Warriorinside
B.75,6**G.72.8**H.62 9 .TAKIM, AŞKIN DİĞER ADI;)
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 28 Aralık 2017
- 774
- 1.435
- 28
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.981
Allah iyilerle karşilaştirsin sizleri canımAyyy yeni okudum ben. Erkekler iyice yoldan çıktılar, gerçi kadınlar da az şeytan değil ama ne bu ya. Ne kadar üzücü olaylar
Kaptaniçe ederse mezun olacam canım evet2,5 yılda duraksamalarla ve kortizon tedavisi devam ederken verdim. İnandım, inat ettim, pes ettiğimde de en kısa zamanda toparlanmaya odakladım kendimi. İsteyince herşey oluyor
Tatlım
Minnak yeşil muz var ayçaaam, doymadım doyamadım onları yemeye
Hahahah
Ayy o sizin tatlılığınız sadece minnak yeşil muzlardan akıl tutulması yaşadım
Yok yok kovsanız da gitmem
Oğlum yedi oyy yoksa bende dayanamazdim o yüzden böyle ortamlara cok girmemeye çalışıyorumMevlüt tu iyi atlatmişsin
Ben evde irademi konuşturabiliyorumda
Başka yerde zor oluyor yemesem aklım kalıyor :)
Nekadar uzak okadar iyi bencedeOğlum yedi oyy yoksa bende dayanamazdim o yüzden böyle ortamlara cok girmemeye çalışıyorum
Aynen öyleNekadar uzak okadar iyi bencede
Cok cok guzel bir eksi tebrikler canimHemen bildirimimi yapayım
Geçen hafta. 94.7
Bu hafta 91.7
Fark. -3
Yüzde 3.16Eki Görüntüle 2108547 ins dogru hesaplamisimdir
Cokkk teşekkür ederim inşallah devamida gelirCok cok guzel bir eksi tebrikler canim
Allah iyilerle karşilaştirsin sizleri canım
Evlilik korkuldugu kadar var aslında
Kortizon rağmen hemde
Demekki istemeyene bahane çok isteyene bahane yok
Senin yolunda ilerlerim bende inşallah
Benim diyet yapma kilo verme sorunum yok ama bikere ipin ucu kaçtımi konsantre bozuldu mu toparlanamiyorum içimdeki yeme canavarı öyle bir esir alıyor ki beni onun sözü geçiyor günlerce bunun çözmemiz lazım
Hemen bildirimimi yapayım
Geçen hafta. 94.7
Bu hafta 91.7
Fark. -3
Ne bekliyordu kadın bide kuma mı kabul edecekti bunları Hadim edeceksin işteGidip gitmeyeceğim pazar gününe kadar kesinleşmez daha, o zaman bu hafta da liste dışında kalayım istersen, sonraki haftaya duruma bakar alırsın beni:)
Kimse zorda kalmasın diye...
Sorma canım ya 19 yılın mükafatı olarak karısına bunu layık gördü salak. Çocuklarla cezalandırıyorlar güya, ama çocuklar perişan . Bir tanesi engelli annenin bakımına muhtaç. Çocuklar birbirine bakıyor anlayacağın. Tatlı dille vermediler, büyük bir ihtimalle bugün herşey yolunda giderse avukat evi jandarmayla basıp alacak çocukları ... çocuklar kötü etkilenmesin istedikçe onlar tam tersine uğraşıyor(
Kusura bakmayın sizi bunalttım bu meseleyle
Geçen cuma 59,3
Bu cuma 58,1
Fark -1,2
Yüzde 2,02
Yehhuuuuu
Kabul edilirse mezun olup, free yarışmak istiyorum. Aramızda 100 gr ın lafı mı olurWC düzeni hala oluşmadı hastalıktan beri ondandır kesin
Yeşil minnak muzlar gereksiz görünüp işe yarıyormuş, malum çarşamba gününe kadar artıdaydım çünkü. @mefkurem
Eki Görüntüle 2108529
sonuç çok iyi TuğçeGünaydınnnn canımın içleri
Muhteşem uykulu bir cumadan selamlar, size otobanda seyir halinde sesleniyorum
Sabah aynaya baktım hala kanlı canlıyım, ölmemişim ve uyumuşum geceBelki de bayıldım açlıktan bilemicem...
Şimdi şubeye gidene kadar biraz kestireyim, yoğunluğuma bağlı olarak gün içerisinde takılacam sizlere...
Kız başka işiniz yok muyduMenü süper tartinin merak ediyorum
Bende evlendigimin ertesi günü evi temizlemiştim karşı binada bir teyze kızım ilk gün iş yapan gelinin iş bitmez demişti keşke ciddiye alaymişim:)
vayy superHemen bildirimimi yapayım
Geçen hafta. 94.7
Bu hafta 91.7
Fark. -3
Ne bekliyordu kadın bide kuma mı kabul edecekti bunları Hadim edeceksin işte
sonuç çok iyi Tuğçebirde bugün ne yiyeceksin bakayım
Kız başka işiniz yok muydu
vayy super
Günaydın sevgili oğlum gece boyu uyutmadi bazen bı konuşması tutuyor onun kahvaltisini yaptıyim ben biraz bekleyeceğim yüzük girmiyor parmağıma cok açım ama ölmem bı iki saate
Tşk ederim sizde oylesiniz masallahAllah herkesi iyilerle karşılaştırsın.
Evet ben korkuyorum mesela, 3 yıldır sevgisiz sevgilisiz mis gibi yaşıyorum gerçi ama ne bileyim ya üzücü olaylar işte bunlar
Canım beyinde bitiyor herşey, o yeme canavarının ortaya çıkmasını engellemek lazım. benim de yıkıp geçtiğim zamanlar çok oldu. şuursuzca yediğim günler oldu, alkol de kullanıyorum, ama sonrasında bir şekilde dengeledim. hatta yazın sonlarına doğru 5-6 kilo alıp geri verdim.
süpersin, tebrikler
İns böyle gider yaNe bekliyordu kadın bide kuma mı kabul edecekti bunları Hadim edeceksin işte
sonuç çok iyi Tuğçebirde bugün ne yiyeceksin bakayım
Kız başka işiniz yok muydu
vayy super
Tebrik ederim devamıds gelir hiç merak etme yeterki isteİns böyle gider ya
Vuuuuuuu supermisyHemen bildirimimi yapayım
Geçen hafta. 94.7
Bu hafta 91.7
Fark. -3
SüperGeçen cuma 59,3
Bu cuma 58,1
Fark -1,2
Yüzde 2,02
Yehhuuuuu
Kabul edilirse mezun olup, free yarışmak istiyorum. Aramızda 100 gr ın lafı mı olurWC düzeni hala oluşmadı hastalıktan beri ondandır kesin
Yeşil minnak muzlar gereksiz görünüp işe yarıyormuş, malum çarşamba gününe kadar artıdaydım çünkü. @mefkurem
Eki Görüntüle 2108529
Cokkk teşekkür ederim gelicek inşallah cabaliyorum hepimiz çabalıyoruz karşılığını alırız inşallahTebrik ederim devamıds gelir hiç merak etme yeterki iste
Tşk ederim cabaliyorum ya gerçekten istiyorum zayiflamayiVuuuuuuu supermisy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?