Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende yapayım bildirimi mi
Cuma 62.2
Bugün 61.4
Fark 0.8
Yüzde 1.28
Mefkurem abla dün sabah -300dum ama gün içinde çok dikkat ettim daha iyisi olsun isterdim
Merve bu hafta gercekten senden korkuyodum bu sonuca cok sevindim ama daha iyisinide yapabilirsin biliyirum

Artik buralar böyle canikom :)))
Hani senin bildirimin

Cuma 81.7 kg
Bugun 81.3 kg
Fark 400 gr
Yuzde 0.49

Uzgunum wc icin bekledim ama olmadi. Bu hafta grubun yuz karasi ben oldum sanirim herkesten ozur dilerim bu hafta boyle oldu
Ne yüz karasi kizzz sacmalama kac haftadir guzel veriyon böyle olmasi cok normal
Ayrica her eksi candir , emek ve caba olduktan sonra sorun yok demejtir

selam kızlar hayırlı cumalar an itibariyle leptabım geldi
en son kilo bildirimim kaçtı unuttum
bu cuma 87.1
Kizzzz ekimmm tam dayakliksin heeee kac zamandir aklimdasin ,diyorum kesin bisey oldu yoksa bu kadar uzak kalmazdi
Insan bi haber verir

Ne yüz karasi kizzz sacmalama kac haftadir guzel veriyon böyle olmasi cok normal
Ayrica her eksi candir , emek ve caba olduktan sonra sorun yok demejtir
oyle tabi ama alistim 1.5 1.5 gitmesine canim sikildi yuzdelerde gayet guzel ben takimi asagi cekmisim gibi oldu kotu hissettim kendimi

Kizzzz ekimmm tam dayakliksin heeee kac zamandir aklimdasin ,diyorum kesin bisey oldu yoksa bu kadar uzak kalmazdi
Insan bi haber verir
eşim leptabı almış nöbetçiyken sonrada işyerine bırakmış ha bu gün ha yarın getir diye diye az önce getirdi öğleden önce aradım hatırlattım daa anca geldi çok çokkk özürrr
bir daha böyle bir şey olursa bacıma diycem kk ye üye şifresini hatırlıyorsa girsin o yazsın size ben olsam bende meraktan çatlardım valla haklısın mefkuşum

Ee anlat bakalım neler neler yaptın 3 haftadır
istanbula bacıma gittim kızıl kafalı armut suratlı eti mayalı hamur gibi olan 6 aylık yeğenimi bol bol sevdim zilli nasıl tatlı ir de geceleri uyusa :)))
bacımın canının çektiği şeyleri pişirdim taşırdım kuzum yedi içim rahatladı döndüm ama benim oğlan çok kötü hastalandı evde durdukça da beni yedi sıkılıyorum diye .. ee eşim de kaç gündür yoktuk düzgün yemek yapıp yiyememiş ev berbat olmuş çamaşır yığılı anca yemek iş yaptım bu hafta da doktor işlerimi halettim 20 ün sonra tekrar gidicem fizik tedavicinin verdiği yeni ilaçlar baya ağır sersemletip uyutuyor onun dışın da allaha şükür gayet iyiyim iştahımı kontrol altına aldım sızıp kalmazsam uyku öncesi olumlamalara başladım yine :)
eee sizler de durumlar nasıl her şey yolunda mı

Tesekkurlerrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…