Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yeğeni ilk kucağıma aldım anası kat kat giydirmiş sandım puf puf yumuşacık bir baktım sadece penye var pufuduk olan kendi canıymış
inşallah gülüm tedavi iyi gelecek umutluyum :))

bende dahılıyeye gıtmıstım butun tahlıllerımı yapmıştı durama gore yonlendırıyor zaten

simdiden kendini hazirla bebegim haftaya bomba gibi geliyorum bu haftanin acisini cikaracagim
vayy arkadaş bana gelen cosuyor o degilde hafta regl vaktim ama şuan acayip şişim inşallah erken gelir o zaman görüsecegiz hedefin kaç bana rakamlar la gel

yeğeni ilk kucağıma aldım anası kat kat giydirmiş sandım puf puf yumuşacık bir baktım sadece penye var pufuduk olan kendi canıymış
inşallah gülüm tedavi iyi gelecek umutluyum :))
böyle anlatınca cocuk yapasım gelşyor gidio tartılınca vazgeciyorum

b12 vıtamını almam gerekiyor 1 şişeyı yogurla yada ekmekle ye dedı doktor
kac gundur yag gıbı vıtamın acaba artıya sebeb olurmu dıye alamadım:)
artık bugun alıyım barı nelerı hesap edıyoruz ya keşke hunharca yerkende bu kadar dusunebılsek:))

Evet canım yaşı var Rabbim bilir Allah cektirmesin epeydir görmedim özlemiştim belki son görüş olur. Babam kabullendi zaten nice genç ölümleri gördüğümüz için buna şükreder duruma geldik daha iki gün önce arkadaşının 25 yaşında veteriner oğlu kazada vefat etti daha. Ama dedem çok etkileniyor onun yanında olmak için gidiyorum daha çok

Tamamdır abla niye düştü aklıma bu iki hafta dışında hep çok zor verdim annemde ablamda teyzeler de kuzende tiroit var annem ben bı yaşındayken ameliyat olmuş şimdi yine yüksek değeri hem onu goturcem hemde kendimi

Geçmiş olsun bu saatten sonra Allah çektirmesin diyor insan el mahkum

vayy arkadaş bana gelen cosuyor o degilde hafta regl vaktim ama şuan acayip şişim inşallah erken gelir o zaman görüsecegiz hedefin kaç bana rakamlar la gel
ayni donemdeyiz gecen ay 11 inde olmustum normal sartlarda bugun yarin olmam lazim ama sartlar esit yani. Hedef de 79 canikom 79.9 da olur ama 7 yi gorecegim

Geçen cuma 119.8
Bu cuma 117.9
Fark 1.9 ->%1,6
Dünküne göre biraz fazla çıktım ama yine de her giden grama seviniyorum
maşallah dıyorum başkada bır sey demiyorum

Ayyy ever 74.4 musum.
Bu hafta 73.3
1 100 gitnis .odemler de gitmis sukur.
Gozlerime inanamadim.
Kilo been herkesi tebrik ederim arkadaslar.
aferın kız sana pek güzel

Bende yapayım bildirimi mi
Cuma 62.2
Bugün 61.4
Fark 0.8
Yüzde 1.28
@mefkurem abla dün sabah -300dum ama gün içinde çok dikkat ettim daha iyisi olsun isterdim
geyet ıyı bacım tebrık ederım

öyle abla bu hafta annemlerin burda olması sürekli dışarda yemelerle anca bu oldu

Günaydın Kızlar
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 63.3
Bugün 63.0
neden böyle oldu bacım dıkkatmı etmedın

pazartesı artı çıkınca onu temızlemeye çalışıyoruz tum hafta bende haftasonu dıkkat edıp eksı olmama lazım pazartesıye
Aynen persembeye kadar artidaydim insanin sinirleri de bozuluyor onceki haftalarda ne guzel -1 civari basliyordum pazaetesiye cumada 1.5 ustunde cikiyordu iki haftadir cok ugrastiriyor. Hayir cok fazla kesemiyorumda yemeden emzirdigim icin o yuzden hafta sonu cok dikkat etmemiz lazin

Vayy en kotu 1.4 diyorsun ee o zaman öyle olsun
aynen haftaya motive yüksek başlamak gerek
Mesela dolapta hala beni bekleyen dondurma var ama ben tabiki yemeyecegim pazartesi gelecek olan o eksiyi dusunup motive edecegim kendimi ve sporada ara vermeden devam edecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…