnnnnn
Hiç beklemediğim bir sonuç aldım. Ne olduysa dünden bugüne oldu ama takımım adına çok mutluyum... Kendi adıma da mutluyum yahuuuu
Geçen cuma 62,8
Bu cuma 61,6
Aradaki fark 1,2
Yüzde % 1,91
Açlıktan uyuyamıyorum yaa
Ne okuyorsun elifAdı:Elif
Yaşı:21
Evli/bekar:taze evlii
Çocuk/yaşları:yok
Emziriyormusun: hayır
Meslek: okuyorum
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy:166
Kilo:72
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :tiroid tembelliği ve insulin direnci
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Evet gercekten evlenince ister istemez aliyor insan kilooBana ne canım siz düşününherkes 100g verse yeter bana -0.26 ile giriyorum
Canan ria mı taktiracaksin zaten öncesinde test yaparlarsa emin ol canım bı kan testi yaptır
Pehh o ne ki hergun yıkanıyor neredeyse
Bugun zaten söndü dimi isabet olmuş
Bizede yolla kardan
Ooo günaydın güzel ekşi
aramiza hoşgeldin bebek yok sanırım evlilikle kilo almak çok favori hepimiz yaptıkşimdi pıtır pıtır gider onlar
Tuğçe sen ne iciyon kuzum ne bu enerji
İlahiyat okuyoruummNe okuyorsun elif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?