- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #245.501
Kuzum dokmeyecgim bı sürü sokak hayvanı var çöp kutusu değiliz ki biz:) Evet akşamki çorba çocuğun artanıydı hem sıcak ve güzel bile değildi.boşa içtim.
Geçmiş olsun canım ya valla gece sabahladim ateş takibi yaptım gündüz de ruh gibiydimSlm yavru kurtlar benim oğlum yine hasta olmuş ya boğazı kızarmış ateş var ufff bı ay bile olmadı daha
Sağol kuzum ben alışkınım uykusuzluğa etkilenmiyorum artık üç yılda direnç kazandımGeçmiş olsun canım ya valla gece sabahladim ateş takibi yaptım gündüz de ruh gibiydim
Ayy Allah kolaylik versin canım inşallah yükselmez ateşi. Askerlik de neymiş :) askerlik demisken benim eşim biz evliyken gitti askere valla o Manisa'da ordan sonra da Balıkesir Edremit te tatil yaptı ben ankara da askerlik yaptımBende nöbetteyim benimki ilaç içmiyor zaten askerlik yapsam yeriydi ikinci çocuk soruyorlar bide ahh ahhh
Oda çok zor canım ya benim kuzenim öyle oldu maaş teke düştü düğün borçları resmen kız yaptı askerliği oğlan yattıAyy Allah kolaylik versin canım inşallah yükselmez ateşi. Askerlik de neymiş :) askerlik demisken benim eşim biz evliyken gitti askere valla o Manisa'da ordan sonra da Balıkesir Edremit te tatil yaptı ben ankara da askerlik yaptım
Aaaakendine bakmıyor kaptana hayırlı olsun diyor : )))
Olduk abla protein candırHerkes aslan oldumu
O söz başka anlamda söyleniyor canım hayvan değil oSıçan bize uygun bir hayvan olabilir mi ? Sonuçta azimli sıçan dağı bile delermiş:))Mefkurem
Napıyon pınarcım
Menümü yazayım
Sabah öğle 13.30
2 yumurta
1 kivi
Ara 16.30
1 elma
Ara 17.30
1 aktiva
Akşam 19.00
2 yumurta
Salata
2 lt su
80 dk yürüyüş 60 dk yüzmePnrrr-12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?