Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu eksi cumartesiden abla, o zamandan beri gram oynamadı malesef. Bakalım yarın sabahki tartıdan ümitliyim

Kizlar cok yogunm ama hemencik grcmisi okudum valla bilniyorm yorgunluktanmi biraz da erken kalktm normale göre onunda etkisi vardir belki bakalm ne olcak:)
Mefkurem listeyi yapcktm aslinda abla ama bugn basliyamadm telastan kahvaltida ne yedgmi anlamadm hafif gecirdm aksam zaten mecburen yaptiklarmdan yiycem. Acaba detoks tarzi bislermi yapsam abla 3 gün yada o liste iyi gelrmiki bilemedm

Valla cnmm 5 ay full rejim yaptim 28 yasima geldimm ilk kezz böle uzun yaptim. Insan akillanmazni yine full yedim 3 hafta :))
Bu arada gecen pazar dogum günümdü. Bir raffaelo pastasi yapmisimm üf yeme yaninda yat hahaa :))

Delii kizz söyleme öle seyler yaa canim ceker bende hedefe variym yicemkiii

Bozma moralini, moral bozdukça artı çıkıyor meret. Benim beslenmede de bir şey yok ama gel görki artıyım. Hastalıkla da hiç çekilmiyor bu artılar

hallederiz ama tugcecim dimi

Pınarcık beni geçmişsin helal
70 kilo bile sana hayal geliyodu tebrikler tatlım sevindim

Aynen canim sen yerinde saya dur kiz kac kilosn hadi gel sende ver su kilolari

Masallah :) kiz beni yencenmi yoksa

Cuma 83.1 kg
Bugun 83.5 kg
Fark +400 gr

Ah o simit ama den halledersn canim

cuma : 77kg
ptesi:75.1kg
fark: 1.9kg
hedefe kalan 1kg havada karada verilir @Warriorinside senden nbr

Oo süpersn bahar kim tutar seni

Bu eksi cumartesiden abla, o zamandan beri gram oynamadı malesef. Bakalım yarın sabahki tartıdan ümitliyim
güzelim her gün eksi olacak diye bi kural yokki
Bazen hiç gitmez Bazen birden gider

Ama sen menülerini az tutmaki vücıt hemen duraklamaya girmesin

Listeye yarın başla cnm
Perş.de konuştuğumuzu yaparsın

Bugun kofte sali carsamba ispanak persembede kabak dusunuyorum hergun min 45 dk eliptik persembe de 3 mil leslie
Güzel plan tatlım
Istersen çarş da leslie yap
Yapabilirsen 5 mil
Yada sabah akşam 3 er mil

Mefkurem persembe duruma gore ayran detoksu yapabilirim sporsuz bir gunde -700 gelmisti onceki sefer
Detoks için sizi zorlıyamam cnm sen bilirsin

Aslında ananasda kötü değil çok aç kalmıyosun zararlı bişeyde yok
1 günlükten bişey olmaz heralde

Sabah 74.4 idim
Yanı +100
Neyseki fazla değilmiş
Hedef yinede tutar bence
Tsbiki dikkat edersen
Sorma ya moralim bozuk ama yapcak bisi yok onumuzde daha 4 gun var toparlariz evelallah ben eksiye gecip 82 leri gorecegime inaniyorum sende yaparsin
Şişşşşştttt burda moral bozmak yasakkkk
Karbonlar hemen ödem tutar
Pro sebzeyle halledilir
Suya ve tuza dikkat sadece

detoks icin persembe bir tartilirim duruma gore yaparim abla eksi guzelse kabakla devam ederim. Ananasi sevmiyorum bir kere denedim yiyemedim o yuzden onu yapamam. Bugun cok dikkatli gidiyorum bu sekilde menu ve spor olursa eksi gelmesi muhtemel.

Mefkurem benim kayınpeder dün intihar girişiminde bulundu. Durumu ağır izin istiyorum burası çok karışık kusura bakmayın
Aaaaa hayırdır cnm çok geçmiş olsun
Kötü bişey yok dimi
Acaba karısını ikna etmek için mi denedi

Tatlım paylaşımdan izinli olursun sorun değil
Ama cuma bildirim yapabilirmisin
2 ayın dolmadığı için izine ayıramıyorum
Bildirim yapmazsanda liste kötü etkilenir

detoks icin persembe bir tartilirim duruma gore yaparim abla eksi guzelse kabakla devam ederim. Ananasi sevmiyorum bir kere denedim yiyemedim o yuzden onu yapamam. Bugun cok dikkatli gidiyorum bu sekilde menu ve spor olursa eksi gelmesi muhtemel.
Tmm cnm perş.duruma göre bak
Zaten plan güzel
Ama en önemlisi stres olmıyalımki kortizol salgılayıp yağları tutmayalım :)))

Relaksssssss babylerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…