Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tebrkler abla
Bn yapamıyorm olmuyo isteyerek bırakıyorm listelerdn çıkarırsanız sevinirm bni. Buralardaym ama daha çok lak lak edicizz
Aaaa bu ne demek kuzum
Sensiz olurmu hiç
Şu andaki kilondan memnumusunda

Gerekirse biz liste yapalım cnm yaa
Yada istiyosan diyetisyene gitti

O kadar kiloyu kim verdi Allah aşkına

Ayy kraliçe olmuşum . Ben bu motivasyonla artık gelecek hafta da yüzde de +2 i görürüm, İnşallah

Ayy bi de kahvaltıda ufacık bi çikolata vardı, unutmuşum yazmayı

evet canım aynen öyle ama küçültü daha korkuyorum korkuyorum yanlız uyuyakiyorm dedi ve olayı kafasında büyüttü biraz ilgi çekmek maksatliydi ama maalesef ilerletti sanırım ilaç tedavisi gormus aşırı agresif bastırılmış sinir durumu var. Kendisinin çözmesi gereken şeyler var ama o farklı açıdan bakıyor ben çok güzel konuştum yol da gösterdim ama maalesef

aman allah im ocak ayı kraliçesi olarak birinci sıradamiyim. Tesekkurler efenim beni bu noktaya sizler getirdiniz :))))

afiyet olsun canım valla o kruvaSani ben görmemiştim menüyü okurken ama mwfkurem abla maşallah dedektör gibi gözünden kaçmamis:)

azmini Tebrikler canım

Bendeeee ama yinede iyidir :))

Evet evet lütfennnn ama nasıl

Yoksa sen oldurt bir cözüm olmalı gitti mi bari

8 :))
gitmedi canım pazar gidiyormuş öyle dedi maalesef

Önce menüm;

Sabah 10.40
Ceyrek ekmek kadar cavdara beyaz peynirli domatesli tost

Ögle
1 kase yayla corbası

Aksam
20 tane falan hamsi
Bol bol roka

Su içemedim bugün

1 lt falan ancak icmisimdir
suyun az olmuş canım ama menu güzel afiyet olsun

Eşim geldi benden Özür diledi yanlış davrandım yaklaşımim doğru değildi dedi . Çünki gecenin 3.5 una kadar bizle uğraştı onun yüzünden kızım in uykusu dağıldı ve işlerin bu şekilde olmasının suçlusu olduğunu anladı daha doğrusu ben anlamasini sağladım ilk önce bizle yatmaya geldi tabi görümcek giriyor cikiyör mutfaga ben hala uyumadim işaretleri veriyor bizde odada gecenin 3 ünde kızım ben babası sevgi pekiştiriyiruz neyse dedim kalk mutfağa gidelim açılmıştım domates salatalık yedim onlarda yanımda durdu eşim bana sordu nerde uyuyayinm dedim zaten sabah oldu git salonda yat ama bugünlük ve ben hala uyanık saat 5 olmus yatayim bari iyi geceler

cok sevindim canim esinle aranin iyi olmasina kimse icin bozuk olmaya degmez cunki Allah muhabbetinizi artirarak devam ettirsin insallah

O görümceyi korkutmanin kolayı var Konya standartlarında sen bana ev adreslerini özelden bi yaz ben bi görücü yollayayım oraya

Heyyy çekilin kraliçe olmuşum yuskaralugindan terfi hızlı oldu
Hey Allahim ya sanirsin 5 yasinda cocuk kuzum valla ben bile sinir oldum burdan gorumcen gidince de sen alma yataga ayri yatmayi gorsun o zaman
İyi fikirmis
Elini yine korkak alistirmissin
____02 ŞUBAT -02 MART HEDEFLERİ ___
Nenekekik nedir ya :)
Fitangel Çiko yemiş
Tabi sonra hafta boyunca eritmeye uğraş bu saatte yenir mi neinnn der kaptanim
Baharın o zaman koca bi pasta yemesi lazımdı
Dimi ama 1tk reçel yidim sadece b
Tebrkler abla
Bn yapamıyorm olmuyo isteyerek bırakıyorm listelerdn çıkarırsanız sevinirm bni. Buralardaym ama daha çok lak lak edicizz
Poni gece boyu seninle uğraştım ağzını burnunu kırarım
Anam nasıl bir is o kitle indeksi hostes vs mı
Ayy bi de kahvaltıda ufacık bi çikolata vardı, unutmuşum yazmayı
Bak bak unutmusmus bugün cuma diye gormedik
Bundan sonra sabah yerim de o kadar greyfurt lafı geçince canım isteyip yedim arada
Eşim 4 kg greyfurt bı büyük kova köy yumurtası alıp gelmiş bu hafta yedim diye ömür boyu yiyeceğim sandı galiba
O görümceyi korkutmanin kolayı var Konya standartlarında sen bana ev adreslerini özelden bi yaz ben bi görücü yollayayım oraya
hahaaa görücü tim

Hadi ya adam nasıl korktuysa hep öyle diyet yapacağını zannetti galiba

Perşembe günü de benim eşim ilk defa bana yemem için ısrar etti hem de aşırı. Ben karabugday elma hazırladım kendime ona da iki çeşit döner sandviç ve patates kızarması adam vicdan azabından ölecek zannettim ben yedikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…