- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #246.281
Sen bizim takımda hiç listeye girmedinmi tatlımYesilsarmasik
Neyi kızzz :))Mefkurem cildircam meraktan hadi soyle
Anaaa benim geçen haftaki kilomdasınMefkurem 200 gr kapatmisim farki abla. Benim meto kapasitesi 1.5 kg civari kac haftadir buna yakin veriyorum. Hedefe ulasmadan yakalarim ki ben seni.
Rzgrece (83.3/82.6/0.7/0.84)Anacım kilo olarak yazsana kaçtın kaç oldun
Ohooo ben subat sonuna kadar ki planimi yaptim bile nereye veremiyorum metomu vururum veremezseAnaaa benim geçen haftaki kilomdasın
Elimi çabuk tutmam lazım
Haftaya veremezsinkii veremezsinkii
Heee Heee hem kiloda hem yüzde de geçmişimRzgrece (83.3/82.6/0.7/0.84)
Vayyy planlı aslanım :)))Ohooo ben subat sonuna kadar ki planimi yaptim bile nereye veremiyorum metomu vururum veremezse
Onumuzdeki hafta 81 li bir rakam gorup ocagi kapatmak. Subatta da hedefim olan 75 e ulasmak. Hayal gibi ama evet ortalama haftada 1.5 kilo verirsem subat sonunda 75 leri gorecegimVayyy planlı aslanım :)))
Neymiş de hele bakayım kaptancığına
Aa okudum sayfayi nasilda gozden kacirmisim abla tebrikler ,guzel gitmis benceBende bildirim yapayım kahvaltı yapcam çok acıktım geçmişe sonra devam ederim
Bu hafta çok çabaladım ama beklediğim gibi olmadı malesef
Geçen hafta 83.1
Bugün 81.8
Fark 1.3
Yüzde 1.56
Super canim
Bende bildirim yapayım kahvaltı yapcam çok acıktım geçmişe sonra devam ederim
Bu hafta çok çabaladım ama beklediğim gibi olmadı malesef
Geçen hafta 83.1
Bugün 81.8
Fark 1.3
Yüzde 1.56
Güzel canim tebrkler :)Bende artık bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 79.8
Bu hafta: 78.7
Fark : 1.1 kg
Yüzd:1.38
Ayyy şubat sonu 75 i görebilirmiyizkiOnumuzdeki hafta 81 li bir rakam gorup ocagi kapatmak. Subatta da hedefim olan 75 e ulasmak. Hayal gibi ama evet ortalama haftada 1.5 kilo verirsem subat sonunda 75 leri gorecegim
Evet kötü değil cnm ama emeğimin karşılığıda değilAbla masallah cok güzel daha ne olsunn her hafta okadar cok gitmeyebillir :) valla cok güzel gidiyorsunnn
Ehhh işte fena değil :)))Aa okudum sayfayi nasilda gozden kacirmisim abla tebrikler ,guzel gitmis bence
İki günü eksik diye Şubat'ı niye kucumsediniz yahu iki gunfazlayken depar mı artık sanki kendi adıma :)Ayyy şubat sonu 75 i görebilirmiyizki
Ne güzel olur
Şubatın az haftası var :))
Subat 2 den mart 2 ye kadar 4 hafta oluyor abla 4*1.5 dan 6 kg 81 li rakamlara onumuzdeki hafta dusersem gormek olasiligi yuksek hele senin benden daha yuksek cunku 1.3 kg daha eksidesin bana goreAyyy şubat sonu 75 i görebilirmiyizki
Ne güzel olur
Şubatın az haftası var :))
Abla nasil fena degil baktim son 1 ayda 5 kiloyu gecmis verdigin mukemmelEhhh işte fena değil :)))
Bak bugün ayın 26 sı ocak için 1 hafta daha kârdayızİki günü eksik diye Şubat'ı niye kucumsediniz yahu iki gunfazlayken depar mı artık sanki kendi adıma :)
DettttKızlar bende bildirim yapayim geçen hafta sanırım
80,3 idi
Bu hafta 80,7
Bir an önce doğurup kilolarimdan kurtulmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?