- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.001
Dün geceye rağmen eksi olmuş canımGünaydın herkese bol eksiler
Benim eksi fazlaydı dün gece bi güzel hallettim çok pişmanım üzgünüm
Geçen Hafta 72.4
Bu cuma 71.9
Fark -500
HarikaHemen bildirimimi yapayım
Geçen hafta. 94.7
Bu hafta 91.7
Fark. -3
Yüzde 3.16Eki Görüntüle 2108547 ins dogru hesaplamisimdir
Tuğçe canım çok güzel bi eksi maşallah sana ne kadar güzel fit bi mezun olacaksınGeçen cuma 59,3
Bu cuma 58,1
Fark -1,2
Yüzde 2,02
Yehhuuuuu
Kabul edilirse mezun olup, free yarışmak istiyorum. Aramızda 100 gr ın lafı mı olurWC düzeni hala oluşmadı hastalıktan beri ondandır kesin
Yeşil minnak muzlar gereksiz görünüp işe yarıyormuş, malum çarşamba gününe kadar artıdaydım çünkü.Mefkurem
Eki Görüntüle 2108529
maşallah çok güzel sonuç :)Hemen bildirimimi yapayım
Geçen hafta. 94.7
Bu hafta 91.7
Fark. -3
Günaydın canım bizde 10 gündür gece uykusu hiç yok sanırım doymuyor sabah a kadar kısa kısa emiuor ben bütün gece ayaktayim. Ek gıdaya geçtik ama kızım ilk günler yedi ama sonra ağzına bile sürmedi benim baş dönemleri halsizlik te başını aldı gitti. Napsam senceGünaydın sevgili oğlum gece boyu uyutmadi bazen bı konuşması tutuyor onun kahvaltisini yaptıyim ben biraz bekleyeceğim yüzük girmiyor parmağıma cok açım ama ölmem bı iki saate
Canim ne guzel eksidesin uzulme ,tebrik ederimGünaydın herkese bol eksiler
Geçen Hafta 72.4
Bu cuma 71.9
Fark -500
Teşekkür ederim :)Harika
Supersin cnm tebriklerHemen bildirimimi yapayım
Geçen hafta. 94.7
Bu hafta 91.7
Fark. -3
Tesekkur ederim :)Tuğçe canım çok güzel bi eksi maşallah sana ne kadar güzel fit bi mezun olacaksın
maşallah çok güzel sonuç :)
Günaydın canım bizde 10 gündür gece uykusu hiç yok sanırım doymuyor sabah a kadar kısa kısa emiuor ben bütün gece ayaktayim. Ek gıdaya geçtik ama kızım ilk günler yedi ama sonra ağzına bile sürmedi benim baş dönemleri halsizlik te başını aldı gitti. Napsam sence
Tebrik ederim canim cok gzelGeçen cuma 59,3
Bu cuma 58,1
Fark -1,2
Yüzde 2,02
Yehhuuuuu
Kabul edilirse mezun olup, free yarışmak istiyorum. Aramızda 100 gr ın lafı mı olurWC düzeni hala oluşmadı hastalıktan beri ondandır kesin
Yeşil minnak muzlar gereksiz görünüp işe yarıyormuş, malum çarşamba gününe kadar artıdaydım çünkü.Mefkurem
Eki Görüntüle 2108529
Tşk ederimSupersin cnm tebrikler
Tebrik ederim Tuğçecjm sen bu azimle çok şey başarırsin kortizona rağmen bu kadar kilo vermişsin gelal olsun canımGeçen cuma 59,3
Bu cuma 58,1
Fark -1,2
Yüzde 2,02
Yehhuuuuu
Eki Görüntüle 2108529
Çok güzel gitmişHemen bildirimimi yapayım
Geçen hafta. 94.7
Bu hafta 91.7
Fark. -3
Ah yasim ahhGünaydın herkese bol eksiler
Geçen Hafta 72.4
Bu cuma 71.9
Fark -500
Çok güzel canımGunaydin kizlar gece taniyo gibi hepinizi ruyamda gordum,dun giremedim hic gun boyu temizlik pasta yaptim,bugun misafir gelecek, disari ciktim yorgunluktan bakamadim
Gecen hafta: 79.9
Bu hafta: 78.8
Fark: 1.1 kg ( % 1.376)
listede vardır tahminim tebrik ederimGunaydin kizlar
Gecen cuma (2 hasta once)74.3
Bu gun 73.3
Dark -1
%0.6 (gecen hafta bildirim yapmadiim icin yuzdemi 2 ye boldum )
2 hafta once ki kilomdan emin degilim zuhal abla sende kayitliysa bi control eder misinMefkurem
süpersin canimEveeeet
Pazartesi 77.7
Bugun 74.8
Fark 2.9
Fatma irade kalmadı bende evdeki canavarlar akşam film açtı mutfak coştu hepsini diyete sokacam artık sonuç buDün geceye rağmen eksi olmuş canımama sen yapmazdın öyle şeyler hayırdır
Tebrikler canım çok iyiGunaydin kizlar gece taniyo gibi hepinizi ruyamda gordum,dun giremedim hic gun boyu temizlik pasta yaptim,bugun misafir gelecek, disari ciktim yorgunluktan bakamadim
Gecen hafta: 79.9
Bu hafta: 78.8
Fark: 1.1 kg ( % 1.376)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?