- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.901
Hayırlısı olsun canım benimBugun insallah mulakat sonuclarim aciklanacak cok heyecanliyim insallah tarti da o da yuzumu guldurur size guzel haberler veririm
Supersin tatlim 9 lardan 8 lere hizli bir inis yapmissinGunaydinnn ilk bildirim benden gelsin bari sonra giremem falan
Geçen hafta 91.7
Bu hafta 89.5
Fark 2.2
Yüzde 2.39 Eki Görüntüle 2111889
hakkinda hayirlisi bitanemBugun insallah mulakat sonuclarim aciklanacak cok heyecanliyim insallah tarti da o da yuzumu guldurur size guzel haberler veririm
Bowww hemide kaymaklı datluuu yimisGünaydınn hanımlar
Yoğunluktan giremedim yine
Menümü yasıp serviste uykuya geçip, ilk etapta geçmişe dönüp en son kilo bildirimi yapacağım :))))
Menüm
07:10 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim çavdar ekmeği, 2 tam ceviz
12:30 ton balıklı salata
15:20 1 çay bardağı tarçınlı süt, 1 adet kivi
16:50 yarım kaymaklı kadayıf (aşağı kahve almaya gittim tatlı yiyip çıktım, müşteriye sinirlendiğimden herhalde)
3,5 litre su içildi
40 dk tempolu yürüyüş*2=80
60 dk hızlı cardio*4=240
320 puanPnrrr-12
Bekle biraz canımGünaydinn kizlarrr, valla ben normalden cok erken kalktm kvler burda olldgu icin bekliycem tarti iicin biraz ama cok kötu oldu bu
GünaydınGünaydın kızlar
nasıl ya akşam mi tartiliyorsun hep sabah ödem evet ama akşamda günün yorgunluğu olmuyor mu akşam bildirim yapınca kaynıyor yanlız sen söyle bakalım ne dedi tartıGunaydin bayanlar sizde durum nasil Bende durum iyi gibi ama net sonuc eve gidince olacak sabah elbiselerle alelacele cikarken tartilabildim ama tam kestiremiyirum kac oldugunu aksam zaten genelde daha eksi oluyorm
Günaydın güzel bir sonuçGunaydinnn ilk bildirim benden gelsin bari sonra giremem falan
Geçen hafta 91.7
Bu hafta 89.5
Fark 2.2
Daimi olsun inşallahGunaydin milletkac gundur guzel bir uyku uyudum sukur acilis cok guzel bol eksiler gelir insallah. @Beyazpapatyammm tebrikler cok guzel gitmis
inşallah canımBugun insallah mulakat sonuclarim aciklanacak cok heyecanliyim insallah tarti da o da yuzumu guldurur size guzel haberler veririm
Ben tulum giydiriyorum ortmuyorum hiç üstünü yoksa zaten uyku yok hiç mi hiç olmazGünaydın kızlar
Bugun sabaha kadar 3. Takim ve bizimle ugrastim ruyamdasuan hic uyumamos gibiyim sağolsun benim kiz uzerini o kadar cok acti ki bir yandan da o uyutmadi beni huzel eksileriniz olsun inşallah
Bende giydirdimde ayaklar acikta ayaklarini ben ortuyorum o tepiniyor buz gibi oluyor uyku corabi aldim onuda sevmiyor su 2 gundur ne kendi rahat uyudu nede beni uyuttuBen tulum giydiriyorum ortmuyorum hiç üstünü yoksa zaten uyku yok hiç mi hiç olmaz
o durum cok daha zor. Tabiki Allah rizkini bir sekilde veriyor cok sukur. Sizinde ne guzel denk gitmis insallah gonlumuze gore olur herseyEn iyi ben bilirim hamileliği yatarak geçirdim doktor hareket edebilirsin yavastan dedi on dj yürüdüm acilde aldık soluğu o korku ile sıkılmak aklıma bile gelmedi ama ilk sene çok sıkıldım hareketlenince herşey değişti birde ben çok gezdiğim halde böyleydi
Şimdi ev arkadaşım bildiğin kankim benim
İlk etapta iki yıl süre vermiştim emzirme bitince başlarım diye sonra baktım çok küçük ya kıyamıyorum bı sene daha veeledim 4 e kadar vakti var
Heegun bı farklı mesela iki gündür neden böyle bitti Allah Allah niye ki anne başladı o kadar tatlı diyor ki herşeye yetiyor
Maddi kısma gelince ne gelirse harcanıyor ben çalışırkende aynıydı ben calismazkende birde cidden rızkını veriyor Allah
Ben işten ayrıldım eşim iş değiştirdi ve kismetiyle geldi benim aldığım kadar fark aldığı bı yere transfer oldu
Allah bagislasin canim sen buyutmussun yine bebisleri. Darisi bana olsun insallah. Yas aralari da ideal buyukle zorluk yasadin mi hic bende o yaslarda 2. Istiyorum daCanim iki tane oglum 5, kizim 2.5 yasinda, ben onlarla yalnizim dusun. Simdi yine iyiler buyuduler, kucukken hic sorma. Aslinda cocuk seviyorum ama yardimci sart
Tşk ederim ❤❤Süpermis tbrkler canim
Teşekkür ederim ❤❤Gunaydin milletkac gundur guzel bir uyku uyudum sukur acilis cok guzel bol eksiler gelir insallah. @Beyazpapatyammm tebrikler cok guzel gitmis
Çok teşekkür ederim inşallah devamida gelicek ilk başta hızlı gidiyor bakalım ilerliycem zamanda nasıl gidecekSupersin tatlim 9 lardan 8 lere hizli bir inis yapmissin
hakkinda hayirlisi bitanem
Gunaydinnn ilk bildirim benden gelsin bari sonra giremem falan
Geçen hafta 91.7
Bu hafta 89.5
Fark 2.2
Harikaaaa tebrik ediyorum kutluyorum seniGunaydinnn ilk bildirim benden gelsin bari sonra giremem falan
Geçen hafta 91.7
Bu hafta 89.5
Fark 2.2
Yinede guzel sonuc canim tebrik ederim mezuniyete dogru adim adim ilerliyorsun 1 2 haftaya 65 olursun senKilo bildirimim:
Gecen cuma: 69.2
Güncel: 68.4
Fark: -800gr
Yüzde: 1.16
Cok daha iyi olcakti ama hem regl gelmemesi hem erken kalkman dünkü aksam menü degisikligi kvlerin gelmesiyle cok farkettirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?