Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sagol canimm
Ayy insallah canim ama 5li rakam olmasin kizz cöp sis gbi olurum bana 65 yeter :))

Evet vermek cok zor ama basariyoruzz burda olmanin cok büyük katkisi varr

Cuma: 90.700
Güncel: 88.900
Fark: 1.800
Yüzde: 1.63
Ben tatil istiyorum Mefkurem bence hakettim üç haftadır nefes bile almadım ama mutluyum

Cok güzel cnm tbrkler :)
Anamm sakin ara verme bak istegin herseyin gider sonra motive olamazsin böyle güzel giderken neden ara veresinki :)

Günaydın kızlar
Geçen cuma 75.5
Bu cuma 74.3
Fark 1.2
Yüzde 1.5

İyi ki varsınızzzzzzz

Hadi canan kirdin seytanin bacagni :) gelsin eksilerr süper

Saol canim benim

2 yıldır göremediğimiz akrabalar vardi akşam. Belin incelmiş söyle gitmiş böyle gitmiş dedikce uçurdular beni. 4 mil Lesliye devam edicem. Takıma da free free devam.

Aynen o duygu inanilmaz zaten masallah :)
Free daha iyi gelicek sana eminim hem ölede destek oluruz, leslie birakma cnm bencede sıkılık yapiyor bende birakmiycam :) hedefe ulastikdan sonrada haftada bir hic olmadi 2 haftaya 1 yapmayi dusunuyorm insallah

Gecen cuma 84.6 kg
Bugun 83.1 kg
Fark 1.5 kg
Yuzde 1.77

Wc isi olmadi bugun 82 leri gorurum diye cok umutlanmistim ama olmadi neyse haftaya bende 81 lere gecerim direkt insallah

Cok güzel canim tbrkler

Doğrusunu istersen bende senden korkuyodum merve :)) çok şükür iyi vermişin tebrikler

Ama bi ara sende show yapsanda görsek
Abla yediğim şeylerin kısıtlı olmasi biraz beni strese sokuyor buda kilo vermede etkiliyor beni bunu farkettim aç mi kalıyorum hayir ama işin içine yasak kelimesi girince gerginlik oluyor kahvaltı da da yeşillik yediğim için inan bazen tiksiniuorum akşam zorla yiyorum bazen yemiyirum da. Geçen gün gece sutum gelmedi ve kızım çok ağladı çok üzüldüm bu duruma. Resmen şu içme isteğim bile gitti ama toparlicam

Mefkurem abla zor dönemler geçiriyorum 5 gün uyumadım biliyorsun çarşamba +700 de iken bak 1.100 gitti 2 günde elimden gelen bu yemeyip içmiyorum ki oğşam hasta diye memeden ayrılmadı kaç gündür daha ne yapabilirim

Kızlar k.bkamyın biliyorum herkes emek veriyor bende aynı şekilde baklava kek börek yiyipte veremeyenlerden de değilim 2 ay gibi bi sürede 11 kilo verdim hemde emzirirken bu bnm için büyük bi başarı önümde daha vermem gereken çok kilo var farkındayım eğer bu takımda sıkıntı oluyorsam emeklerinizi boşa veriyorsam ayrılabilirim

Sagol canimm
Ayy insallah canim ama 5li rakam olmasin kizz cöp sis gbi olurum bana 65 yeter :))

Evet vermek cok zor ama basariyoruzz burda olmanin cok büyük katkisi varr
Sende sağol tatlım evet takımımız ve kaptanımız sayesinde başarıyoruz inşallah 65 i de görürsün tatlım

Evet iştahlı maşallah teyzesi
Olmazsa götüreyim akşam üzeri

Sweetynin %0.78ine guzel bebegimler
Bana %0.72ye hedefin küçük üzüldümler
Çok iyi valla. Bende üzüldüm şahsen
Tatlım ben 65 te mezun oldum. Bende listedeydim listede olmak çok büyük sorumluluk ister artın eksin bütün arkadaşları etkiler eğer zorlanıyorsan free yarışabilirsin ben zorlandığım İçin 65 te mezun oldum zaten hedefim 65 ti 60 a kadar free olarak yarışmaya karar verdim. Kaptanımızda kabul etti sağolsun.

Gecen cuma 84.6 kg
Bugun 83.1 kg
Fark 1.5 kg
Yuzde 1.77

Wc isi olmadi bugun 82 leri gorurum diye cok umutlanmistim ama olmadi neyse haftaya bende 81 lere gecerim direkt insallah
Mükemmelllll
Süpersinnnn canom tebrikler

Ama beni geçemedinnn

Evet canım .çok mutlıyum.

Vayyyyy işte özlenen beklenen canan
Senin metonun iyi olduğunu hep söylüyoduk zaten :)))
Ah bi şu boğazını tutsan :))
tutmaya çalışıyorum ya ablacık.yaveş yaveş
Maşallah diyorum başka birşey demiyorum
sağol nigarcım.
Atarim bana ne bana da bebeğim de. Demiyon.

Evet pınarcım.

Ya kizlar canim cok sıkkın 10 tl yukleyen bi yer bulamadim esimde soyleyecm o karttan yollasin
O yollayana kadar idare eder insallah
Gecen cuma 105.8
Bu cuma 106.0
+200
Sabah armut yedim 1 br su ictim wc icin bekledim uzerine yarim saat yurudum olmadi simdi tartildim ozur dilerim herkesten neden boyle oldu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…