- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #251.881
Seninkini görmedydim ben.pers serefine pasta ikram ettimBen yapmıştım
Cok sükür yasiyorum hala :))Nerede bu bizim kaptan ya açlıktan bı yerlerde düştü kaldı mı acaba
Hormon sorunu ayri bisey cnmEndokrin e gitmek icin dahiliyeye gitmek gerekiyormus orda tahlillerde sikinti cikarsa gerek duyarlarsa endokrine gonderiyolarmis gidip dahiliyede kan verdim metabolizma normal seker tansiyon hersey normal sadece d vitamini sinirda ve b12 ignesi vuruluyorum aydan aya bide demir depolarim bosmus onlar dolacak insallah
Sabah sen yazinca nedense benimde aklima is meselesi gelmisti :))Evet iyi akşamlar kızlar ben geldim geçmişi bitirdim
Bugün olanlara gelince geçen hafta kariyer nete bakarken bi ilan ilgimi çekti baya farklı idi Konya standartları için eşime sordum eski sektörü olduğu için kesinlikle iyi firma aklında kalmasın deyince başvuru yaptım ve salı gün aradılar mülakata davet için. Bugün 10:30 da görüşme yaptık danışman ile çalışıyorlar aslında danışmanla çalışmayı sevmem ama bubdefa daha mantıklı idi. Konya şartları için yüksek sayılabilecek bir rakam istedim kabuk ederlerse başlamayı düşünüyorum. Ondan sonra da hala ücretsiz izinde olduğum firmaya istifa için gittim. Tadımı kaçırmadan bitirdik çok şükür ama arkadaşlarla veda kısmı çok zor oldu benim ekibim resmen gönül koydu bana hak verseler deeşim çalışmama karşı olmasa da senden başkası bakınca içim %100 rahat etmez dedi emir için ben de öyle düşünüyorum ama birde hayatın gerçekleri var bu şekilde birikim yapmak imkansız maalesef
Anlayacağınız çıkmaza girdi aklım
Numarada öğrendim ki benimle çalışmak isteyen başka firmalar da varmış bakalım kısmet
Ben ikinci çocuk derken ise başlayacağım bu gidişle
0 kas da neymis cnm ben anlamadim70.8 kg kizlar %30 yag 0 kas mewcut
Cok uzucu gecti listemi aldim tipis tipis geldim ewe...
Biraz sizi okuyup yatim
Seninkilerde mi ikizdiCanim iki tane oglum 5, kizim 2.5 yasinda, ben onlarla yalnizim dusun. Simdi yine iyiler buyuduler, kucukken hic sorma. Aslinda cocuk seviyorum ama yardimci sart
Geldim geldim:)Daha gelen giden yok heralde
Ikrayi bekledim ama gecmisi okuyor heralde :))
Herkese iyi geceler tartida boooooooooooooooooooollllll eksiler
Aminnnñn.
Gunaydinnn ilk bildirim benden gelsin bari sonra giremem falan
Geçen hafta 91.7
Bu hafta 89.5
Fark 2.2
Yüzde 2.39 Eki Görüntüle 2111889
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?