Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aa bu arada troid için de doktora gittim troid zehirlenmesi geçmiş ama bu defa da ilaç dozu az geliyormuş geçtiğimiz ay meto ondan iyice yavaşlamış zayıflayamamışım artıya çıkmışım, salıdan beri yeni dozda ilaç kullanıyorum 1 ay sonra yine kontrolü var inşallah normal dozundadır da ben de zayıflayabilirim b vit. 5li karma iğne ve d vit de verdi doktor inşallah faydası olacak artık ben de eksi rakamlar görürüm :))

oyle tabi ama alistim 1.5 1.5 gitmesine canim sikildi yuzdelerde gayet guzel ben takimi asagi cekmisim gibi oldu kotu hissettim kendimi
Güzelim eğer boşvermiş olsan önemsemesen tabiki o zaman kızarım ama sen elinden geleni yaptın
Arada vücut dinlenmek ister
Takım olmak işte bu demek
Biribirimizin eksiklerini tamamlıcaz
Geçen haftada ben az vermiştim
Gerçi bu haftada çok verdim sayılmaz :)))

Neyse şükür kötü bişey yokmuş
Şimdi burdasın ama çok özlendiğini bil ekim hanımcım

yaradanına kurban oluruuummm seninn
senin kilo durumu nasıl geçmişe bakındım bir göremedim senin bildirimi ardından tıngır mıngır geliyorum ona göre:)

yaradanına kurban oluruuummm seninn
senin kilo durumu nasıl geçmişe bakındım bir göremedim senin bildirimi ardından tıngır mıngır geliyorum ona göre:)
Şimdi yaptım bebeğim
Bende yavaşladım zaten zor gidiyor
Yemeğimi yiyip geliyom çok açımmm :))

1 kılo cok güzel bır rakamda yarış olunca hırs yapıyor ınsan ıste

Günaydın herkese bol eksiler
Benim eksi fazlaydı dün gece bi güzel hallettim çok pişmanım üzgünüm
Geçen Hafta 72.4
Bu cuma 71.9
Fark -500
olsun dune gmre bugun ekside iyi birsey

Gunaydin kizlar gece taniyo gibi hepinizi ruyamda gordum,dun giremedim hic gun boyu temizlik pasta yaptim,bugun misafir gelecek, disari ciktim yorgunluktan bakamadim

Gecen hafta: 79.9
Bu hafta: 78.8
Fark: 1.1 kg ( % 1.376)
gayet iyi gidiyor her hafta

QUOTE="mer_4260, post: 54767637 , member: 663224"]Tuğçe canım çok güzel bi eksi maşallah sana ne kadar güzel fit bi mezun olacaksın

maşallah çok güzel sonuç :)

Günaydın canım bizde 10 gündür gece uykusu hiç yok sanırım doymuyor sabah a kadar kısa kısa emiuor ben bütün gece ayaktayim. Ek gıdaya geçtik ama kızım ilk günler yedi ama sonra ağzına bile sürmedi benim baş dönemleri halsizlik te başını aldı gitti. Napsam sence [/QUOTE]
bi kan degerlerine baktır canım sonuçta hem diyettesin hemde emziriyorsun birde bu dönemde anne sutune dusmeye başlıyorlar emzirmeden ek gıda teklif et meyve puresi vs ilk etapta sevecegi şeyleri dene ve hemen ardında da verme memeyi ek gıdayı talep etmeyi ögrenir

Gunaydin kizlar
Gecen cuma (2 hasta once)74.3
Bu gun 73.3
Dark -1
%0.6 (gecen hafta bildirim yapmadiim icin yuzdemi 2 ye boldum )
2 hafta once ki kilomdan emin degilim zuhal abla sende kayitliysa bi control eder misin Mefkurem
iki hafta öncesini baya geçmiş yaomak lazım canım
Eveeeet
Pazartesi 77.7
Bugun 74.8
Fark 2.9
superrr
Rakibemm nerdeee

North River tartıldın mııııı
burayım burda

Cuma : 88.00
Guncel:86.300
Fark : 1.700 hepsi yağdan
Yüzde: 1.49
super birdde hepsi yagdan

Oleyyy yendimmm seni
Eki Görüntüle 2108661 Geçen hafta

Eki Görüntüle 2108662 Bu hafta

76,9-74,5 = 2,4

Yüzde : 3,12

oo süper hakkınla yendin kuzu ne yazacaktık profile hatırlat bakalım
hadi inşallah devamı gelecek
canım muz sutle ac kaldım ama gide gide 400 gitti ona moralim bozuldu
71.9 bu ne ya ara da tartildigimda guncel kilom 71.5 u topigin reziliyim ben
hatalarına bakalım nedir
abla ya muz sut bekledigim etkiyi hiç göstermedi ben zaten verirdim o -400 u ona sıkıldım

Kilo bildirimim:

Gecen cuma: 69.8
Güncel: 69.2
Fark: -600gr
Yüzde: 0.86%

2 haftadir cok yawas ilerliyorum insallah bu hafta cok daha iyi olucak
pınar diyette kacıncı haftan ıkı hafta az gıtmıs nolcak
Bende tartımi bildireyim nankör tartim benim bu hafta ancak cumartesi gördugum 82 kiloyu tolere edebildim
Geçen hafta 81
Bu hafta 81
Kilo malesef sabit
Eki Görüntüle 2108680
senden bi şov alsak artık canım hadi ama
muz sutten daha ıyı bir eksi bekliyordum yaramadı canım

Geçen cuma 119.8
Bu cuma 117.9
Fark 1.9 ->%1,6
Dünküne göre biraz fazla çıktım ama yine de her giden grama seviniyorum
daha ne olsun
Bende yapayım bildirimi mi
Cuma 62.2
Bugün 61.4
Fark 0.8
Yüzde 1.28
Mefkurem abla dün sabah -300dum ama gün içinde çok dikkat ettim daha iyisi olsun isterdim
seni de yendim pikaçu ama sahgull e yenildim butun yaglarını bana saklamış
:d
Günaydın Kızlar
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 63.3
Bugün 63.0
mezun ama azimli
Cuma 81.7 kg
Bugun 81.3 kg
Fark 400 gr
Yuzde 0.49

Uzgunum wc icin bekledim ama olmadi. Bu hafta grubun yuz karasi ben oldum sanirim herkesten ozur dilerim bu hafta boyle oldu
olsunn tatlım her hafta 1,8 verecek halin yok yagları bana sakladın dimi kız
Ayyy delirdim internete baglanamıyorumm sabahtan beri sinir oldum hemen önce bildirimimi yapayım

Gecen hafta 76.0
Bu hafta 74.8
Fark 1.2
Yüzde 1.58

Simdi gecmisi okuyacagım uzun sayfalar beni bekliyor
ooo bi güzel ekside burdan
selam kızlar hayırlı cumalar an itibariyle leptabım geldi
en son kilo bildirimim kaçtı unuttum
bu cuma 87.1

komşum gelmeden az geçmiş yapayım bakayım kim kaç kilo zayıflamış :))
ooo abla eksiyle dönmüşssün buralar fena valla takım costu

Çok sevindim canimcim ne güzel sevmişsin yeğenini kardeşine hasret gidermissin iyi yaptın canım. Aman erkekleri takma ger zaman takılacak birsey bulurlar
Benim de kardeşim geldi tatile birlikte 12 gün geçirdik şimdi herkes yerine yerleşti. Bugün yine ılgın a gideceğim babamın amcası baya ağırlaşmış gidip iyiyken görmek istiyorum Rabbim bilir gerisini

Cuma 81.7 kg
Bugun 81.3 kg
Fark 400 gr
Yuzde 0.49

Uzgunum wc icin bekledim ama olmadi. Bu hafta grubun yuz karasi ben oldum sanirim herkesten ozur dilerim bu hafta boyle oldu
olsun haftaya ins

Ayyy delirdim internete baglanamıyorumm sabahtan beri sinir oldum hemen önce bildirimimi yapayım

Gecen hafta 76.0
Bu hafta 74.8
Fark 1.2
Yüzde 1.58

tebrik ederim canim

Bildirimimi yapıp kahvaltı yapıcam sonra tekrar gelirim

Malesef hedef tutmadı

Geçen hafta 81.3
Bu hafta 80.3
Fark -1

Bu haftanın hasılatı Bu kadar oldu
gayet iyi ablada hedef kactiki kacirdin benimkide geliyor iki gun oldu diye yazmamistim

Malesef hedef tutmadı

Geçen hafta 81.3
Bu hafta 80.3
Fark -1

hay maşallahhhhhh 70 li rakamlara ramak kalmış ayy nasıl sevindim deli gibi gülüyorum valla en son 85 li rakam daydın yuppiiii yupppiii gelsin 70 lerrrrrrrrrrrrrrr

Neyse onumuzdeki hafta telafi edecgim bugunden siki tutmaya basladim isi cis filan yok odulluk bir durumum ds yok zaten insallah haftaya da ben sirtlarim takimi.

Malesef hedef tutmadı

Geçen hafta 81.3
Bu hafta 80.3
Fark -1

tebrik ederim abla yani rakibem yendin beni hem 1 kg da gayet guzel daha ne olsun farki da gittikce aciyirsun

bende baktıracagım nereye gitmem lazım abla neye baktırcam bilmiyorum dun annem soktu kafama

Malesef hedef tutmadı

Geçen hafta 81.3
Bu hafta 80.3
Fark -1

sende kafa sallıyorsun ama bize kızıp gayet iyi abla benimde hedef tutmadı napalım

oh ne güzel hasret gidermişsin , kız kardeşime küçük erkek kardeşim de antalyadan gelmişti çok iyi oldu hepimize
büyük amcanın durumu ağırmış rabbim çektirmesin babanın amcasıysa yaşı baya vardır değil mi , git gör duanı et babana da destek olursun hem

oyle tabi ama alistim 1.5 1.5 gitmesine canim sikildi yuzdelerde gayet guzel ben takimi asagi cekmisim gibi oldu kotu hissettim kendimi

yıgenını okadar güzel anlatmıssınkı canım cektı olsada yesek:)

Herkes ne guzel kilo vermis masallah takimimizaaa
kızımm 9.takımız bız borumu sandın:))

cok cok gecmıs olsun tedavı bıtınce daha güzel zayıflıycan desene

Malesef hedef tutmadı

Geçen hafta 81.3
Bu hafta 80.3
Fark -1

ablam daha ne olsun o metoda, resmen canını cıkarıyosun tebrık ederım cok ıyı.
kabızlık gıttımı bosaltınmı ıcerıyı

bi kan degerlerine baktır canım sonuçta hem diyettesin hemde emziriyorsun birde bu dönemde anne sutune dusmeye başlıyorlar emzirmeden ek gıda teklif et meyve puresi vs ilk etapta sevecegi şeyleri dene ve hemen ardında da verme memeyi ek gıdayı talep etmeyi ögrenir

iki hafta öncesini baya geçmiş yaomak lazım canım

superrr
burayım burda

super birdde hepsi yagdan

oo süper hakkınla yendin kuzu ne yazacaktık profile hatırlat bakalım

hadi inşallah devamı gelecek

canım muz sutle ac kaldım ama gide gide 400 gitti ona moralim bozuldu

hatalarına bakalım nedir
abla ya muz sut bekledigim etkiyi hiç göstermedi ben zaten verirdim o -400 u ona sıkıldım

pınar diyette kacıncı haftan ıkı hafta az gıtmıs nolcak

senden bi şov alsak artık canım hadi ama
muz sutten daha ıyı bir eksi bekliyordum yaramadı canım

daha ne olsun

seni de yendim pikaçu ama sahgull e yenildim butun yaglarını bana saklamış

:d

mezun ama azimli

olsunn tatlım her hafta 1,8 verecek halin yok yagları bana sakladın dimi kız

ooo bi güzel ekside burdan

ooo abla eksiyle dönmüşssün buralar fena valla takım costu[/QUOTE]simdiden kendini hazirla bebegim haftaya bomba gibi geliyorum bu haftanin acisini cikaracagim

bende baktıracagım nereye gitmem lazım abla neye baktırcam bilmiyorum dun annem soktu kafama
sende kafa sallıyorsun ama bize kızıp gayet iyi abla benimde hedef tutmadı napalım
gülüm normalde endokrin doktoru bakıyor ama ona gitmek için dahiliyeye gidip onay alman gerekiyor , bence direk dahiliye doktoruna gidip tüm tahlillerini ona yaptır ben de dahiliye doktoruna gidiyorum zaten gidince tüm hormonlara d vitamini değerlerine b vit. değerlerine kalsiyum demir hepsine bakılmasını iste hepsi birden yapılsın eksik gedik var mı öğren

Gecen hafta 76.0
Bu hafta 74.8
Fark 1.2
Yüzde 1.58

tebrık ederım cok güzel bacım

Kilo bildirimim
72
71.9
0.1
Fark yuzdesi 0.138
Mefkurem @Pnrrr-20

Sanirim bunyem alisti spora ve detokslu bisilere ihtiyacim war
yanlış bılmıyorsam daha yenı başladın canım hemen duraklama olmazkı dıyetınde yanlışlık vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…