Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iyi geceler kızlar neler olmuş takımlarda böyle üzüldüm doğrusu azim güzel birsey ama hırs hele böylesi bana göre değil

Ölüyorum yorgunluktan ama geçmiş bitene kadar direndim. Yarın diş bulgurumuzu yapacağız inşallah bir sürü hazırlık oldu inşallah ağzımızın tadı kaçmadan yaparız çok heyecanlıyım

Bir de bugün oğluma hediye altın künye geldi misafir varken takalım dediler onlar gidince baktık ucu yok takarken olduğuna eminim. Evi aradık parçayı bulamadık umarım yutmamistir

Aslında çok dengeli beslenmeye çalıştım ama menü yarın yazayım inşallah bana müsaade iyi geceler

Çok geçmiş olsun güzelim aman dikkat et
teşekürler canım ama dün aşısı vardı biraz da diS huzursuzlugu kızım doğduğunda n beri ilk kez 38.5 lari gördüm çok korktum valla Allah tan annemler benimleudi beni inanılmaz rahatlattilar kızımla da ilgilendiler oda kendine geldi

Çok şükür abla düştü ama ilk kez ateşi bu kadar yükseldi inanılmaz modum düştü korktum da iyi ki yanlız değildim ailem vardı ama yoruldum bugün hemde çok geceden de uykusuzum üstüne demin elde çamaşır da yıkadım :)
Sağol kuzum ben alışkınım uykusuzluğa etkilenmiyorum artık üç yılda direnç kazandım
bende uykusuzluga alışkınım zaten 24 saat nöbet usulü çalışıyordum ordan da aliskanlik var. Oğlusun da inşallah rahat gece geçirir

Oda çok zor canım ya benim kuzenim öyle oldu maaş teke düştü düğün borçları resmen kız yaptı askerliği oğlan yattı
bizde de öyle oldu nerdeyse maaş tek üstüne eşimin askerlik masrafı :) 63 kilo dan 56 kiloya düşmüştüm tek kaldım 6 ay kimse yoktu yanımda annemler bi kaç kez memleket ten geldi sadece gelinimjz ikinci bebeğe hamileydi ilki 17 aylık derken annemler baktılar çocuğa ben de maalesef bir başıma kaldım eşimin ailesi zaten hakgetire aramadilar bile nerdeyse sonrada onlar aradi ben açmadim :) kaza yaptım araçla berbattı o kısım karşı taraf çok cirkefti. O zaman eşimi inanılmaz aradım ama bitti şükür hepsi :)

Ne olMuş fatma ben birseyler mi kaçırdım açaba gündüz giremedim inşallah oğlus birsey yutmamistir benim kızım kocaman peçete parçası yutmus bezinde görünce beynim yandı resmen :)

O kadar karnıbahar brokoliyi yersen öyle olur :))
Şu petibörler ne zaman bitecekkk

Başkalarına takılma cnm biz kendi motivasyonumuzla ilgilenşyoruz
Amacımız eğlenerek kilo vermek

Diş bulgurunuzda hayırlı olsun tatlım
Yok Yok kesin yutmamıştır küçük parça biyerlerde düşmüştür

Ne olMuş fatma ben birseyler mi kaçırdım açaba gündüz giremedim inşallah oğlus birsey yutmamistir benim kızım kocaman peçete parçası yutmus bezinde görünce beynim yandı resmen :)
Bizde bi sorun yok cnm herşey yolunda :))

İyi akşamlar kızlar bişey soracam bulaşık makinası aldım yarın servis gelecek aldığım makina dolap İçin ama dolabım boyu küçük makina 82 cm mutfak dolabı 71 cm napacaz bilmiyorum dolabın altında boşluk var keserlerse olur ama o işi yapmıyorlarmış. Ben bu ankaste bulaşık makinasını mutfak dolabı dışında kurun desem kurarlarmı acaba bide mutfak Çeşme’sine yakın bir yere kurdurmak istiyorum. Gider hortumu ve suyu mutfak Çeşme’sine bağlayabilirlermi. Kaç gündür düşünüyorum napacaz keşke normal bir makina isteseydim. @mefkurem abla sen buranın şartlarını bilirsin. Canım sıkılıyor kaç gündür
Mefkurem abla

38.5 çocuk için çok yüksek sayılmaz cnm onların vücudu kaldırır bunu
Neyseki geçmiş bitmiş
Herkes gittimi sizde kalan oldumu

Kuzum sen nereye dersen oraya kurarlar heralde
Keşke siz kesiverseydiniz alt tarafı
Mutfağın nasıl bilmiyorumki başka yerde pek hoş olmaz
Eğer ekstra bi parça lazım olursa onlarda olmayabilir

Mefkurem bide abla 5 gundur yesemde yemesemde doymuyorum bunu farkettim her dk mutfakta gozum biseyler ariyo tatli tuzlu hic farketmez agliyorum resmen zor zaptediyorum kendimi doktora gitmistim ya hapi degisik yazmis aynisini yazin bi sakincasi yoksa demistim ama tinlamadi ferro sanol duodenal yazdi ilk haptan itibaren mide agrisi ve istah sıkıntım oldu degistirtsem mi ki diger hapta boyle olmamistiiii

Güzelim bana göre herşey beyinde bitiyor
Sanki biz acıkmıyomuyuz canımız neler neler istiyor
Akşamda benim canım çok tatlı istedi başım ağrıdı
Ama inat ettim yemedim
Sonuçta takım arkadaşlarıma karşı sorumluyum
Onlar aç yatarken ben nasıl yiyeyim
Kahve içtim buraya baktım geçti

İstiyosan git dr a derdini anlat

Takımların yarışma sayfasında cumadan bu yana gerilim vardı canım. Bir takım kapanma atlattı diyeyim kısaca

Valla bi kaç gün bezine dikkat edeceğim umarım yutmamistir canım çok sağol

Kuzum sen nereye dersen oraya kurarlar heralde
Keşke siz kesiverseydiniz alt tarafı
Mutfağın nasıl bilmiyorumki başka yerde pek hoş olmaz
Eğer ekstra bi parça lazım olursa onlarda olmayabilir
Abla ev belediye evi dolabı kesersek ceza alırız dedi eşim. Annemde biri yaptırmış deyince yaparlar diye aldım. Gelecek olan serviste mail atmış kesme doğrama işi yapmıyoruz diye benimde canım sıkıldı dolabın yanında boş bir yer var orayı söylüyecem yaparlar inşallah mutfağın Çeşmesine bağlarlar herhalde hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…