- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #246.401
Bence en az 0.8 gelir- 0.6 tam yüzde 1 ediyor :))
Unutur muyum abla 18:00ten sonra bittiEllerine sağlık canom
Artık mutfak senin içinde kapandııı unutmaaa :)))
Seni gidi seniBu haftam özellikle dışarda geçti abla eve geç geldik yorgunluktan ben yapamadım yoksa kıza bakacak adam coktu :)
Evet ihlamurda iyi geliyor odasında soğan kesip köy lahmacunxu gibi koksada mikroplari topluyorEk gıdaya geçtik canım ıhlamur demlicem Dr muz verebilirsin demişti bana dediğini de yaparım ama
Aaaa korktunnn muAblacım ben free takılayım.genelde 1 den az veriyorum ya.kşmseyi zor duru a düşürmek istemem.teşekkür ederim.
mune kim .
Toto büyütenler mi
Ayy baharrr inanamıyorum.neden böyle oldu
Yanı hakettin kuzum
Evet kesinlikle kış akşamları da çok erken uyumak kilo verdiriyor bir ara çıkmıştı tv de.
Elini korkak alıştırma ablaBu haftayıda atlattık canlar
Çok şükür artı sabit yok listemizde
Bazılarının performansı Çok güzeldi bazıları vasat
Daha güzel sonuçlar beklediklerim de vardı
Umarım haftaya herşey Daha güzel olur
Tek ricam herkesin hatalarını yada eksikliklerini düşünüp elinden gelenin fazlasını yapması
Hadi bakalımmm
Yeni haftaya bismillah deyip başlıyoruzzzzz
Perde açıldı sahne sizin kızlar
Hedefleri akşam yaparım heralde şimdi çok başım ağrıdı
Birazda eve bakayım yerinde duruyomu :)))
yuh ki 600 g versen 1.01 eder havada karada tutar%1 tutturur muyum ki acaba
Haha bende hemen hesapladim esmeye vakit yokBence en az 0.8 gelir
Sporda olacak bu hafta
Takımın başarısı adına önerileri olan varsa alayım
spora bende başlayacağım hamilelik yogası hamilelik platesi tarzındaKızlar bizim menülerde genelde sıkıntı yok
Ama tek eksiğimiz spor bana göre
Çok düşük kilodakiler daha fazla verebiliyosa tek açıklaması daha fazla spor yapmaları
Öyle yarım saat 1 saat sporla falan olmuyor
O yüzden bende dahil herkes lütfen daha Çok çaba harcasın
Yapanlara sözüm yok :))
Benimde planım günlük
3 mil leslie +45 dk bantta yürüyüş
Inş.yapabilirim
Spor için birbirimizi dürtelim :))
spora bende başlayacağım hamilelik yogası hamilelik platesi tarzında
Niye kiz daha mı erken yapılıyor hiç fikrim yokKız sen geç kalmadın mı hamilelik pilatesi ve yogası için
Yaparsın sen 600 gram nedir kiAlıntılayamadım
Verilecek hedefim kabulümdür... Allah’ın izniyle başarırım
Tatlım yukarda takım adına bişey yazdımKizlar biraz once kaynanamla 2 mil leslie yaptik sabah uyandigimda barut gbiydim hic konusmuyodum da ogleden sonra kahvalti yapinca kendime geldim sanirsam
Aynen tugcecimm cok dogru dusunuyosun yazin ben neredeyse 2 kati fazla yuruyus spor yapiyordum kis olunca disari cikmaya korkuyorum cok cabuk grip oluyorum bizim evin 3 tarafi dik yokuslu kac kere dustum totomun ustune kar yaginca adim atmqya korkar oldum artik evde leslielere agirlik vericem insallah yurumus kadar terliyorum iyi geliyo bana bacaklarimin heryerinin hareket ettigini hissediyorum hic olmadi 12 kat merdiven cikar inerim 2 3 sefer 2 gundur asiri kar yagiyor burda heryer buzluBana göre takım olarak bahanelerin arkasına fazla saklanıyoruz gibi geliyor. Genel anlamda konuşuyorum lütfen kişisel algılamasın.
Spor olarak çok çok eksiğiz, günde 1 saat yürüyüş bile 80-100 kg arasındakilere çok güzel eksi getirir.
Hepimizin hayatlarında bir sürü sorun var ve her daim olacak.
Eğer beslenmeleri yaşama şekline getirebilirsek bu yolun devamlılığı sağlanır.
Kaçamakları sıfıra indirgeyip, proteine ağırlık verilirse ve spor sürekliliği sağlanırsa muhteşem eksiler gelir.
Evet cnm katılıyorumBana göre takım olarak bahanelerin arkasına fazla saklanıyoruz gibi geliyor. Genel anlamda konuşuyorum lütfen kişisel algılamasın.
Spor olarak çok çok eksiğiz, günde 1 saat yürüyüş bile 80-100 kg arasındakilere çok güzel eksi getirir.
Hepimizin hayatlarında bir sürü sorun var ve her daim olacak.
Eğer beslenmeleri yaşama şekline getirebilirsek bu yolun devamlılığı sağlanır.
Kaçamakları sıfıra indirgeyip, proteine ağırlık verilirse ve spor sürekliliği sağlanırsa muhteşem eksiler gelir.
Niye kiz daha mı erken yapılıyor hiç fikrim yok
Bende kahvemi içtim ilk partı yapıcam şimdiSpor için dürtelim, demiş kaptaniçemiz ;
Ben hasta halimle spora gidecem bugün, hadi herkes spora :))))
0.8 olanmıAlıntılayamadım
Verilecek hedefim kabulümdür... Allah’ın izniyle başarırım
Gebelikle bir sorunum yok canım şükür sol bacagimda ağrı oluyor fazla ayakta kalicada belki iyi gelir hareketler doktora sormadan zaten baslayamam canımSorunlu gebelik yoksa ilk haftalardan başlaman gerekiyor diye biliyorum. Ama tabii niyetin varsa bir uzmana sorman daha doğru olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?