- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #246.261
yapacak birsey yok abla elinden geleni yaptınBende bildirim yapayım kahvaltı yapcam çok acıktım geçmişe sonra devam ederim
Bu hafta çok çabaladım ama beklediğim gibi olmadı malesef
Geçen hafta 83.1
Bugün 81.8
Fark 1.3
Yüzde 1.56
Vaaavv süper canım 5 li
Coo güzel masallah. 68 olursun haftaya sıkma canınıKilo bildirimim:
Gecen cuma: 71.4
Güncel: 70.3
Fark: 1.1
Yüzde: 1.54
Aslinda cok daha iyi sonuc gelcekti ama muz detoksu beni kabiz yapti, 69lari göremedigim icin cok üzgünüm
Timam bebişim dedin gönlümü fethettinTmm bebişim üzülme sen
Haftaya free listede 500 gr ver sanada çok sevincez.
Kilo bildirimi
Cuma 64.9
Bugün 64.0
Fark -900
Yuzde 1.38
Ben daha az bekliyordum eksimi sporsuzluk beni öldürecek birde çok yorgun bi hafta geçirdim.
Cok.guzel tebrikler canim
Görürsün inşallah.Ayy 68 darisi basima ,enson10 sene once gormustum
Evet belim acayio fark etti karindna gitti sanki bu 3 4 kilo hepCok güzel cnm tbrkler :)
Anamm sakin ara verme bak istegin herseyin gider sonra motive olamazsin böyle güzel giderken neden ara veresinki :)
Hadi canan kirdin seytanin bacagni :) gelsin eksilerr süper
Aynen o duygu inanilmaz zaten masallah :)
Free daha iyi gelicek sana eminim hem ölede destek oluruz, leslie birakma cnm bencede sıkılık yapiyor bende birakmiycam :) hedefe ulastikdan sonrada haftada bir hic olmadi 2 haftaya 1 yapmayi dusunuyorm insallah
Cok güzel canim tbrkler
Tatlım ben 65 te mezun oldum. Bende listedeydim listede olmak çok büyük sorumluluk ister artın eksin bütün arkadaşları etkiler eğer zorlanıyorsan free yarışabilirsin ben zorlandığım İçin 65 te mezun oldum zaten hedefim 65 ti 60 a kadar free olarak yarışmaya karar verdim. Kaptanımızda kabul etti sağolsun.
Valla senim geçmişini bilmediğim icin ilk etapta atar yaptim.evet ama sonra izah edilince anladim. Maşallah sana canim. Maçtan indim 65 e
Bende bildirim yapayım kahvaltı yapcam çok acıktım geçmişe sonra devam ederim
Geçen hafta 83.1
Bugün 81.8
Fark 1.3
Yüzde 1.56
Bende artık bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 79.8
Bu hafta: 78.7
Fark : 1.1 kg
Yüzd:1.38
Yahu bu saatte bildirim olucağını bileydim bende beklerdim. Benim bildirim yere sabah 9 tartısı. Bu saate tartılsam en az 200 daha giderdi wcden sonra tartilinca
Inş.haftaya güzel bi eksi gelir cnmYa kizlar canim cok sıkkın 10 tl yukleyen bi yer bulamadim esimde soyleyecm o karttan yollasin
O yollayana kadar idare eder insallah
Gecen cuma 105.8
Bu cuma 106.0
+200
Sabah armut yedim 1 br su ictim wc icin bekledim uzerine yarim saat yurudum olmadi simdi tartildim ozur dilerim herkesten neden boyle oldu bilmiyorum
YesilsarmasikSenin önceki nickin neydi tatlım unuttum ben
Supersiniz kizlar bu hafta masallahBende artık bildirimimi yapayım
Hadi canim kolay gelsinKızlar bana biraz mola evi toplayim sabah beri teldeyim
Bende bildirim yapayım kahvaltı yapcam çok acıktım geçmişe sonra devam ederim
Geçen hafta 83.1
Bugün 81.8
Fark 1.3
Yüzde 1.56
Bugün aksi gibi erken uyandım 11 e kadar uyuyabilseydim 200-300 daha farkederdi :))yapacak birsey yok abla elinden geleni yaptın
Sen kaç verdin kızzz hiç bakamadımbenden daha zayifsin suan
700 gr verdimSen kaç verdin kızzz hiç bakamadım
Yoğun olduğun bi hafta için yinede çok güzel canom sıkma canınıBende artık bildirimimi yapayım
Anacım kilo olarak yazsana kaçtın kaç oldun700 gr verdim
Sabah çıkılcak diye bi şart yok cnm makine değilizki :))Bende çok açıktım abla dün akşam baya wc ye cıktım şimdi sabah çıkamadım.. greyfurt cok itiymiş ama şişkinlik yapar diye içemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?