- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.141
Orası öyle canım çok şükür büyüyüp gidiyor emzirirken bir canavar oluyorum ben bakalım baya mücadele edicem kendimleHaydi bismillah o zaman
sey kem kum bende 74.1 dim bu sabah 1.3 almışım o kadar zamanda havanizda attim
kuzu senin güncelde karnında bebek yoktu ki artık çok şükür kucağında engel yok yola devam
Evet ya bizde eltimde kura çektik son dakika karar verildi benim belliDesene seninde benim gibi 2 prensesin olacakisim şimdiden düşünmeye başla valla son dakikaya kadar bulamadım ben
Doğuma 76 ile gidip emzirirken 86 olan ben ,tamam artık sakin bırak elindeki Nutellayi biz varizOrası öyle canım çok şükür büyüyüp gidiyor emzirirken bir canavar oluyorum ben bakalım baya mücadele edicem kendimle
İsmini Nisa düşündüm canm cinsiywti belli olmadan hissettim.Desene seninde benim gibi 2 prensesin olacakisim şimdiden düşünmeye başla valla son dakikaya kadar bulamadım ben
Benim eşim koymak istedi ikinciyi lakin bana isim begendiremedi en son sare de karar kılmıştık ama ben hala emin değildim dogumdan sonra odaya geçtiğim anda sen koy adını dedi sanırım doğumdaki cigliklarimdan sonra adam bir urkttuEvet ya bizde eltimde kura çektik son dakika karar verildi benim belli
Kızda olsa erkekte olsa Kuzey' ime Deniz gelsin istiyoruz lakin ortada bebek yok
Ben severim Nisa adını büyük kızin adı Hüma Nisa zatenİsmini Nisa düşündüm canm cinsiywti belli olmadan hissettim.
Nasıl isim kızlar fikirlerinizi alaym
Söylenişi filan çok yumuşak. Nisa isimli öğrencilerim hep naif kibar olmuştur bakalım fikrmiz değişmezse nisaBen severim Nisa adını büyük kızin adı Hüma Nisa zaten
Hadi bakalım canım inşallahŞu an 16. haftadayız hedefim max 88le doğuma gitmek takımın açılması iyi oldu
Saglıkla gelsin inşallah canimSöylenişi filan çok yumuşak. Nisa isimli öğrencilerim hep naif kibar olmuştur bakalım fikrmiz değişmezse nisa
İsmini Nisa düşündüm canm cinsiywti belli olmadan hissettim.
Nasıl isim kızlar fikirlerinizi alaym
Mrb kizlar bende geldimm cok sevindim takımın acılmasina
Hosbuldum canımHoşgeldinnn canım
pınarrrr hosgeldın cok sevındımmmMrb kizlar bende geldimm cok sevindim takımın acılmasina
Hosbuldum canımsenin nasil gidiyor cocuklarla, işede devam ediyormusun
Merhaba kızlar ay çok sevindim grubumuzun açılmasına yeniden merhaba kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?