Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bowww hemide kaymaklı datluuu yimis hemide perşembe hemide bu haftaki ikinci datluuu
Günaydinn kizlarrr, valla ben normalden cok erken kalktm kvler burda olldgu icin bekliycem tarti iicin biraz ama cok kötu oldu bu
Bekle biraz canım
Günaydın kızlar
Günaydın
Gunaydin bayanlar sizde durum nasil Bende durum iyi gibi ama net sonuc eve gidince olacak sabah elbiselerle alelacele cikarken tartilabildim ama tam kestiremiyirum kac oldugunu aksam zaten genelde daha eksi oluyorm
nasıl ya akşam mi tartiliyorsun hep sabah ödem evet ama akşamda günün yorgunluğu olmuyor mu akşam bildirim yapınca kaynıyor yanlız sen söyle bakalım ne dedi tartı

Gunaydinnn ilk bildirim benden gelsin bari sonra giremem falan
Geçen hafta 91.7
Bu hafta 89.5
Fark 2.2
Yüzde 2.39 Eki Görüntüle 2111889
Günaydın güzel bir sonuç
Gunaydin millet kac gundur guzel bir uyku uyudum sukur acilis cok guzel bol eksiler gelir insallah. @Beyazpapatyammm tebrikler cok guzel gitmis
Daimi olsun inşallah
Bugun insallah mulakat sonuclarim aciklanacak cok heyecanliyim insallah tarti da o da yuzumu guldurur size guzel haberler veririm
inşallah canım

Günaydın kızlar
Bugun sabaha kadar 3. Takim ve bizimle ugrastim ruyamda suan hic uyumamos gibiyim sağolsun benim kiz uzerini o kadar cok acti ki bir yandan da o uyutmadi beni huzel eksileriniz olsun inşallah
Ben tulum giydiriyorum ortmuyorum hiç üstünü yoksa zaten uyku yok hiç mi hiç olmaz

o durum cok daha zor. Tabiki Allah rizkini bir sekilde veriyor cok sukur. Sizinde ne guzel denk gitmis insallah gonlumuze gore olur hersey

Canim iki tane oglum 5, kizim 2.5 yasinda, ben onlarla yalnizim dusun. Simdi yine iyiler buyuduler, kucukken hic sorma. Aslinda cocuk seviyorum ama yardimci sart
Allah bagislasin canim sen buyutmussun yine bebisleri. Darisi bana olsun insallah. Yas aralari da ideal buyukle zorluk yasadin mi hic bende o yaslarda 2. Istiyorum da

Kilo bildirimim:

Gecen cuma: 69.2
Güncel: 68.4
Fark: -800gr
Yüzde: 1.16

Cok daha iyi olcakti ama hem regl gelmemesi hem erken kalkman dünkü aksam menü degisikligi kvlerin gelmesiyle cok farkettirdi
Yinede guzel sonuc canim tebrik ederim mezuniyete dogru adim adim ilerliyorsun 1 2 haftaya 65 olursun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…