Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaparlar kuzum sıkma canını
Ama makine yeri boş kalıcak o zaman

Takımların yarışma sayfasında cumadan bu yana gerilim vardı canım. Bir takım kapanma atlattı diyeyim kısaca

Valla bi kaç gün bezine dikkat edeceğim umarım yutmamistir canım çok sağol
Kız sen takıma gelmiyonda oralardamı dolaşıyon

Yaparlar kuzum sıkma canını
Ama makine yeri boş kalıcak o zaman
Abla oraya bişeyler koyarım sorun değil zaten orası tencere tabak koyduğum yerdi raflıydı makina gelecek diye boşalttıydım. Neyse yarın ola hayır ola iyi geceler abla

Evet dogrusun abla esim aradiginda agzimdan kacirmayim diye takimi unutmaya bile calisiyorum bi anlik boslugumda deyiveririm ben cunku biz esimle boyle alistik unide malesef ne yapsak kimi arasak ne yesek deriz birbirimize haberdar ederiz tam olarak kafami sizlere verebilmis sayilamiyorum ama genede sık yazmaya konusmaya ozen gosteriyorum adapte olabilmek icin kocamin belki isi baska bi is yada yanimda gunluk gorebiliyo olsaydim saklamaz ilk gunden derdim ama askeriyede en ufak sey kalp kirici bi tartismaya donusuyor bugun komsu aradi caya cagirdi dedigimde seni niye ariyo diyerek hurraaa tartisma fisekleniyo bide internete herkese acik tanimadigimkisilere gunluk ne yaptigimi ne yedigimi yazdigimi duysa valla napar kestiremiyorum bile uzaktayken huyu cok pis oluyo malesefff

Abla oraya bişeyler koyarım sorun değil zaten orası tencere tabak koyduğum yerdi raflıydı makina gelecek diye boşalttıydım. Neyse yarın ola hayır ola iyi geceler abla
Sanada cnm
Amannn boşver tatlım sen kiloları verdinya hayat çoook güzel

Uzakta olunca haliyle kıskançlık daha fazla olur cnm normaldir
Ben saklama taraftarı değilim
Ama tabi sen bilirsin

Sanada cnm
Amannn boşver tatlım sen kiloları verdinya hayat çoook güzel
Sağol abla 63 ü de gördüm çok şükür :) ben yatıyımda çabuk sabah olsun :) tekrar iyi geceler abla yarın güzel eksilerle uyanırız inşallah

Uzakta olunca haliyle kıskançlık daha fazla olur cnm normaldir
Ben saklama taraftarı değilim
Ama tabi sen bilirsin
Bende degilim abla icim huzursuzlaniyo ama gorse cildirir resmen bazi mesajlarimda yeri geldi kaynanama gorumceme laf ettim hadi acar okursa ne diyim burda rahatim deyip icimi doktugum cok oldu ama helekiii foto paylasmistim ya o oo benim hic sansim yok gebertir gecmisi silemezmiyiz acebaaa

Abla sen ne tatli bi insansin ya bi kisiyi gormeden tanimadan sadece mesajlaryla bu kadar sevdirir mi kendini enerjin takim ruhun iyi niyetin taa gayserilere kadar geliiiy
Sağolasın bebeğim
Eğer burda bulunuyosak biribirimize faydamız olsun istiyorum

Geçmişi nasıl okuyacak kızzz binlerce sayfa
Yok silinmiyor

Ama hiç bişey gizli kalmaz cnm
mutlaka birgün ortaya çıkar bunu unutma

Kiz sen nezaman foto paylastn ben görmedm. Gecmis silinmiyor malesef :))
Aman okadarda acip okumaz kiz

Aman yok abla cikmasin bende artik icime atarim ders olsun

Kiz sen nezaman foto paylastn ben görmedm. Gecmis silinmiyor malesef :))
Aman okadarda acip okumaz kiz
Boydan paylasmistim canimm benimki merakli sabahlara kadar okur valla hem okur hep de hesap sorar bir bir aciklatir yok ben katlanamam valla simdilik en iyisi bilmemesi zaten kotu yanlis bisey yapmiyorum kandirmaca aldatmaca falan yok motivasyon icin hepimiz kadiniz kiziz zaten demi ama

Ben görmemisim canim :)
Tabi cnm sen daha iyi billirsn, hepimiz kadiniz aslinda yanlis biside yok yani ama cok kiskancsa söyleme daha iyi aman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…