- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.321
Aynen tatlım ben salagim ne diye kendimi sinir ediyorum dünde yapacaktim bunu gidip kaldıracaktjm Elizan huzursuz durmuyor bende kötü oldum diye. Kendi kendimi yedim durdum ama aklım başıma geldi şükür kendi kendime dövundum boş yere madem huzurumu kaçırdılar bakalım ben huzur bırakıyor muyum :) ayrıca kaynanaya da söyleyecem bu durumu bi daha yanlız korkan kimse gelmesin evimevalla iyi yapmissin kuzum sevindim giciklik degipmi uyutma sende zaten sende sinirden dogru uyuyamazsin
Bencede soyle ama esinden de vur ne kadar rahatsiz ortamda uyudugunu duzeninin bozuldugunu filan gibi. Birde neden korkuyor tam olarak gorunmeyen seyler filan mi acaba aklima o takildi yoksa sirf gicikligina filan mi yapiyor bi ara bende de vardi gecmis zamanda, evde tek kalamazdim filan ama tabi gorumceninki kadar abarti degildi. Bence bu psikolojik bir rahatsizliktir ve tedavi edilmesi gerekir ilerideki hayatinda da cok olumsuz etkilenecektir.Aynen tatlım ben salagim ne diye kendimi sinir ediyorum dünde yapacaktim bunu gidip kaldıracaktjm Elizan huzursuz durmuyor bende kötü oldum diye. Kendi kendimi yedim durdum ama aklım başıma geldi şükür kendi kendime dövundum boş yere madem huzurumu kaçırdılar bakalım ben huzur bırakıyor muyum :) ayrıca kaynanaya da söyleyecem bu durumu bi daha yanlız korkan kimse gelmesin evime
Güm güm güm dım dım dım , tey tey tey, lilililililililiiiiiiii :)Kızlar yemek hazırlayıp gelecem
Siz davulları çalmaya başlayın
Ay teşekkür ederim:)Gel buyur misafir edelim canımyaza tatil var mi planda
Neresinden konyanin
Evet bence de çok erken ama o yaşlarda kendini çok büyük gibi hissediyorsun, şöyle bi geriye dönüp bakınca ne kadar tecrübesiz, ne kadar toymuşum onun farkına varıyorum. Ama çok şükür ki eşim karşıma çıkabilecek en merhametli, iyi yürekli, sevgi dolu adam. O konuda çok şanslıyımikra canım sen ne kadar küçük evlenmişsin yaa 17 sene maşallah Allah mutlu mesut etsin . ben de 23 de evlendim şimdi olsa en erken 28 29 30
ah bana konya demesinlerrrrşaka şaka
._____ 9.Takım _____ 
______26.ocak -2 şubat _______
STARLARRRRRRR
@nanekekik
KRALİÇELERRRRR
@mer_4260
F Fitangel
KONTESLERRRRRR

I _ikra_
@melegimve ben
Warriorinside
PRESESLERRRRRRRRR
@Beyazpapatyammm
eyledi
ŞİRİNLERRRRRRRRR
@Habinar
@Kyezdn
P pnrrr -20
@tugcekrblt
@mefkurem
@Degistir Kendini
@asfarovski
KÜL KEDİLERİİİİİİİİ

@Nilyyyaaannn
@KocasininNarTanesi
@Sweetyy83
YÜZ KARALARIIIIIIIIIII
@Poni Bon
Star +3 yüzde
Kraliçe +2 yüzde
Kontes +1.5 yüzde
Prenses +1 yüzde
Şirin +0.5 yüzde
Kül krdisi +0 yüzde
Yüz karası --yüzde
Ohh ne güzel yapmışsınValla gıcıklık değil mi kızım uyandı mizmizlanmaya basladi bende yan odaya geçtim eşim geldi kız ağlıyor dedi bende sen bak zahmet olmazsa sorumlu olduğun birde çocuk var dedim gelip bakmak zorunda kaldı görsun bakalım ben onu gece uyutuyomuyum madem görümce abisine rağmen uyanık kalıyomus o zaman otursun eşimde kızıyla ilgilensin
Benim hedefim en az 115 ablacım. Yaklaşık 4.8-5 kilo versem yeter. Tabi fazlası da göz çıkarmaz demi:)____02 ŞUBAT -02 MART HEDEFLERİ ___
@Mefkurem 81.3 /76/-5.3
@melegimve ben 81.7/75/-6.7
@Pnrr20 69.8/65/-4.8
@Mer_4260 62.2/
@Eyledi 88/
@tugcekrblt 59.3/
@Nilyyyaaannn 78.6/
@Warriorinside 73.8/
@nenekekik 73.4/
@KocasininNarTanesi 105.9/
@Poni Bon 78.4/
@Sweetyy83 63.3
@Kyezdn 76/
@_ikra_ 119.8 /
@Beyazpapatyammm 95.7/
@Degistir Kendini 79.9 /
asfarovski 67.5/
@Habinar 72.4 /
@Fitangel 60.9 /
Kızlar şubat ayı hedeflerinizi yazıp son alıntıdan devam edin lütfen
Bence daha fazlasınıda verebilirsinBenim hedefim en az 115 ablacım. Yaklaşık 4.8-5 kilo versem yeter. Tabi fazlası da göz çıkarmaz demi:)
7 yapalım mı o zaman :)Bence daha fazlasınıda verebilirsin
Yani vermen gerekir :)))
O kuruvasan nerde çıktı kızzzGeçmiş anca bitti, ne yazmışsınız beeee :)
Menüm
Sabah 10:00
1kk beyaz peynir, domates, salatalık, biber, 3-4 çatal patatesli yumurta, 1 minik kruvasan
13:00Fırında pişmiş yarım tavuk( ben göğsünü yedim sadece, miniğim de kalanını yedi), 8 tane fırında közlenmiş mantar, marul salatası
14:00 yeşil çay
15:00 yeşil çay
16:00 1 sade kahve
17:00 1 kase marul salatası ( aç değildim sadece geç saatte acıkmamak için yedim)
19:00 1 kahve ve 1 çay
3.5 lt limonlu su
Spor olarak 100 mekik ( puanlamasını nasıl yapmalıyım acaba?) @Pnrrr-20
9 takım faktörüKomşudaydım akşam, o kadar ısrara rağmen Tr den getirdiği lokum ve çiko lara elimi sürmedim. Ben bile şaşırdım kendime:) Sade çay ve kahve, onun dışında hiç bişeyi ellemedim. Tadına bak diye ikidebir sordu tadını biliyorum şimdiye kadar çok öğüttüm onlardan deyince ısrarı kesti :))))
6.5 olsun o zaman7 yapalım mı o zaman :)
Ablacığım 1.ligimizin şerefine yedim:)Menüleri alıntılamıştım ama uçmuşlar
Valla yoruldum baya gözlerim acıdı
Geri dönemicem :))
Hatırladığım pınarın bi baklavası vardı
Habinarın sütlü tatlısı
Zeynebin pisküviti
Nigarda 1 tb pilav yemiş
Başka kaçamak vardıysa seve seve ispinyonluyabilirsiniz
Hedefim 68 kaptanim____02 ŞUBAT -02 MART HEDEFLERİ ___
@Mefkurem 81.3 /76/-5.3
@melegimve ben 81.7/75/-6.7
@Pnrr20 69.8/65/-4.8
@Mer_4260 62.2/
@Eyledi 88/
@tugcekrblt 59.3/
@Nilyyyaaannn 78.6/
@Warriorinside 73.8/
@nenekekik 73.4/
@KocasininNarTanesi 105.9/
@Poni Bon 78.4/
@Sweetyy83 63.3
@Kyezdn 76/
@_ikra_ 119.8 /
@Beyazpapatyammm 95.7/
@Degistir Kendini 79.9 /
asfarovski 67.5/
@Habinar 72.4 /
@Fitangel 60.9 /
Kızlar şubat ayı hedeflerinizi yazıp son alıntıdan devam edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?