Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tuğçe canım çok güzel bi eksi maşallah sana ne kadar güzel fit bi mezun olacaksın

Hemen bildirimimi yapayım
Geçen hafta. 94.7
Bu hafta 91.7
Fark. -3
Yüzde 3.16Eki Görüntüle 2108547 ins dogru hesaplamisimdir
maşallah çok güzel sonuç :)

Günaydın sevgili oğlum gece boyu uyutmadi bazen bı konuşması tutuyor onun kahvaltisini yaptıyim ben biraz bekleyeceğim yüzük girmiyor parmağıma cok açım ama ölmem bı iki saate
Günaydın canım bizde 10 gündür gece uykusu hiç yok sanırım doymuyor sabah a kadar kısa kısa emiuor ben bütün gece ayaktayim. Ek gıdaya geçtik ama kızım ilk günler yedi ama sonra ağzına bile sürmedi benim baş dönemleri halsizlik te başını aldı gitti. Napsam sence

Tesekkur ederim :)

Tebrik ederim canim cok gzel

Tebrik ederim Tuğçecjm sen bu azimle çok şey başarırsin kortizona rağmen bu kadar kilo vermişsin gelal olsun canım
Hemen bildirimimi yapayım
Geçen hafta. 94.7
Bu hafta 91.7
Fark. -3
Yüzde 3.16Eki Görüntüle 2108547 ins dogru hesaplamisimdir
Çok güzel gitmiş
Günaydın herkese bol eksiler
Benim eksi fazlaydı dün gece bi güzel hallettim çok pişmanım üzgünüm
Geçen Hafta 72.4
Bu cuma 71.9
Fark -500
Ah yasim ahh
Gunaydin kizlar gece taniyo gibi hepinizi ruyamda gordum,dun giremedim hic gun boyu temizlik pasta yaptim,bugun misafir gelecek, disari ciktim yorgunluktan bakamadim

Gecen hafta: 79.9
Bu hafta: 78.8
Fark: 1.1 kg ( % 1.376)
Çok güzel canım
Gunaydin kizlar
Gecen cuma (2 hasta once)74.3
Bu gun 73.3
Dark -1
%0.6 (gecen hafta bildirim yapmadiim icin yuzdemi 2 ye boldum )
2 hafta once ki kilomdan emin degilim zuhal abla sende kayitliysa bi control eder misin Mefkurem
listede vardır tahminim tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…