- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.021
Çok iyi tebrik ederimEveeeet
Pazartesi 77.7
Bugun 74.8
Fark 2.9
Tebrik ederim bu kiloyla bu ladar verebilmen sper irade konuşmuşGeçen cuma 59,3
Bu cuma 58,1
Fark -1,2
Yüzde 2,02
Yehhuuuuu
Kabul edilirse mezun olup, free yarışmak istiyorum. Aramızda 100 gr ın lafı mı olurWC düzeni hala oluşmadı hastalıktan beri ondandır kesin
Yeşil minnak muzlar gereksiz görünüp işe yarıyormuş, malum çarşamba gününe kadar artıdaydım çünkü.Mefkurem
Eki Görüntüle 2108529
Çok sukurr ya gerçekten cabaliyorum gitsin diyeTebrik ederim Tuğçecjm sen bu azimle çok şey başarırsin kortizona rağmen bu kadar kilo vermişsin gelal olsun canım
Çok güzel gitmiş
Ah yasim ahh
Çok güzel canım
listede vardır tahminim tebrik ederim
Masallahhh diyelim hemenEveeeet
Pazartesi 77.7
Bugun 74.8
Fark 2.9
En iyisi olur canımFatma irade kalmadı bende evdeki canavarlar akşam film açtı mutfak coştu hepsini diyete sokacam artık sonuç bu
Çok güzel tebrik ederimEveeeet
Pazartesi 77.7
Bugun 74.8
Fark 2.9
Süper tebrik ederimHemen bildirimimi yapayım
Geçen hafta. 94.7
Bu hafta 91.7
Fark. -3
Yüzde 3.16Eki Görüntüle 2108547 ins dogru hesaplamisimdir
Çok güzel tebrik ederim.Geçen cuma 59,3
Bu cuma 58,1
Fark -1,2
Yüzde 2,02
Yehhuuuuu
Kabul edilirse mezun olup, free yarışmak istiyorum. Aramızda 100 gr ın lafı mı olurWC düzeni hala oluşmadı hastalıktan beri ondandır kesin
Yeşil minnak muzlar gereksiz görünüp işe yarıyormuş, malum çarşamba gününe kadar artıdaydım çünkü.Mefkurem
Eki Görüntüle 2108529
Çok teşekkür ederim :)Süper tebrik ederim
Iste tugceeee bu beeeeGeçen cuma 59,3
Bu cuma 58,1
Fark -1,2
Yüzde 2,02
Yehhuuuuu
Eki Görüntüle 2108529
Çok ümitliydim ama kızların yazdığı yüzdeleri görünce balon gibi söndü havam.o ne be 3.16 yazmış @Beyazpapatyammm gözüne dizine durmasın kız şurada bi hava attıydımHadi inşallah yuzdelerin ennn buyugu senin olsun tatlım
İkisine de geçmiş olsun, kurtuldular en azından bi ömür çürütmediler yanlarında.Allah'ım ya bunların beyinleri yerine ne varki orda acaba
Allah'tan mi korkmaz bu adam
Yaradanin adeleti er geç gelir elbet bı bakmışsın erkek evladı olmuş ömrünün kalan zamanını o evladı burnundan fitil fitil getirmiş ne diyelim inşallah
Arkadaşımın iki kızı var canım ama ayakları yere sağlam basan bir kadın bosaniyor affetmem diyor en dogrusu zaten
Maşallah maşallah maşallah diyorum sadece:)Hemen bildirimimi yapayım
Geçen hafta. 94.7
Bu hafta 91.7
Fark. -3
Ne bekliyordu kadın bide kuma mı kabul edecekti bunları Hadim edeceksin işte
sonuç çok iyi Tuğçebirde bugün ne yiyeceksin bakayım
Kız başka işiniz yok muydu
vayy super
Fatossss kizzz ne yaptin sennnHemen bildirimimi yapayım
Geçen hafta. 94.7
Bu hafta 91.7
Fark. -3
Tebrik ederim Tuğçecjm sen bu azimle çok şey başarırsin kortizona rağmen bu kadar kilo vermişsin gelal olsun canım
Çok güzel gitmiş
Ah yasim ahh
Çok güzel canım
listede vardır tahminim tebrik ederim
Eveeeet
Pazartesi 77.7
Bugun 74.8
Fark 2.9
Fatma irade kalmadı bende evdeki canavarlar akşam film açtı mutfak coştu hepsini diyete sokacam artık sonuç bu
Tebrik ederim bu kiloyla bu ladar verebilmen sper irade konuşmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?