Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tebrik ederim kızlar haftaya yuzdeyi 1,5 üstüne çıkaralım inşallah[/QUOTE]
İnşallah canım
Ellerine sağlık canom

Artık mutfak senin içinde kapandııı unutmaaa :)))
Unutur muyum abla 18:00ten sonra bitti
Bu haftam özellikle dışarda geçti abla eve geç geldik yorgunluktan ben yapamadım yoksa kıza bakacak adam coktu :)
Seni gidi seni
Ek gıdaya geçtik canım ıhlamur demlicem Dr muz verebilirsin demişti bana dediğini de yaparım ama
Evet ihlamurda iyi geliyor odasında soğan kesip köy lahmacunxu gibi koksada mikroplari topluyor
Aaaa korktunnn mu
Elini korkak alıştırma abla ban a hiç acıma sporsa spor detosa detox kemiğin benim yağlar senin
%1 tutturur muyum ki acaba
yuh ki 600 g versen 1.01 eder havada karada tutar

Kızlar bizim menülerde genelde sıkıntı yok
Ama tek eksiğimiz spor bana göre
Çok düşük kilodakiler daha fazla verebiliyosa tek açıklaması daha fazla spor yapmaları

Öyle yarım saat 1 saat sporla falan olmuyor
O yüzden bende dahil herkes lütfen daha Çok çaba harcasın
Yapanlara sözüm yok :))

Benimde planım günlük
3 mil leslie +45 dk bantta yürüyüş
Inş.yapabilirim

Spor için birbirimizi dürtelim :))

Takımın başarısı adına önerileri olan varsa alayım

Bana göre takım olarak bahanelerin arkasına fazla saklanıyoruz gibi geliyor. Genel anlamda konuşuyorum lütfen kişisel algılamasın.

Spor olarak çok çok eksiğiz, günde 1 saat yürüyüş bile 80-100 kg arasındakilere çok güzel eksi getirir.

Hepimizin hayatlarında bir sürü sorun var ve her daim olacak.
Eğer beslenmeleri yaşama şekline getirebilirsek bu yolun devamlılığı sağlanır.
Kaçamakları sıfıra indirgeyip, proteine ağırlık verilirse ve spor sürekliliği sağlanırsa muhteşem eksiler gelir.

spora bende başlayacağım hamilelik yogası hamilelik platesi tarzında

Kizlar biraz once kaynanamla 2 mil leslie yaptik sabah uyandigimda barut gbiydim hic konusmuyodum da ogleden sonra kahvalti yapinca kendime geldim sanirsam
Tatlım yukarda takım adına bişey yazdım

Sen de aksine spor var ama menülerin sıkıntılı olduğu için yaptığın sporda boşa gidiyor
Eğer daha fazla yerinde saymak istemiyosan buna çözüm bulman lazım

Aynen tugcecimm cok dogru dusunuyosun yazin ben neredeyse 2 kati fazla yuruyus spor yapiyordum kis olunca disari cikmaya korkuyorum cok cabuk grip oluyorum bizim evin 3 tarafi dik yokuslu kac kere dustum totomun ustune kar yaginca adim atmqya korkar oldum artik evde leslielere agirlik vericem insallah yurumus kadar terliyorum iyi geliyo bana bacaklarimin heryerinin hareket ettigini hissediyorum hic olmadi 12 kat merdiven cikar inerim 2 3 sefer 2 gundur asiri kar yagiyor burda heryer buzlu

Evet cnm katılıyorum
Dediğim gibi zaten genel anlamda menü problemimiz yok spor eksiğimiz var
Kendi adıma bu hafta bunu çözücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…