- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.181
Eeee hadi o zaman yağlara bay bay diyelimEwet ewet ewet
Ayy bu cevaba başka bişey yazmak içimden geldi :)))Ewet ewet ewet
Anacım senin için gözlükmü alayım kızz normal yazsana okunmuyor :)))Sabah
1 yumurta 1 tutam maydonoz 1 dilim ekmek
Ara salatalik limon maydonoz dogranmis 1lt su + 3 kayisi
Öglen
Barbunya bulgur pilawi domates
Aksam pirasa 1 haslanmis yumurta marul salatalik zeytin ayran
Ara ya elma aywa kayisi ( aksam yemegi 7 de esim gelio 7 bucuk gibi yioruz suan ewde hasta oldugu icin )
3.5 lt su
Etkinligimiz dip kose temizlik bugun
Gece lessie 5ml baslamayi dusunuyorum
Sen önce kilonu boyunu yaşını yaz cnm ona göre yardımcı olalımArkadaşlar birsürü zayıflama takımları var ben de katılmak istiyorum neye göre katılıyoruz bu takımlara her kilonun ayrı mı takımı var bilgilendirir misiniz
1.59 52 kiloyum ama göbeğim yağlı görünüyor 19 yaşındayımSen önce kilonu boyunu yaşını yaz cnm ona göre yardımcı olalım
Tabi rahatsız eder cnm 5 gün çok fazla
Akşamdan sıcak 1 bar suya 4-5 kayısı erik ıslat
Sabah suyunu iç meyvesini ye
Günlük yapmadığın için hemen etkisini görürsün
Ben perş.leri yapıyorum öyle
Zaten 14.takımada yazmışın cnm1.59 52 kiloyum ama göbeğim yağlı görünüyor 19 yaşındayım
Bilgilenmek için yazdım yani her takım belli bir kilo aralığını mı alıyorZaten 14.takımada yazmışın cnm
Eğer ihtiyaçları varsa sor
Orda devam edersin
Hayır cnm herkes, heryere katılabilir kilo farketmiyorBilgilenmek için yazdım yani her takım belli bir kilo aralığını mı alıyor
Anacım senin için gözlükmü alayım kızz normal yazsana okunmuyor :)))
Bide mutfak kapandıktan sonra yeme işlemi bitince yazıyoruz
Bazen planladığımız gibi olmayabiliyor
Yemekleri ölçüleriyle kaç kaşık vs.
Meyve adeti yada dilimi
Bugünmü başladın dikkat etmeye
Spor yarışmamızda varTamam dir sadece meywe ve lessie kaldi geceye zaten onlarida gece yazarim...
Kafamda her an warama bugun yaziya ve hayata gecirdim
Iyidir bebekk
Spor yarışmamızda var
Cumadan itibaren sporunu yapıncaPnrrr-12 etiketle spor puanını hesapla yaz cnm menüne
Hemen niye 5 milden başlıyosunki
Biraz azdan başla zamanla artırırsın
Öncesinde spor yapıyoduysan zorlanmazsın o zamanYuruyus yapiorum seker icin normalde ama hawa soguk kizi hasta etmiyim diye 7km sahil boyu du 5ml uyar die dusundum
Ay çok yoruldum bir mutfak bir banyo kaldı ben bir yandan temizleme derdinde kızım bir yandan dağıtma peşinde
Ayy Allah korumus, cok gecmis olsunMefkurem benim kayınpeder dün intihar girişiminde bulundu. Durumu ağır izin istiyorum burası çok karışık kusura bakmayın
Bugun pazartesi bildirimim 72 kg birde cuma kg bildirimi dimi
Daha saat varsa ufak bişey atıştır cnmBenimde masam hazir 5 bucuk gelceklerdi aslinda ama malüm istanbul trafigi 7ye anca gelceklermis bende oturdm bekliyorm. Yogunluktna öglen hicbisi yiyemedm ama aclikta yok anlamadm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?