Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

8. Takıma bekleriz yüreği güzel sevgi dolu bir bayana benziyorsunuz.
sağ ol gülüm, senin yüreğin çok güzel ki beni de öyle görüp hissettin karşılıklı
ben listede hiç bir zaman yarışmadım free takılıyordum birazcıkta motivasyon koçluğuna benzer bir şeyler yazıyordum, ben diyet yapmıyorum diyete karşıyım benim ki bilinç altıyla psikolojiyle uğraşıp sağlıkla zayıflama :) buradaki kızları çok sevdiğim için son 8-9 aydır takımlaydım, benim zaten 3 senedir zayıflama günlüklerin de bir başlıkta beraber olduğum kızlar var, muhabbetine arada gelirim faydalı bilgiler paylaşırız inşallah

Beklerim sevgiler

Renkli renkli bana havamı atiyonuz :)))
Benim prolugum da Bi sorun var duzeltirler heralde

Eeee anlatın bakalım canlar ne yaptınız ne ettiniz
Ben hepinizi çoook özledim
yok abla olur mu öyle şey duzeltirler seninkinide
Napalim abla çocuklar kilolar derken gene kilo verme serüvenine geri döndük şükür valla bende hepinizi çok özledim hasretlik bitti sonunda

Ben kahvemi yaptım yanında biseyim eksik Bi koşu benzinciden alıp geleyim :)) sonra rahat rahat sohbet ederiz
Ayy arabada yok bu soğukta bisikletle gidecem

Bide bu mesajı yanlislikla paylaşıma yazmışım
Daha ben de kahvaltı hazirlicam benim büyük sıpa yeni kalktı

Bismillah diyerek yeni baslangiclara

Merhaba diyoruzzzzzzzz

Hosgeldinizzz

Hosbuldukkkk

Haydi bismillah o zaman abla

Haydi bismillah o zamannn başlıyoruuzzzz

Haydi bismillah o zaman
Ben yine adetimi bozmayip 20 kilo aldım geldim
Sende ne var ne yok
sey kem kum bende 74.1 dim bu sabah 1.3 almışım o kadar zamanda havanizda attim
Güncel kiloma bakıyorum da hey gidi hey 64 muşum ben ya
kuzu senin güncelde karnında bebek yoktu ki artık çok şükür kucağında engel yok yola devam

Ben kahvemi yaptım yanında biseyim eksik Bi koşu benzinciden alıp geleyim :)) sonra rahat rahat sohbet ederiz
Ayy arabada yok bu soğukta bisikletle gidecem

Bide bu mesajı yanlislikla paylaşıma yazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…