- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #250.121
yeğeni ilk kucağıma aldım anası kat kat giydirmiş sandım puf puf yumuşacık bir baktım sadece penye var pufuduk olan kendi canıymışyıgenını okadar güzel anlatmıssınkı canım cektı olsada yesek:)
kızımm 9.takımız bız borumu sandın:))
cok cok gecmıs olsun tedavı bıtınce daha güzel zayıflıycan desene
ablam daha ne olsun o metoda, resmen canını cıkarıyosun tebrık ederım cok ıyı.
kabızlık gıttımı bosaltınmı ıcerıyı
Bence de cunku 1 ay boyunca detokslu diyetlerle kilo veren vartebrık ederım cok güzel bacım
yanlış bılmıyorsam daha yenı başladın canım hemen duraklama olmazkı dıyetınde yanlışlık vardır
bende dahılıyeye gıtmıstım butun tahlıllerımı yapmıştı durama gore yonlendırıyor zatengülüm normalde endokrin doktoru bakıyor ama ona gitmek için dahiliyeye gidip onay alman gerekiyor , bence direk dahiliye doktoruna gidip tüm tahlillerini ona yaptır ben de dahiliye doktoruna gidiyorum zaten gidince tüm hormonlara d vitamini değerlerine b vit. değerlerine kalsiyum demir hepsine bakılmasını iste hepsi birden yapılsın eksik gedik var mı öğren
vayy arkadaş bana gelen cosuyor o degilde hafta regl vaktim ama şuan acayip şişim inşallah erken gelirsimdiden kendini hazirla bebegim haftaya bomba gibi geliyorum bu haftanin acisini cikaracagim
böyle anlatınca cocuk yapasım gelşyor gidio tartılınca vazgeciyorumyeğeni ilk kucağıma aldım anası kat kat giydirmiş sandım puf puf yumuşacık bir baktım sadece penye var pufuduk olan kendi canıymış
inşallah gülüm tedavi iyi gelecek umutluyum :))
Evet canım yaşı var Rabbim bilir Allah cektirmesin epeydir görmedim özlemiştim belki son görüş olur. Babam kabullendi zaten nice genç ölümleri gördüğümüz için buna şükreder duruma geldik daha iki gün önce arkadaşının 25 yaşında veteriner oğlu kazada vefat etti daha. Ama dedem çok etkileniyor onun yanında olmak için gidiyorum daha çokoh ne güzel hasret gidermişsin , kız kardeşime küçük erkek kardeşim de antalyadan gelmişti çok iyi oldu hepimize
büyük amcanın durumu ağırmış rabbim çektirmesin babanın amcasıysa yaşı baya vardır değil mi , git gör duanı et babana da destek olursun hem
Regl demeyin bana ya nefret ettim iyice yine 3 gün geçti her zamanki gibivayy arkadaş bana gelen cosuyor o degilde hafta regl vaktim ama şuan acayip şişim inşallah erken geliro zaman görüsecegiz hedefin kaç bana rakamlar la gel
Tamamdır abla niye düştü aklıma bu iki hafta dışında hep çok zor verdim annemde ablamda teyzeler de kuzende tiroit var annem ben bı yaşındayken ameliyat olmuş şimdi yine yüksek değeri hem onu goturcem hemde kendimigülüm normalde endokrin doktoru bakıyor ama ona gitmek için dahiliyeye gidip onay alman gerekiyor , bence direk dahiliye doktoruna gidip tüm tahlillerini ona yaptır ben de dahiliye doktoruna gidiyorum zaten gidince tüm hormonlara d vitamini değerlerine b vit. değerlerine kalsiyum demir hepsine bakılmasını iste hepsi birden yapılsın eksik gedik var mı öğren
Nasil yaniiiiiiRegl demeyin bana ya nefret ettim iyice yine 3 gün geçti her zamanki gibiama bu defa şüphem yok
Geçmiş olsun bu saatten sonra Allah çektirmesin diyor insan el mahkumEvet canım yaşı var Rabbim bilir Allah cektirmesin epeydir görmedim özlemiştim belki son görüş olur. Babam kabullendi zaten nice genç ölümleri gördüğümüz için buna şükreder duruma geldik daha iki gün önce arkadaşının 25 yaşında veteriner oğlu kazada vefat etti daha. Ama dedem çok etkileniyor onun yanında olmak için gidiyorum daha çok
Benimde eli kulaginda.vayy arkadaş bana gelen cosuyor o degilde hafta regl vaktim ama şuan acayip şişim inşallah erken geliro zaman görüsecegiz hedefin kaç bana rakamlar la gel
En son erik diyordunRegl demeyin bana ya nefret ettim iyice yine 3 gün geçti her zamanki gibiama bu defa şüphem yok
ayni donemdeyiz gecen ay 11 inde olmustum normal sartlarda bugun yarin olmam lazim ama sartlar esit yani. Hedef de 79 canikom 79.9 da olur ama 7 yi gorecegimvayy arkadaş bana gelen cosuyor o degilde hafta regl vaktim ama şuan acayip şişim inşallah erken geliro zaman görüsecegiz hedefin kaç bana rakamlar la gel
maşallah dıyorum başkada bır sey demiyorumGeçen cuma 119.8
Bu cuma 117.9
Fark 1.9 ->%1,6
Dünküne göre biraz fazla çıktım ama yine de her giden grama seviniyorum
aferın kız sana pek güzelAyyy ever 74.4 musum.
Bu hafta 73.3
1 100 gitnis .odemler de gitmis sukur.
Gozlerime inanamadim.
Kilo been herkesi tebrik ederim arkadaslar.
geyet ıyı bacım tebrık ederımBende yapayım bildirimi mi
Cuma 62.2
Bugün 61.4
Fark 0.8
Yüzde 1.28
@mefkurem abla dün sabah -300dum ama gün içinde çok dikkat ettim daha iyisi olsun isterdim
öyle abla bu hafta annemlerin burda olması sürekli dışarda yemelerle anca bu oldu
neden böyle oldu bacım dıkkatmı etmedınGünaydın Kızlar
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 63.3
Bugün 63.0
pazartesı artı çıkınca onu temızlemeye çalışıyoruz tum hafta bende haftasonu dıkkat edıp eksı olmama lazım pazartesıyeBenim pazartesiye eksi baslamam lazim isim raat gitmiyor sonra
Vayy en kotu 1.4 diyorsun ee o zaman öyle olsunayni donemdeyiz gecen ay 11 inde olmustum normal sartlarda bugun yarin olmam lazim ama sartlar esit yani. Hedef de 79 canikom 79.9 da olur ama 7 yi gorecegim
aynen haftaya motive yüksek başlamak gerekBenim pazartesiye eksi baslamam lazim isim raat gitmiyor sonra
Aynen persembeye kadar artidaydim insanin sinirleri de bozuluyor onceki haftalarda ne guzel -1 civari basliyordum pazaetesiye cumada 1.5 ustunde cikiyordu iki haftadir cok ugrastiriyor. Hayir cok fazla kesemiyorumda yemeden emzirdigim icin o yuzden hafta sonu cok dikkat etmemiz lazinpazartesı artı çıkınca onu temızlemeye çalışıyoruz tum hafta bende haftasonu dıkkat edıp eksı olmama lazım pazartesıye
Mesela dolapta hala beni bekleyen dondurma var ama ben tabiki yemeyecegim pazartesi gelecek olan o eksiyi dusunup motive edecegim kendimi ve sporada ara vermeden devam edecegimVayy en kotu 1.4 diyorsun ee o zaman öyle olsun
aynen haftaya motive yüksek başlamak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?