- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.921
Yinede guzel sonuc canim tebrik ederim mezuniyete dogru adim adim ilerliyorsun 1 2 haftaya 65 olursun sen
Hayırlı cumalar kızlar
Kilo bildirimi
Geçen cuma 63.0
Bugün 62.5
Günaydın kızlar
Geçen cuma 73.3
Bugün 72.7
Fark -600
% 0.8
Aslında bu hafta çok dikkat etmeye çalıştım ama 1 kilodan az oldu .regl şişkinliği de vardır .normalde dün adet günümdü.
Kuzum gayet güzel gitmiş bence sıkma hiç canını aynen devam bence sana da 65 yetmeyecek daha fazlasını isteyeceksinSagol canimm insallah, bu ay sonuna istiyordm ama yetismicek sanirim :) hayirlisi artik
Evet tartıldım açlıktan ölmeden kahvaltı yapmam lazım ama sonuca değdi
Geçen cuma 66.7
Bu hafta 65.6
Fark 1.1
Yüzde 1.65
Valla çok şükür canım baya zor geçti bu hafta şimdi deki gibi kahvaltı yapmak istiyorumSüpermis canim tbrklerr :)
çorap kısmına takilmiyorum valla evler sıcak zaten bizde pek ortunmeyiz ailecekBende giydirdimde ayaklar acikta ayaklarini ben ortuyorum o tepiniyor buz gibi oluyor uyku corabi aldim onuda sevmiyor su 2 gundur ne kendi rahat uyudu nede beni uyuttu
çok geçmiş olsun insallin kıza da geçmemiştirNorth River geçmiş olsun canım benim oğlanda 1 haftadır öksürüyor. Kızımda bugün uyumadı sabah ağlayarak uyandı Çan’ları sağolsun en kısa zamanda düzelirler inşallah
Kuzum gayet güzel gitmiş bence sıkma hiç canını aynen devam bence sana da 65 yetmeyecek daha fazlasını isteyeceksin
Halketin canim afiyet olsunn :)Valla çok şükür canım baya zor geçti bu hafta şimdi deki gibi kahvaltı yapmak istiyorum
En azından kv gercekciymisValla bilemiyorm aslinda 63 leri görebilirm diyorm ama almanya olayimda var belki freeden ugrasirim bakalm duruma göre düsünücem :)
Ama kvler geldi dün kv diyor yeter artik iyisin falan tabi öle dedi diye durcagma degilde ama ben kiloluykende dikkat et kizim diyodu :))
kuzu sabah regl oldum ya
kız buyumu yaptın iki haftadır bana yürü git öteye yaklaşma bana
Anam zamanlamaya bak kuzum ya çok geçmiş olsun sıcak Tut ayaklarını. Kuzey nasıl oldu topladı mi birazkuzu sabah regl oldum yaZuhal abla uyuyordum daha
kız buyumu yaptın iki haftadır bana yürü git öteye yaklaşma bana
Pazartesi eksi ile başlamak çok onemliAyy bendimde cok dirensigim bir hafta pldu. Daha 2 dk once pastayi kokladim ve biraktim. Yani surda olmasan coktan 1 dilim mideydi. Ama yenilmedim bu hafta.sadece 1 kacamk bile + ile baslamama beden oldu tarti degisimide psikolojimi bozdu. Bu yuzden bunun acisini haftaya cikaricam. Ve hafta sonuna yogurt detoksu ile baslicam pazartesiye azda olsa - gorupbbaslamaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?