- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.081
Merve bu hafta gercekten senden korkuyodum bu sonuca cok sevindimBende yapayım bildirimi mi
Cuma 62.2
Bugün 61.4
Fark 0.8
Yüzde 1.28
Mefkurem abla dün sabah -300dum ama gün içinde çok dikkat ettim daha iyisi olsun isterdim
Sevilayyy masallah eksiler gelmeye devam ediyorGünaydın Kızlar
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 63.3
Bugün 63.0
Artik buralar böyle canikom :)))Mefkurem ablam ya ne olmus bu grup boyle cildiricim valla acil yetisip 7lere inmem laazim
İki yumurya 1butun bi yarim elmami yedim ogle yemegi niyetine yuruyuse gidiyorum simdi ogle arasini degerlendirelim dimi gorusuruz dersten sonra herkese iyi gunler
Ne yüz karasi kizzz sacmalama kac haftadir guzel veriyon böyle olmasi cok normalCuma 81.7 kg
Bugun 81.3 kg
Fark 400 gr
Yuzde 0.49
Uzgunum wc icin bekledim ama olmadi. Bu hafta grubun yuz karasi ben oldum sanirim herkesten ozur dilerim bu hafta boyle oldu
Niye böyle olduki cnm
Kizzzz ekimmm tam dayakliksin heeeeselam kızlar hayırlı cumalar an itibariyle leptabım geldi
en son kilo bildirimim kaçtı unuttum
bu cuma 87.1
Ekimcim gelmiş hoş gelmişselam kızlar hayırlı cumalar an itibariyle leptabım geldi
en son kilo bildirimim kaçtı unuttum
bu cuma 87.1
Gayet güzel gitmis ecem tebrikler cnmAyyy delirdim internete baglanamıyorumm sabahtan beri sinir oldum hemen önce bildirimimi yapayım
Gecen hafta 76.0
Bu hafta 74.8
Fark 1.2
Yüzde 1.58
Simdi gecmisi okuyacagım uzun sayfalar beni bekliyor
oyle tabi ama alistim 1.5 1.5 gitmesine canim sikildi yuzdelerde gayet guzel ben takimi asagi cekmisim gibi oldu kotu hissettim kendimiNe yüz karasi kizzz sacmalama kac haftadir guzel veriyon böyle olmasi cok normal
Ayrica her eksi candir , emek ve caba olduktan sonra sorun yok demejtir
eşim leptabı almış nöbetçiyken sonrada işyerine bırakmış ha bu gün ha yarın getir diye diye az önce getirdi öğleden önce aradım hatırlattım daa anca geldi çok çokkk özürrrKizzzz ekimmm tam dayakliksin heeeekac zamandir aklimdasin ,diyorum kesin bisey oldu yoksa bu kadar uzak kalmazdi
Insan bi haber verir
hoş buldum cancağızımmmEkimcim gelmiş hoş gelmiş
Ee anlat bakalım neler neler yaptın 3 haftadırhoş buldum cancağızımmm
istanbula bacıma gittim kızıl kafalı armut suratlı eti mayalı hamur gibi olan 6 aylık yeğenimi bol bol sevdim zilli nasıl tatlı ir de geceleri uyusa :)))Ee anlat bakalım neler neler yaptın 3 haftadır
Tesekkurlerrrr....yasim böyle üzülmek istemiyosak bogazimizi tutacaz cnm
Biliyosun baskalarinin yiyor olmasi bizim icin bahane degil
kiz edaaaa cok güzel gitmis bu hafta hadi böyle devam ins.
karisik bisey olmus ama ise yaramis demeki :)
cok güzel toparladin cananim ekside olman cok güzel
Gecen haftanin listesi ilk sayfada var cnm
bu tugceler azimli oluyor heralde :))))
Cok güzel baslangic cnm ins.böyle devam etsin
vayyyy eyleme bak hele dün kalbime indiriyodu :)))
Masallah cnm harikasinnnnn
o sallanan kafaya bi terlik atacam görecengecen hafta bi sürü kilo vermisin bunu vermen bile büyük basari
Gülsahhh ne yaptin kizzzz süper gitmis tebrikler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?