Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayırlı cumalar kızlar
Kilo bildirimi
Geçen cuma 63.0
Bugün 62.5

Süpermis masallah :)

Günaydın kızlar
Geçen cuma 73.3
Bugün 72.7
Fark -600
% 0.8

Aslında bu hafta çok dikkat etmeye çalıştım ama 1 kilodan az oldu .regl şişkinliği de vardır .normalde dün adet günümdü.

Yavas da olsa ilerlemek güzel cnm :) tbrkler

Bende giydirdimde ayaklar acikta ayaklarini ben ortuyorum o tepiniyor buz gibi oluyor uyku corabi aldim onuda sevmiyor su 2 gundur ne kendi rahat uyudu nede beni uyuttu
çorap kısmına takilmiyorum valla evler sıcak zaten bizde pek ortunmeyiz ailecek

North River geçmiş olsun canım benim oğlanda 1 haftadır öksürüyor. Kızımda bugün uyumadı sabah ağlayarak uyandı Çan’ları sağolsun en kısa zamanda düzelirler inşallah
çok geçmiş olsun insallin kıza da geçmemiştir

Kuzum gayet güzel gitmiş bence sıkma hiç canını aynen devam bence sana da 65 yetmeyecek daha fazlasını isteyeceksin

Valla bilemiyorm aslinda 63 leri görebilirm diyorm ama almanya olayimda var belki freeden ugrasirim bakalm duruma göre düsünücem :)

Ama kvler geldi dün kv diyor yeter artik iyisin falan tabi öle dedi diye durcagma degilde ama ben kiloluykende dikkat et kizim diyodu :))

En azından kv gercekciymis inşallah gönlüne göre olsun canım. Almanya işi belli oldu mu

Pazartesi eksi ile başlamak çok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…