- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.521
Biziz kızzz o aslanlarMefkurem abla ne olmuş burda aslanlar basmış bizim takımı :)
Heyyt aslanlarım benimBiziz kızzz o aslanlarbizim takımın simgesi
teşekürler canım ama dün aşısı vardı biraz da diS huzursuzlugu kızım doğduğunda n beri ilk kez 38.5 lari gördüm çok korktum valla Allah tan annemler benimleudi beni inanılmaz rahatlattilar kızımla da ilgilendiler oda kendine geldiÇok geçmiş olsun güzelim aman dikkat et
Çok şükür abla düştü ama ilk kez ateşi bu kadar yükseldi inanılmaz modum düştü korktum da iyi ki yanlız değildim ailem vardı ama yoruldum bugün hemde çok geceden de uykusuzum üstüne demin elde çamaşır da yıkadım :)neysrki ateş düşmüş cnm
Ohh maşallah maile toplanmışınız :))
Senin adına sevindim cnm değişiklik olmuştur
Akşam ıspanak 1 tb.olabilirdi cnm
Oooo sporda bugün artma var maşallah
Menüde güzel cnm sadece meyve geç vakit olmasa bşde çorba 1 kepçe yetermiş
Haaahaaaa alemsiz kızzz
Güzel atlatmışın tatlım
Şu patlakları tercih etmesek iyi olur boş kalori onlar
Yok cnm zaten izin kilondan fazla olduğun için eksi yüzdeyle gireceksin
Takım yüzdesine göre bakmamız lazım
Eğer seni eklediğimizde derece giderse olmaz
Etkilemediği zaman girersin
Offff yinemi yaaaageçmiş olsun kuzuya
bende uykusuzluga alışkınım zaten 24 saat nöbet usulü çalışıyordum ordan da aliskanlik var. Oğlusun da inşallah rahat gece geçirirSağol kuzum ben alışkınım uykusuzluğa etkilenmiyorum artık üç yılda direnç kazandım
bizde de öyle oldu nerdeyse maaş tek üstüne eşimin askerlik masrafı :) 63 kilo dan 56 kiloya düşmüştüm tek kaldım 6 ay kimse yoktu yanımda annemler bi kaç kez memleket ten geldi sadece gelinimjz ikinci bebeğe hamileydi ilki 17 aylık derken annemler baktılar çocuğa ben de maalesef bir başıma kaldım eşimin ailesi zaten hakgetire aramadilar bile nerdeyse sonrada onlar aradi ben açmadim :) kaza yaptım araçla berbattı o kısım karşı taraf çok cirkefti. O zaman eşimi inanılmaz aradım ama bitti şükür hepsi :)Oda çok zor canım ya benim kuzenim öyle oldu maaş teke düştü düğün borçları resmen kız yaptı askerliği oğlan yattı
Ne olMuş fatma ben birseyler mi kaçırdım açaba gündüz giremedimIyi geceler kızlar neler olmuş takımlarda böyle üzüldüm doğrusuazim güzel birsey ama hırs hele böylesi bana göre değil
Ölüyorum yorgunluktan ama geçmiş bitene kadar direndim. Yarın diş bulgurumuzu yapacağız inşallah bir sürü hazırlık oldu inşallah ağzımızın tadı kaçmadan yaparız çok heyecanlıyım
Bir de bugün oğluma hediye altın künye geldi misafir varken takalım dediler onlar gidince baktık ucu yok takarken olduğuna eminim. Evi aradık parçayı bulamadık umarım yutmamistir
Aslında çok dengeli beslenmeye çalıştım ama menü yarın yazayım inşallah bana müsaade iyi geceler
O kadar karnıbahar brokoliyi yersen öyle olur :))Bugunku menum
Sabah 10.15
Cay kasigi kadar salcayla 2yumurtali omlet
Salatalik
3 zeytin
1 dilim tb ekmek
Ara 12.30
1 kucuk muz
4 kakaolu petibor
Yarim bardak sut
Sari kantoronlu melisa cayi
Ogle 16.00
1 kase nohut
1 kase yogurt
Hibiskus cayi
Aksam 20.00
1 tabak firinlanmis karnibahar brokoli
(1 yumurta 1 br yogurt 2 yk yakin kepekli un ve baharat 1 tatli kasigi peynir)
Aclik otu cayi
2 lt su
60 dk ty 120P
20 dk aletli gym 60p
30 dk egzersiz bisikleti 60p
100 ip 10p
Toplam 240 @Pnrrr-20
Icim gaz dolu ölüyommmm
Başkalarına takılma cnm biz kendi motivasyonumuzla ilgilenşyoruzIyi geceler kızlar neler olmuş takımlarda böyle üzüldüm doğrusuazim güzel birsey ama hırs hele böylesi bana göre değil
Ölüyorum yorgunluktan ama geçmiş bitene kadar direndim. Yarın diş bulgurumuzu yapacağız inşallah bir sürü hazırlık oldu inşallah ağzımızın tadı kaçmadan yaparız çok heyecanlıyım
Bir de bugün oğluma hediye altın künye geldi misafir varken takalım dediler onlar gidince baktık ucu yok takarken olduğuna eminim. Evi aradık parçayı bulamadık umarım yutmamistir
Aslında çok dengeli beslenmeye çalıştım ama menü yarın yazayım inşallah bana müsaade iyi geceler
Bizde bi sorun yok cnm herşey yolunda :))Ne olMuş fatma ben birseyler mi kaçırdım açaba gündüz giremediminşallah oğlus birsey yutmamistir benim kızım kocaman peçete parçası yutmus bezinde görünce beynim yandı resmen :)
38.5 çocuk için çok yüksek sayılmaz cnm onların vücudu kaldırır bunuÇok şükür abla düştü ama ilk kez ateşi bu kadar yükseldi inanılmaz modum düştü korktum da iyi ki yanlız değildim ailem vardı ama yoruldum bugün hemde çok geceden de uykusuzum üstüne demin elde çamaşır da yıkadım :
Bide nohut ta var ya abla valla cok fenayimm aman abla petileri hic sorma bi bitseydi bitmeden durduramiyorum kendimi saklatsamda arayip buluyorum kaynanama kiz diyorum oda kizmiyor banaO kadar karnıbahar brokoliyi yersen öyle olur :))
Şu petibörler ne zaman bitecekkk
Kuzum sen nereye dersen oraya kurarlar heraldeİyi akşamlar kızlar bişey soracam bulaşık makinası aldım yarın servis gelecek aldığım makina dolap İçin ama dolabım boyu küçük makina 82 cm mutfak dolabı 71 cm napacaz bilmiyorum dolabın altında boşluk var keserlerse olur ama o işi yapmıyorlarmış. Ben bu ankaste bulaşık makinasını mutfak dolabı dışında kurun desem kurarlarmı acaba bide mutfak Çeşme’sine yakın bir yere kurdurmak istiyorum. Gider hortumu ve suyu mutfak Çeşme’sine bağlayabilirlermi. Kaç gündür düşünüyorum napacaz keşke normal bir makina isteseydim. @mefkurem abla sen buranın şartlarını bilirsin. Canım sıkılıyor kaç gündür
Mefkurem abla
Eeee biz kızıyoz ne oluyorrr tınlamıyonkiBide nohut ta var ya abla valla cok fenayimm aman abla petileri hic sorma bi bitseydi bitmeden durduramiyorum kendimi saklatsamda arayip buluyorum kaynanama kiz diyorum oda kizmiyor bana
Aa ablacim oyle deme lutfen eskiden 1 paket yerdim yanimda olmasanda tinlatiyon sen merak etmeEeee biz kızıyoz ne oluyorrr tınlamıyonki
Güzelim bana göre herşey beyinde bitiyorMefkurem bide abla 5 gundur yesemde yemesemde doymuyorum bunu farkettim her dk mutfakta gozum biseyler ariyo tatli tuzlu hic farketmez agliyorum resmen zor zaptediyorum kendimi doktora gitmistim ya hapi degisik yazmis aynisini yazin bi sakincasi yoksa demistim ama tinlamadi ferro sanol duodenal yazdi ilk haptan itibaren mide agrisi ve istah sıkıntım oldu degistirtsem mi ki diger hapta boyle olmamistiiii
Takımların yarışma sayfasında cumadan bu yana gerilim vardı canım. Bir takım kapanma atlattı diyeyim kısacaNe olMuş fatma ben birseyler mi kaçırdım açaba gündüz giremediminşallah oğlus birsey yutmamistir benim kızım kocaman peçete parçası yutmus bezinde görünce beynim yandı resmen :)
Abla ev belediye evi dolabı kesersek ceza alırız dedi eşim. Annemde biri yaptırmış deyince yaparlar diye aldım. Gelecek olan serviste mail atmış kesme doğrama işi yapmıyoruz diye benimde canım sıkıldı dolabın yanında boş bir yer var orayı söylüyecem yaparlar inşallah mutfağın Çeşmesine bağlarlar herhalde hayırlısıKuzum sen nereye dersen oraya kurarlar heralde
Keşke siz kesiverseydiniz alt tarafı
Mutfağın nasıl bilmiyorumki başka yerde pek hoş olmaz
Eğer ekstra bi parça lazım olursa onlarda olmayabilir
Bak 9 lara az kaldıAa ablacim oyle deme lutfen eskiden 1 paket yerdim yanimda olmasanda tinlatiyon sen merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?