- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #246.241
Canım çok iyi kilo vermişin maşallah 6 lı rakamları haftaya görürsün inşallah 300 gr kalmış fazla yok sabır sabır lazım kilo almak çok kolay ama vermek zor sabredersen 6 lı rakamında görürsün 5 lı rakamıda inşallah tatlım
CanimTebrikler canım
Super canimKilo bildirimim:
Gecen cuma: 71.4
Güncel: 70.3
Fark: 1.1
Yüzde: 1.54
Aslinda cok daha iyi sonuc gelcekti ama muz detoksu beni kabiz yapti, 69lari göremedigim icin cok üzgünüm
Senin kilona cok guzel canimKilo bildirimi
Cuma 64.9
Bugün 64.0
Fark -900
Yuzde 1.38
Ben daha az bekliyordum eksimi sporsuzluk beni öldürecek birde çok yorgun bi hafta geçirdim.
Cuma: 90.700
Güncel: 88.900
Fark: 1.800
Yüzde: 1.63
Ben tatil istiyorumMefkurem bence hakettim üç haftadır nefes bile almadım ama mutluyum
Günaydın kızlar
Geçen cuma 75.5
Bu cuma 74.3
Fark 1.2
Yüzde 1.5
İyi ki varsınızzzzzzz
Saol canim benim
2 yıldır göremediğimiz akrabalar vardi akşam. Belin incelmiş söyle gitmiş böyle gitmiş dedikce uçurdular beni. 4 mil Lesliye devam edicem. Takıma da free free devam.
Gecen cuma 84.6 kg
Bugun 83.1 kg
Fark 1.5 kg
Yuzde 1.77
Wc isi olmadi bugun 82 leri gorurum diye cok umutlanmistim ama olmadi neyse haftaya bende 81 lere gecerim direkt insallah
Hiç valla nerelerden geldin bı düşün
Haftaya herşey yolunda giderse brlki listeye girersin cnm
Ona göre
Abla yediğim şeylerin kısıtlı olmasi biraz beni strese sokuyor buda kilo vermede etkiliyor beni bunu farkettim aç mi kalıyorum hayir ama işin içine yasak kelimesi girince gerginlik oluyor kahvaltı da da yeşillik yediğim için inan bazen tiksiniuorum akşam zorla yiyorum bazen yemiyirum da. Geçen gün gece sutum gelmedi ve kızım çok ağladı çok üzüldüm bu duruma. Resmen şu içme isteğim bile gitti ama toparlicamDoğrusunu istersen bende senden korkuyodum merve :)) çok şükür iyi vermişin tebrikler
Ama bi ara sende show yapsanda görsek
Sende sağol tatlım evet takımımız ve kaptanımız sayesinde başarıyoruz inşallah 65 i de görürsün tatlımSagol canimm
Ayy insallah canim ama 5li rakam olmasin kizz cöp sis gbi olurum bana 65 yeter :))
Evet vermek cok zor ama basariyoruzzburda olmanin cok büyük katkisi varr
Evet iştahlı maşallah teyzesiValla Allah korudu
Kardeşim diyor ki ben onların heryeri için görmek zorunda mıyım bu ne böyle
İnşallah herkes elinden geleni yaptı önemli olanda bu zaten
Çocuk zaten istahliydu dimi :)
Ptesiye çok var canım çocuk acilde 5dk da bakarlar nesne yuttu deyince ilk sizi alıyorlar götür yarın korkulan yer ince bağırsakta sıkışması
Nerde olduğunu görürler hem yutmamissa da boşuna b.k karistirmamis olursun
Kız o kadar hurmadan sonra bitter mı kokuyor :)
meyve püresi dışında verdiğin her bireye biraz zeytinyağı koy canım bu sorunu yaşamazsınız
Tatlım ben 65 te mezun oldum. Bende listedeydim listede olmak çok büyük sorumluluk ister artın eksin bütün arkadaşları etkiler eğer zorlanıyorsan free yarışabilirsin ben zorlandığım İçin 65 te mezun oldum zaten hedefim 65 ti 60 a kadar free olarak yarışmaya karar verdim. Kaptanımızda kabul etti sağolsun.Sweetynin %0.78ine guzel bebegimler
Bana %0.72ye hedefin küçük üzüldümler
Çok iyi valla. Bende üzüldüm şahsen
MükemmelllllGecen cuma 84.6 kg
Bugun 83.1 kg
Fark 1.5 kg
Yuzde 1.77
Wc isi olmadi bugun 82 leri gorurum diye cok umutlanmistim ama olmadi neyse haftaya bende 81 lere gecerim direkt insallah
Haaahaaaa nanenin teline alış cnm hep yanlış yazar o :))Ben bişi anlamadımkilo başkanı ne oliy
Tanıştırayım şekerim zühal benAnam bu ne zevkli grup böyle eli maşalısı da varmış
Mükemmelllll
Süpersinnnn canom tebrikler
Ama beni geçemedinnn
Evet canım .çok mutlıyum.Yihuuuune tatili abla ya onbeş tatil verdi ya devlet size o yeter kk da tatil yok çalışın köleler
Ohh ne içindeki ateşi çıkardık sonunda ortaya canan bak ne güzel bı duygu dimi
tugcecim tüm tebrikler sana hasta hasta detox yaptin daha ne olsun
Vayyyyy işte özlenen beklenen canan
Senin metonun iyi olduğunu hep söylüyoduk zaten :)))
Ah bi şu boğazını tutsan :))
Maşallah diyorum başka birşey demiyorum
Atarim bana ne bana da bebeğim de. Demiyon.
Evet pınarcım.Cok güzel cnm tbrkler :)
Anamm sakin ara verme bak istegin herseyin gider sonra motive olamazsin böyle güzel giderken neden ara veresinki :)
Hadi canan kirdin seytanin bacagni :) gelsin eksilerr süper
Aynen o duygu inanilmaz zaten masallah :)
Free daha iyi gelicek sana eminim hem ölede destek oluruz, leslie birakma cnm bencede sıkılık yapiyor bende birakmiycam :) hedefe ulastikdan sonrada haftada bir hic olmadi 2 haftaya 1 yapmayi dusunuyorm insallah
Cok güzel canim tbrkler
Senin önceki nickin neydi tatlım unuttum benAbla ilk hafta 1800 ikinci hafta 1500 varmistim ilk katildigimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?